126

Цецо

преди 2 години

Бойко come back нали бяхме енергийно независими

125

Анонимен

преди 2 години

Аз ще си закупя файтон с два коня нека видим тогава как ще ме обложат

124

Таня

преди 2 години

Моята кола е на ток. Повечето зареждачки са безплатни.

123

успокоение...

преди 2 години

Това ще бъде най-малкото което ни очаква , ще ни се стори като РАЗХОДКА В ПАРКА , от това което ни очаква , които и да дойдат на власт , дори и герб да се завърнат , защото пък герб ЗАДЪРЖАХА УМИШЛЕНО СКОКЪТ НА ЦЕНИТЕ !

122

Е...

преди 2 години

Нали все пак сме в България , която е само на ТЕОРИЯ в ЕС , а на практика нищо подобно !

121

Фактите !

преди 2 години

Аз си мисля че е малко , поне 50 % . В България всичко е хаос , като при управлението на И.Костов , за депутатите инфлацията бе 70% , и с толкова си вдигаха заплатКИТЕ , а на другият ден , за народа , инфлацията бе обявена от Костов ---3 % /ТРИ %/. И друго ,... как е възможно в Турция едно лекарство да струва 1. 44 лв. / ЕДИН ЛЕВ И 44 СТОТИНКИ / , а същото ФЪФ Бе-Ге-тото на Европа , да бъде 11. 86 лв /ЕДИНАДЕСЕТ ЛЕВА И 86 СТОТИНКИ /!НЯМАМ ДУМИ ,... И НЕ Е САМО ТОВА ..

120

Т.е.

преди 2 години

Смятайте 13-15% , омръзна ми да ни будалкат , с колко се повишиха цените до сега , с 2 или с 3 % !Забравят нулите след 2 - 3 % , да не говорим за 200 % на някои стоки , например ЖЕЛЯЗОТО !

119

до 109

преди 2 години

а дано!

118

Анонимен

преди 2 години

Голямата цел на зелените тикви в Брюксел - да унищожат икономиката и да ви направят бедни.

117

Анонимен

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че ЕП и ЕК в Брюксел са хора, които си нямат идея за проблемите на обикновенните хора. Те са си добре с 15 к евро заплати. Повече от половината от цената на литър гориво са акциз и ДДС и те ще вдигат акцизите?!!!Явно след две години 2 евро на литър ще ни е цената тук. Електрическите автомобили не са алтернатива, защото са скъпи и енергията също расте.

116

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в средновековието - купувайте коне и каруци. Да благодарим на екоталибаните и брюкселските слабоумници, за мизерията която с такива кански усилия ни осигуриха - хвала на тези гении и добри хора.

115

Анонимен

преди 2 години

Радев няма вина за повишението на бензина. Това е международно увеличение. Радев има вина за повишението на тока, за спирането на строежите, за голяма част от инфлацията, за хаоса с умрелите от ковид и за заседналия кораб дето стои от половин месец.

114

Анонимен

преди 2 години

До Иван - защото в ЕС има данък + акциз. В турция данъчната ставка на горивото е мноого по-малка.

113

Уууу

преди 2 години

Да живеят генералните промени на фигуранта.

112

Иван

преди 2 години

А защо в Турция, която не е в ЕС, цената на Shell V-Power e 1,40 лв. за литър?????

111

Анонимен

преди 2 години

То краварникът вече пред фалит. Снощи сенатът гласува агонията да я проточат до Коледа иначе ще обявят дефолт още към 20 октомври, пък вие за едни цени на нафтата се кахърите.

110

Анонимен

преди 2 години

Малко е. 10 евро литъра да стане, тада се спрът най-сетне скапаните каруци.

109

Гответе се

преди 2 години

$542 Billion - това е сумата която американската индустрия трябва да плати за рестартирането на спрелите, по времето на ковид петролни кладенци. На всичкото отгоре има голям политически вятър срещу петрола. Зелените в Европа са против рестартирането на холандското газово поле. В САЩ пищят срещу Шистовите кладенци и канадските петролни пясъци. Няма да му е лесно на Байдън. Хем да угоди на зелените си избиратели хем да педотрвати енергийна криза. Гответе се за енергийна криза!

108

Няма изход

преди 2 години

До има изходДържавите нямат интерес от безплатен транспорт: колела , ригши, обувки и тн. Дори и на тези неща да преминем, пак ще намерят начин да ни обложат. Хазните трябва да се пълнят.

107

Някой си

преди 2 години

До до 120И как сам ще си определиш заплата пък си ми много интересен ТИ. Кво отиваш при работодателя и му викаш "Искам аз 5000 лева заплата".....