150

Оставка бе ФАТМАК !

преди 2 години

Оставка на цялото ти незаконно , НЕКАДЪРНО, ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО! Ха ся пак ме изтрийте !

149

Анонимен

преди 2 години

Всичките ни политици и хора на високо ниво в администрацията са бедни по документи. Къщи, коли, апартаменти, яхти и тнт са все на името на някой роднина бизнесмен. Те завалиите само на заплати разчитат и са по-чисти от сълза. Нямаме истински разследващи органи....

148

Анонимен

преди 2 години

Тоя па Радев как пък за толко години не каза едно изречение което да носи някаква информация или полза. "Да бъдем отговорни". "Да спазваме закона". Кой закон. Искам алинея и точка.

147

ФАЛШИВ ХЕРОЙ-РАДЕВ

преди 2 години

ИЗПОЛЗВАЛ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ..... КАЗАЛ ГО СЪДИЯ ПАНОВ................ . ХА ХА ХА!....... 5 ПАРТИИ СЕ УСЕТИЛИ.... КЪСНООО-БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДАДЕНА И ПРОДАДЕНА ОТ КЛЕПОУХИТЕ ДС-ЧЕНГЕТА ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ...!!

146

Анонимен

преди 2 години

Кои служби?Та те,службите са си още гербави.

145

Сатир

преди 2 години

Радев, Пандора е изнесени документи, международно разследване е нещо друго. Някой трябва да помисли преди да ти диктува. Важното -да изчезнеш от политическото пространство.

144

Анонимен

преди 2 години

Алооо Радеф кво се правиш на ощипана булка?Всичката власт е в твои ръце!МВР,ДАТО,ДАНС......!

143

Анонимен

преди 2 години

А на кокорчо офшорката ,на слави фирмата също е офшорка ,на прокопиев и тн.Защо мълчиш за тях фигуранте?

142

Един от митинга

преди 2 години

След изборите ще имаме още по нещастен президент , политическа топка която е с много зависимости!За съжаление проспиваме демокрацията с мълчанието си!

141

ДС-РАДЕВ....

преди 2 години

ДА СИ ЛУСТРИРА ОБКРЪЖЕНИЕТО ОТ ДС-ЧЕНГЕТА, ЯВОЧНИЦИ, ДОНОСНИЦИ И КЛЕВЕТНИЦИ........ НЕЗАБАВНО, РАДЕВ....!!!

140

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам откъде идва оптимизма на Радевите привърженици. Ако си мислят, че БСП-симпатизантите масово ще гласуват за него се лъжат жестоко. Вчера се обади някакъв възрастен човек в предаването на Рошкев по БСТВ и го помоли; вика, г-н Рошкев ама кажете какво да правим, чуда се аз, познати хора, да гласуваме ли за Радев. Накрая се съгласиха, че е предал БСП-то и Рошкев каза в ефир "Гласувайте за БСП и не гласувайте за Радев". Онзи им е...@ ммта на партията и мисли, че ще гласуват за него?Друг път

139

Илюминат

преди 2 години

Пак се изказа, Мистър Инфлация!

138

Ники Офшорката ГЕРБ

преди 2 години

Нема пък да върнем откраднатото!

137

ъъъ

преди 2 години

Този до кога ще Мърси ефира

136

Ники Офшорката

преди 2 години

Вече стана ли ви ясно защо ГЕРБ се борят със зъби и нокти да се върнат на власт? Ама явно и за Гешев има парче от пая, щом ги пази.

135

РР

преди 2 години

сеа ша думат че съм давал двя заплати на Десито,вярно Е,за двя ссс.....в...и...рки на ден,двя заплати,хихихи,нищо не моете да ми сторите,хахаха

134

Afron Enterprises

преди 2 години

Лицето на ГЕРБ започва да се показва - корупция, офшорки, кражба на евро-пари, шкафчета евро, кюлчета, тенис с малолетни, уреждане на футболни мачове, бИлот в тесен кръг, процтитутки, суджуци - няма да се учудя ако тупат и кокаин на дневна база

133

Тралала

преди 2 години

Борисов нали още 2019 г. възложи да ДАНС да направят проверка, накрая журналистите им свършиха работата

132

хаха

преди 2 години

А имаше вероятност гербаджиите да издигнат Никито Младенов, кумеца на Борисов за кандидат-президент. Щяха да ударят шестица!

131

ГЕРБ КРАДЦИ

преди 2 години

Никито Младенов е второто зайче изскочило от кутията на Пандора това влечуго май беше от ОПГ ГЕРБ. Имам съмнения, че от кутията ще изскочи и един глиган от Банкя по случая Магнитски само загатнаха. Та мисълта ми е вие заблудени Герберски овце кого защитавате ? Тези които ограбват България и забогатяват на наш гръб това скоро ще се промени.