24

!:

преди 2 години

Все си мислех, че тия са палячовци, но те са нещо много по-лошо. Двойката Панов-Моасе със сигурност е най-гнусната в цялата политическа история на страната. Та този няма нормален, който да го харесва, а госпожата от години бълва жлъч и омраза срещу българите у всичко българско в един конкурентен сайт. Това е някаква пародия, ако не е , то със сигурност е подигравка с тези, които са вярвали на Иванов.

23

избора не е лош

преди 2 години

До kirilПанов не е глупав!Ама изобщо!Я помисли,защо е този абсолютно неподходящ избор,м!?Не ти ли напомня на избора на оная герберка срещу Радев!?Още от сега ще ти кажа,че Радев ще спечели!За съжаление в България все още управлява ДС!

22

Анонимен

преди 2 години

Ужас!!! Най-върлата-бясна феминистка Моасе иска да става вице президент! Да пази Господ, защото не само истанбулски конвенции и извратени закони срещу мъжете ще има, а ще започнат анминистративни репресии срещу всеки хетеро-мъж! Ще е престъпление по закон да си хетеро-сексуален мъж и ще трябва да се представяш, като жена, ако искаш да оцелееш. Баща и Хиндо беше много добър човек, да почива в мир, но тая не заслужава дори и отрова да и дадеш, за да се самозатрие. Злобата и към мъжете е неописуема

21

Анонимен

преди 2 години

Не се надявай! Не си дорасла да стигнеш до Дондуков 2 !!!

20

Анонимен

преди 2 години

За пореден път градската десница се изджвърка. В БГ няма начин да спечели човек, който поддържа джендъридеологията. Ама неее, щото са мноого ентелегентни. Язък!

19

kiril

преди 2 години

Панов е ок ама за Касимова няма как да гласувам. Много лош избор за вице...

18

Анонимен

преди 2 години

Браво Костов.За тебе ще останат да гласуват само обратните.За тебе са достойни само те.

17

Анонимен

преди 2 години

До сега единствен Герджиков не е оплюл никого. От повъри ни помии вече ми се повръща.

16

Анонимен

преди 2 години

Уникални антибългари управляват страната.Твърдо за Радев.

15

Чоко

преди 2 години

И кой ще гласува за Вас ? Предполагам ге*йовете и лес*бийките от жълтите павета. Та то Йоло Денев и Луна са по-приемливи кандидатури. Нелепо и смешно да се кандидатират хора в тясна връзка с ЛБГТ обществото в България.

14

Totenkopf

преди 2 години

Нито я познавам, нито искам и да я познавам, измислени лица

13

ГАДОРЯН

преди 2 години

Само Радееееев! Това е човека. По добър избор в момента няма.

12

Целите на Моасето

преди 2 години

Са легализация на браковете и Истанбул ската конвинция

11

1-н

преди 2 години

Ко, не!

10

Анонимен

преди 2 години

ако стане вице, ще има висока трибуна, от която да с еподиграва на хората - кой приличл на ***, кой какъв мустак имал, кой как бил облечен. това е нивото. Иначе претенциите й са високи и е увлякла не малък борй простакеси с високи апсирации.

9

Анонимен

преди 2 години

Боже, тази ли е Вицето на Панов?! Боже, ела си прибери вересиите, че много станаха?!Какви каузи бе госпожа ще развивате в президенството?! За еднополовите бракове ли?! За Истамбулската конвенция ли?! Мерси!

8

Анонимен

преди 2 години

И кой ще ви избере?-:)))))

7

Анонимен

преди 2 години

Виждам си е истрила поста във гейсбук, в който тя, редом с други квачки, се подиграва на жена за начина, по който изглежда. Респект, Моасе има огромен интегритет......

6

Въпрос

преди 2 години

Така е. Селското излъчване и бращолевения на Илияна Йотова са далеч по-привлекателни за ганчовците. А и като журналистка беше "неотразима" в задаването на отговори. Приликите й с мис Пиги са друга представителна черта на президентската ни институция, заедно с тази на Ал Бънди на баш резидента.

5

Анонимен

преди 2 години

С приказки за признаването на еднополовите бракове сама си сложи кръст .