185

Диана

преди 2 години

До Анонимен260 Не се е крил професорът! Не е негова работа да отговаря за безумци, изразяващи себе си - той отговаря само за Университетските работи! Борисов е бил предложил на Герджиков да стане президент още преди месеци и вероятно е приел Герб да го подкрепя преди няколко седмици...Както и да е, Герджиков сигурно знае повече неща от теб за Бойко! - *** като теб въобще не мислят или мислят само в посоката накъдето ги тика БСП..Не можете, явно, да мислите със своята глава докато има БСП!

184

до Диана

преди 2 години

Диана кого да обединява? Писна ми от клишета. Да обединява крадеца с окрадения? Баси обединението.

183

Анонимен

преди 2 години

*** въобще. Той даже не знае кой е Борисов каму ли да са се договаряли. Интересно защо тогава от 20 дни герб говореха, че имат кандидат и то с профила на професора който се скри и не защити студентите си когато ги биеха на площадите.

182

Диана

преди 2 години

До Радев е президента!Народът се опари трижди с мухъла Радев - първия път със съботиране работата на кабинета и заемане страна в политиката на партиите, когато е негово ЗАДЪЛЖЕНИЕ да обединява, не да разединява. Вторият път е с издигане на национално безотговорни правителства самозванци, нарушаващи законите от всякъде. И накрая, но не на последно място е участието му в протестите - безотговорно заставайки в редиците на превратаджии у нас...Само хора като БСП могат да искат Радев, за да се мъти

181

Коментиращите тук

преди 2 години

Коментиращите тук искат да ги управлява зелен чорап, да им казва наляво и те наляво, надясно и те надясно, въобще да ги лиши от тежестта да мислят, просто да повтарят това което той казва, тоест наизустеното от Радев, написано от някой съветник от ДС! Вие сте просто едни нещастници, които се правите на бабаити, но когато едноличният режим на Радев ви подбере и вас/след като му свършите мръсната работа/, няма да има на кого да се оплачете

180

Диана

преди 2 години

Никой не може да се обединява с национално безотговорни хора като БСП. Тяхната визия за опозиционна партия е ДА ПРЕЧАТ, не да търсят решение на проблемите заедно с управляващите, да предлагат решения - това е разбирането им за политиката, за тяхната "политика" на буквата и точката - така сигурно ги учи задкулисието им...БСП трябва да си ходят от политиката, за да се успокоят нещата у нас! Стига ни 30 години разруха! Стигат ни кризите и безотговорността им! Трябва да им се потърси отговорност!

179

Петър

преди 2 години

Те после ще си заявят исканията ;) Не го мисли :)

178

ПроСоТо

преди 2 години

е па нема да имат каквито и да било условия гробарите..Кой залага на куц кон?..На Тиквунделите им е ясно,че "професорот" нема никакви шансове и предназначението му е САМО да дръпне от Радев колебаещите се..Абе,"Щуротиинакутии"../но не "пандорски" кутии../

177

gogo

преди 2 години

устните, да, много мънички. Тоя затова не е свъртял семеиство толкова години. А че ще е втори Плевнелиев - има ли някои, които да мисли иначе? Абе, ... отвсякъде

176

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не поставили условие, но човека /ББ/, който го е избрал, му е казал квото трябва.

175

Някой

преди 2 години

Бойко, тикво, това ли е новия Плевневлиев ? Че той кът стария :))))))) И наближава твоят празник Хелуин (Тиквен ден), да почерпиш майкунке ***!

174

Анонимен

преди 2 години

Герджиков не излъчва отчетливи политически послания. Някакво безадресно говорене, което е за Ректор, но не и за Президент. Несамоотвержено е и противоречиво, когато си тръгнал да покоряваш политическите върхове,да твърдиш"Аз не съм политик и не мисля да говоря като такъв". Особен дефицит е и липсата на мнение за протестите от миналата година и проблемите, които ги предизвикаха, както и за промените към които водят. Тишината по тези въпроси няма как да не се разчете като ангажимент към Герб.

173

Анонимен

преди 2 години

Недай си боже да стане президент, все ден ще клечи на чержето пред Баце. Направо ще премести президенството на втория етаж на НДК

172

6

преди 2 години

"Върховенство на закона!"Все тази куха мантра повтаряше ,която и децата знаят.Той самият не е юрист и повече от това не може да каже.Извисеност над всички като Христос и обединяващ ги!Празна работа!*** !Изглежда си е повярвал, а нас ни смята за стадо.ГЕРБ и ДПС му дърпат конците.Не знаел нищо за битите!

171

Анонимен

преди 2 години

Няма условия, само като са го повикали бързо бързо е изприпкал при Баце

170

Анонимен

преди 2 години

Вторият политик с офшорните фирми е Николай Младенов. ГЕРБ и ДПС - обичайните заподозрени, вече не са само заподозрени, а и доказани крадци и лъжци!!! А този господин, който не е"обвързан" с никого политически е ПРЕЗИДЕНТА НА ГЕРБ И ДПС !!!! Честито българи ! Продължавайте да ги избирате!

169

Краят на БГ

преди 2 години

Когато Ректорът на Софийски Университет е фенКА на мутра от СИК с една прочетена книга в живота си, това показва, че в БГ образУванието е кръгла нула. Братята Евлоги и Христо Георгиеви сигурно плачат на небето и не вярват на очите си.

168

Не сме народ

преди 2 години

От коментарите в този форум става ясно защо в БГ интелектуалците не искат да се занимават с политика и обяснява защо люде от типа на Баце властват толкова години. Нее, не може да търпи българина някой по-умен от него;трябва да го опплюе и обругае. Затова за народонаселението фигури от типа военен или пожарникар, да ни брули по кратуните и да ни става драго като каже равнис-мирно или нещо от рода на и аз съм prost, и вие сте prosti,или пък някой чалгар да му пее, докато жули пърцуца и ръфа домати

167

Анонимен

преди 2 години

Днес го гледах по тв-то и ми се стори безличен и безхарактерен. Пък и с тези устнички....не го виждам като президент, честно казано. Втори Плевнелиев?

166

:)

преди 2 години

Условието е едно. Те плащат 300 000 евро, той им става кандидат и заедно почват да калят Радев. Резултат няма да има. Радев ще е Президент след първи кръг, Боко и този *** ще си близат раните в Зайчарника.