28

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство за "адекватно функциониращата и неподкупна" съдебна система.

27

Анонимен

преди 2 години

Монистър Рашков защо мълчи, къде е промяната, то ясно че тоз тъпанн е плод на гербавото време, ама и сега нищо не се случва. Обикновения човечец това го тормози а не да му разправяш кой къде имал фирма или къща

26

Смятай

преди 2 години

каква държава имаме дето не може да се справи с един про..т сел..ки шо...пар.А народа търпи...

25

Арестуваха мъжЪТ

преди 2 години

Отчайвящо...

24

Тошо

преди 2 години

Браво на този младеж....колко много професии има и явно ги упражнява, специалист....... за разлика от полицая, който може само да задържа, ама и не го прави май когата се налага!

23

Анонимен

преди 2 години

абе не го убивайте, натрошете му и двете ръце с един лост, да го видим как ще бие писле с тях, фа не може заднника да си обърше в кнфа

22

Анонимен

преди 2 години

вай кви неща стават на село

21

..или..

преди 2 години

..може би трябва да се намекне на полицая, който го закриля че този човек след време (година ли , две ли ) ще бъде притиснат от ситуацията и ще си признае някъде какви ги е правил, на кого е плащал ... И скоро време всичко ще се реши от самосебе си ..дали гъби ще е преял, дали уиски ще е препил ..дали Ковид ще го набара :) ...тя съдбата си знае!

20

Анонимен

преди 2 години

то решението е едно, отстрел...като при мечка гризли.

19

Анонимен

преди 2 години

Т.е. пак е под домашен арест? Тоя в нормална държава щеше да е за около 20-ина години в кауша вече.

18

Pipi

преди 2 години

Вчера гледах репортажа за този бандит и за пореден път се убадих, че съм направил праилния избор да емигрирам със семейството си. Тъжна работа. Улиците на България са пълни с рецидивисти дето тормозят хората, бият, грабят и изнасилват пенсионери по селата и тн. Прокуратурата, полицията и съдът просто не знаят защо ги има.,хората си страдат и така.

17

до 20

преди 2 години

Най-добрият разход в случаят е едва 1 лев, в най-лошят случай: 7 грама олово, скорост: между 450 и 550 м. в секунда. Може и леко да греша в скоростта на решението.

16

Анонимен

преди 2 години

Коментарът на N: 13 е ПРАВ. Всеки съдя е съучастник в този вид престъпление. Защо е пуснат ? Така тоя престъпник влиза е спирала от други престъпления. Такива престъпници задръстват системата от дефекти

15

Гривна -Подкрепям

преди 2 години

За Гривна ще дадат 2000 лв. , за заплати на полицаи и разходи по коли - 5 хил. лева. Гривната ще я ползват още 100 пъти, а заплатите и разходите по хора и коли няма да се върнат. .. Ха кажете кое да си изберем като разход за системата??!!

14

Анонимен

преди 2 години

Заради подобни случаи много хора симпатизират на талибаните, а други искат да се върне соц-а

13

ha

преди 2 години

Еххх, съжалявам, че хората от Световрачяне си нямат един добър черен нинджа, който да му е свети маслото на този толуп, тлъст и гнусен. Само заради това, че хвана жената за косата в заведението би трябвало вече да е с множество травми и с неспособност да тормози хората за неопределен период от време. Дебела *** гадна!

12

До: 13

преди 2 години

Вчера си мислех същото, ако няма закон за анонимност, в което съм почти убеден, да започнат да казват кой е съдията по делото, малко да лъснат...

11

Иван

преди 2 години

Да, пишете имената на съдиите, които ги пускат. По-натам е лесно !

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако е нашето село и така да дърпа дъщеря ми за косата, ще го набуча на вилата като копа сено. ДА си знае.

9

Виготура

преди 2 години

Такива *** рано или късно настъпват някой по-голям от тях и после научаваме че някой е отстрелян с 3 контролни изстрела в главата.