68

Пешо

преди 2 години

Диагнозата е: 1. неработещи институции 2. корупция и бедност 3. липса на правосъдие 4. поне 50 години увреждане на населението с погрешни политики 5. връзкарство и прогонване на кадърните хора

67

Дяя Мраз

преди 2 години

Този и за донор на органи не става...Жалко, толкова свестни и невинни хора си отидоха, а този и същества като него все още хабят въздух и храна.

66

Анонимен

преди 2 години

Ако имахме съд и прокуратура, този не би трябвало да излиза от затвора. За изброените Н на брой обвинения и АКО го бяха осъдили, по 1-2 години за обвинение да има сумарно към 30-40 години. Ама нямаме правосъдие, имаме рушветчийство. Който има пари плаща и няма съд, няма присъда.

65

питам

преди 2 години

След такава "впечатляваща" биография, ЗАЩО не търка наровете или не работи в някоя каменоломна?

64

Ss

преди 2 години

Абе какво се занимават с такива татуирани толупи, които се мислят за голяма работа. Защо просто не го застрелят и проблемът ще се реши. Цялата държавна администрация се състои от калинки.

63

Анонимен

преди 2 години

Преди години един такаф на томозиши у селу после дедаца фана един кол ичдебна го и бой БОЙ БОЙЙЙЙ - 4 ребра крака, ляра ръка, нос и 8 зъба разцепенииииии! После го съблякохме гол и го заливахме със студена вода. И на аристуаха! АЙ СИКТИР УЕ!

62

Анонимен

преди 2 години

До Край - Глууупъсти, лъжи, инсинуации, манипулаци, извращетиния, отрова за моъка, шикалкавене и измама ...

61

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам, защо заканата за убийство, не се третира като убийство? Същото е и с опит за убийство! Дават му 1-2 години ... ми НАЛИ КАТ ИЗЛЕЗЕ, ШЕ УБИЙ ЧОВЕКА Е!

60

Анонимен

преди 2 години

Поканили са го на очна ставка да разпознае хората дето са се жалвали

59

Тиква

преди 2 години

Защо се оплакваме? 20 години ни управляват Мутри и Мутреси, ето Резултат, ще бъде още по лошо,ако пак гробисти ще дойдат на власт.

58

таня

преди 2 години

Сега, като го пуснат отново, спокойно могат да му дадат и медал за заслуги, като виден гражданин.

57

Кико

преди 2 години

Ще плати и ще е чист като "сълза"! Чисти и полицията и съдебната ни система и въобще всички сме "чисти"!

56

Т.е.

преди 2 години

Работник от съд. система !

55

stan

преди 2 години

До АлиЦелия проблем в Бългрария от който тръгват абсолютно всички други пропблеми е, че съдебната ни система на практика не работи за това, за което е създадена. Докато това не се промени нищо друго няма

54

Анонимен

преди 2 години

В България няма съдебна система.

53

Хан Крум

преди 2 години

Че ме споменавате с добро още много лета, хем че съм рязал ръце, уши и езици на много народ.

52

Ганьо Шериат

преди 2 години

В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите но не ги арестуват, явно престъпниците са идоли за МВР!

51

Анонимен

преди 2 години

Проверка на всеки час. В кой век са тези мерки? Къде е гривната? Каква акция имаше, за един човек колко хора? Имитация на дейност, хванат един с дрога, а може и както казва да взима лекарства.

50

До 53

преди 2 години

Първо трябва да отбележа, че Макаров е другарят Макаров, а не "господин Макаров" - в СССР господа нямаше. И второ, преди другаря Макаров има един господин Браунинг!

49

Анонимен

преди 2 години

До: номер 43 (Край) Абе наивник такъв! Аз излязъл от затвора хрисим човек не съм виждал! Изключения са хрисимите хора, попаднали в затвора, като излязат пак са хрисими, но те са си такива, а не че в затвора са ги превъзпитали. Навремето познавам един такъв кротък комшия, който уби кандидат за зет и рани майка му със служебен пистолет. Не без основание го направи, да отбележа!Иначе много блага душа беше!