126

новини

преди 2 години

Ние идваме, ще се обединим като най бедни.Румен Радев е подал докумунти за Канада.

125

Карастоянова

преди 2 години

Румен Радев изкара държавата в канавката. Време е да загуби изборите!

124

Реалист

преди 2 години

Икономика в подем! Спекулата в свърхподем!

123

...

преди 2 години

Аз бък се чудя кога след 1990г не е имало под 50% работещи бедни? Още от тогава се почна това с работещите бедни! Ама тогава разправяха, че като си вземал заплата 120лв и си щал да си направиш зимнина на село то и прасенце си си гледал и козички и народа бил добре! Да *** сега и прасенца няма и зимниа няма и козички няма и земедлието ни е малко по-зле от 1467г И така! И се чудя как през всичките тиез 31г вече ми излизат и ми казват колко съм добре и как съм цъфнал, че и вързал!? Е.ати НАГЛЕДЦИТЕ!

122

От Пазарджик

преди 2 години

Истината е, че Радев се провали. Той не търси диалог и решения на проблемите на България, а конфликти и вражди. Като резултат, имаме чудовищна престъпност, а сега и още по-чудовищна инфлация с поскъпване на енергия и храни *** на вратата! Гешев беше напът да промени пътния закон, увеличавайки многократно наказанията за шофиране под въздействие, но Радев и това спря. Не е моят президент, а гласувах за него преди 5 години! Пишман съм!

121

Анонимен

преди 2 години

Все едно казва: "За да живеем, трябва да дишаме." Ние го знаем това, госпожо. Вие какво съзидателно направихте от момента, в който се появихте на политическата сцена? Защото донесохте само разруха - плюене по всеки и всичко, саботиране на възможността да се направи правителство, в резултат на което трошим милиони за избори през ден, през два. Междувременно бламирахте и опитите за съдебна реформа, а в нея се крие ключът към правовата държава.

120

Барух Леви

преди 2 години

До полковник Колев: от коментара ви лъха антисемитизъм!

119

Анонимен

преди 2 години

всичко можеше да се оправи за една нощ през 1990 год. ама изпуснахте шанса .

118

Елена

преди 2 години

Май на хората вече малко множко им дойде и взе да им писва от Румен Радев. Ще си проличи ноември.

117

хаха

преди 2 години

Баба Мика от съпротивата остана без депутатската си заплата от 10 бона и съзря истината

116

полковник Колев

преди 2 години

Драги сънародници! Историята още от древноста е показала и доказала че най добрия гарант за ред,това е диктатурата. И виждате какво ни донесе ( да не изброявам ) либерал демокрацията.....И в днешните времена налагането на условията на чужди сили и предателското подчинение на нашите"управници" води само до това: Бедност,мизерия,корупция, безконтролна и несанкционирана криминална престъпност....

115

О леле

преди 2 години

Докъде стигнахме:баба Мика да бабува,какво става?

114

Реалността

преди 2 години

резидента след като разбра(преди да излезе инфото публично), че ще има силен опонент с/у него и се на....! И както и повечето тук все Бойко им е в устата!!! Народа видя делата на "новите" и дано на изборите няма машинации с тия машини!

113

Анонимен

преди 2 години

Киро Харвардскио вероятно точи социални помощи в Канада, там техния премиер им дава по две хиляди долара месечно да си стоят вкъщи, а тука на мъж се прави! Мошеник, аз ако съм на канадците ще му отворя имиграционното досие, да видя как е станал канадски жител и после гражданин. Само физиономията му е достатъчна, за да види човек, че е мошеник! Кой знае, писал се е репресиран от Българската държава, оплюл я е, я като ром, я като джендер-бендер гей, а сега иска да в управлява!

112

Анонимен

преди 2 години

Мутрите ни докараха това поскъпване и оставиха служебните правителства да им оправят бакиите.

111

Анонимен

преди 2 години

До Реалист РУМЪНИЯ НЯМАХА МИРЕН ПРЕХОД, ЧАУШЕСКУ БЕШЕ ПОКАЗНО РАЗСТРЕЛЯН ЗАЕДНО С ЖЕНА МУ! НАРОДА С ОГРАБЕНИ ПЕНСИИ ФАЛИРАХА БАНКИТЕ И ОКРАДОХА СПЕСТЯВАНИЯТА! КОМУНИСТИТЕ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА И СТАНАХА ОЛИГАРСИ! ВСИЧКИ ОТ БСП СА МИЛИОНЕРИ!

110

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпва. Хляба, който купувам поскъпна с 20 стотинки от началото на годината до април и още 5 стотинки от май до октомври.

109

Фики

преди 2 години

Президентът Радев и марионетното му правителство, съставено от мошеници и лъже-плутократи, успяха да докарат в България кризата! Браво! На изборите - друм да ви няма!

108

Реалист

преди 2 години

Това поскъпване е очевАдно доказателство за некадърността на правителствата на мутрите. В икономиката нещата не се променят за един ден,, една седмица или един месец. Поне пет години ще трябват, за да се възстанови икономиката на България от управлението на мутрите.

107

Край

преди 2 години

шмекера Киро Харвардски е готов да подпише декларация, че ако го направите премиер до 799 дни ще ви оправи. Един по един.