146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152 "чекмеджетата" Всеки, който продължава да пробутва тази скалъпена фотоисторийка, е ДОКАЗАН *** от фабриките на Радев.

145

Анонимен

преди 2 години

Стотици милиарди потънаха в чекмеджетата на мутрите за последните 12 години. Дали при следващия главен прокурор България ще успее да си върне поне малка част от откраднатото?

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 "Вече над 4 месеца Борисов не е на власт, но на мутрите и се вижда като година-две. Толкова свикнаха с кражбите и че държавата им е бащиния." От 4 април, до 4 октовмри не са 4 месеца, другарю. Може би по комунистическия календар, но иначе са си 6 месеца.

143

Анонимен

преди 2 години

Вече над 4 месеца Борисов не е на власт, но на мутрите и се вижда като година-две. Толкова свикнаха с кражбите и че държавата им е бащиния.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "чекмеджета" Всеки, който продължава да пробутва тази скалъпена фотоисторийка, е ДОКАЗАН *** от фабриките на Радев.

141

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново в света на манипулациите. Някой се проваля, пада от власт, но се обвиняват следващите за провала на предишния. Сега пак така

140

Анонимен

преди 2 години

Мика Зайкова е от групата на тия, които дойдоха с обещанието, че ще сложат ред в държавата и ще спрат "кражбите". Единственото условие и основна цел беше Борисов да не е на власт. Борисов не е на власт от 6 месеца. Защо в държавата цари хаос?

139

Анонимен

преди 2 години

Мутрите провалиха България, но чекмеджетата им са пълни с пачки и кюлчета.

138

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден излизат нови факти доказващи, че Бойко Борисов все по-вреден за България.

137

Истината

преди 2 години

Истината е, че Бойко Борисов се провали и то още през 2009 година, когато за първи път мутрите завзеха властта. Такава некадърност и престъпност България не беше виждала и надявам се повече няма да види. Стотици милиарди откраднаха мутрите, а с тези милиарди България можеше да е Швейцария на Балканите.

136

Асан

преди 2 години

Народа обеднява... А баба Минка цуца и пенция и заплата :)))

135

Мдаа

преди 2 години

Ми да бяхте направили правителство и да спрете обедняването.

134

антиТрол

преди 2 години

"Продължаваме промяната" продължават да бъдат трън в задниците на герберопоклонници и фалшиви демократи като ДБ. Ако последните имаха малко акъл, щяха да подкрепят Асен Василев и Кирил Петков, но те показаха на всички, че в България може да се прави политика на доста високо ниво, което надмина ходовете на ДБ и в момента те са поставени в доста кофти позия, за което обаче вината си е само тяхна.

133

До 139 Чичо

преди 2 години

Еми на запад,естествено.Никой не заминава на Изток.

132

антиТрол

преди 2 години

ИТН не ги харесвам, единствения адекватен кадър там е Мика Зайкова, за която нямам рационално обяснение защо е от тях. ДБ изпуткавяха - вероятно са купени от ГЕРБ и шеф Боко си е пуснал тиквените пипала към Христо Иванов, защото ДБ със всяка стъпка се самозакопават все повече и повече.

131

Чичо

преди 2 години

Терминал 2.На тази територия вече не сме нужни.Посочиха ни ясно пътя на запад.

130

Осем Седми....

преди 2 години

Още една Ентелигентна Нищонеказваща .... ВСИЧКИ знаем че обедняваме ... е, и ? Нали за това ви избираме , ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО. А то , гледаме само приказки... приказки ... приказки ... и напъните ви за лично обогатяване и популярност , както и общите приказки на Мика Зайкова която е решила че с това "разкритие" направо е заслужила Нобелова Награда по Икономика.

129

До Барух Лееи

преди 2 години

Барух, дай, разкажи как баба ти е надхитрила нацистите и се спасила от концлагера с традиционна хуцпа!

128

Анонимен

преди 2 години

Самальотчикът се оказа по-вреден и от Гоце Първанов. И защо ни е въобще президент - само харчене на милиони за една държавна институция, която има просто представителна функция. Напоследък се оказа, че може да прерасне и в злокачествен тумор и така да разнебити държавата, че да ни върне в 90-те. ГЕРБ прекалиха, Борисов се замозабрави с неговото свръх его - факт, но тоя ушат Ал Бънди мина всякакви граници.

127

До От Пазарджик

преди 2 години

Така де така провали се а тиквата виж само какви долапи и чекмеджета и скринове с злато и пари натрупа! Даже и къща в Барселона купи! Така, че да, прав си радев се провали а тиквата успя и преуспя в тез неща де! Мдам! Тиквата не е моя министър председател и за разлика от тебе аз никога не съм гласувал ни за радев ни за тиквата! И не съм пишман да ти кажа!!!