166

опетков

преди 2 години

До Анонимен152 Стотици милиарди? И откъде се пръкнаха те? Кой ги изработи? Как може да се дрънкат безотговорно подобни глу*пости! Че се краде, краде се, но нека бъдем поне реалисти в критиките иначе увисваме като крадците.

165

Ива

преди 2 години

Няма други освен баба ЯГА да дава акъл.Цял живот е дрънкала врели некипели и едно и също.Да не би работещите да са били по-богати. Всички партии са еднакви и сини,червени,розови ,зелени .Всеки ден излизат далаверите на крадците и екплоататорите.И как работещите да са богати?

164

Анонимен

преди 2 години

Няма как да не са все повече работещите бедни при тази разрушена от ГЕРБ икономика.

163

Реалист

преди 2 години

На 12 май 2021 година, когато встъпи в длъжност първото служебно правителство и Бойко Борисов най-накрая падна от власт, в България се появи надеждата, че след 12 години погром, нещата постепенно ще се нормализират. За тези 4 месеца и 25 дни се видя, че реалността в България е много по-страшна, отколкото си мислехме през месец май и преди това Оптимистичната прогноза е, че ще ни трябват 4-5 години да се съвземем от управлението на Бойко Борисов, а песимистичната е за над 10 години.

162

Prove me wrong!

преди 2 години

БЪлгарите са бедни, зщаото са некадърни ...

161

Един от Льонеберя

преди 2 години

Защо има работещи бедни, защото няма кой да защити правата им, но тази не може да го проумее. Един познат бачка за 700 кинта от понеделдник до събота и по всички празници. Ако му се плащаха извънредните както е по закон, щеше да взема към 1200 лв, обаче няма сила която да накара работодаелите да спазват законите, особени тези дето са гъсти с партия ГРОП.

160

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е така, но какво предлагате? Проблемите всеки може да ги констатира, решенията не всеки е способен да ги даде.

159

ХансКристианАмундсен

преди 2 години

Глупости, работещите бедни са все по-малко. Сега народа е по-богат от при бай Тошо - погледнете дворовете на село - пустеят. ЗАщо? Защото парите стигат за мамбо и на никой не му се разправя със собствено произовдство дори и да е на минималната заплата или пенсия. При бай Тошо запустели доворове нямаше , всеки си осигуряваше до 50% от храната чрез собствено производство. И стандарта на живот беше много по-висок, защото имаше държава, асега държава няма, има територия на която всеки си прави какво

158

Анонимен

преди 2 години

Не трябваше да се дупите на Доган негодниците от ИТН. Сега НС , бабо Мике, ще го гледаш по БНТ.

157

ха-ха

преди 2 години

О Боже, тая баба отново се кани да влиза в парламента. Ами та не е за гледане, няма ли деца да и кажат да не се показва повече. Плаши децата, вече не само децата.

156

КАЗАХ

преди 2 години

Януари ще има погроми и бунтове.

155

питанката

преди 2 години

Тая *ница защо не замлъкне! Кога стана толкова компетентна и се изказва по всички теми. Казвайки очевидни неща на какво се надява? Пак ли ще впечатлят наивниците да гласуват за тях? Те се "омазаха", не трябва никой да им вярва!

154

Генади

преди 2 години

До Христо ХристовПолитика на капитализма най-вече!

153

бай Пешо

преди 2 години

баба Мутрагела - мутрите повела :)

152

Анонимен

преди 2 години

Бабо Мика, вашите хора два пъти провалят съставянето на кабинет

151

Анонимен

преди 2 години

Че народът е беден е виновен самият народ. Държавата, това си ти. Цял живот в сивия сектор, нямало да плаща на лошата държава осигуровки. Еми, за тебе си е, ***. Голям тарикат се извъди и сега береш плодовете на това, което си крал цял живот.

150

Гост

преди 2 години

До мрън мрънПълни глупости! Заплатите са без корекции, но цените растат!

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 "Мутренският календар - Борисов беше премиер до 11 май 2021, но не бил на власт след 4 април 2021."Нито една голяма правителствена инциатива не е реализирана след изборите на 4 април,тъй че комунистите е хубаво да кажете в какво се състои "премиерстването до 11 май.Борисов даже нарочно остави на комунистите да вземат решенията по политиките,за да не му хвърлят после обвинения. Видяхме ги какво направиха с готовия му план.Между другото,колко пари загуби България от невнасянето му?

148

Анонимен

преди 2 години

Мутренският календар - Борисов беше премиер до 11 май 2021, но не бил на власт след 4 април 2021.

147

мрън мрън

преди 2 години

Заради ей такива псевдо икономисти, завършили Карл Маркс, и живеещи в 72г, неразбиращи пазарната икономика и логиката на свободния пазар, става по зле. Съвсем нормално е когато увеличиш дали пенсии дали минимална заплата и всечки цени да тръгнат нагоре, ако някои сега реши да вдигне минималната на 1000лв, както искат то покупателната способност ще падне даже, защото всичко останало ще се вдигне яко. Ама нали трябва да се харесаме на народа, какви прекрасни неща говорим, но реалността е друга....