186

Анонимен

преди 2 години

Ама как било при Бокича,как цените не се вдигали а заплатите растели. Мноооого забравяте. Цените се вдигаха и при него, а като дойде на власт,първата му работа беше да замрази заплатите. Едно е няколко месеца управление, друго 12години + още 4-5

185

До 194

преди 2 години

Ти си късметлия, само две години не са ти вдигали заплатата, а при нас заплатите не са вдигани от 12 години. За последен път ги вдигнаха от март 2009 година.

184

Анонимен

преди 2 години

За да станат ГЕРБ по-богати, трябва народа на България да стане по-беден.

183

Анонимен

преди 2 години

Работещите бедни жулят по кило ракия и пушат по 2-3 кутии цигари. Реалните доходи у нас не са ясни,щото масова се плаща под масата, пък майстори,бакшиши,фирмаджии не отчитат доходи.

182

Анонимен

преди 2 години

120лв. на пенсионерите били изядени, а мойта заплата като не е вдигана 2 години .......

181

Анонимен

преди 2 години

При социализма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

180

Анонимен

преди 2 години

Народът бил обеднявал. Ами че народа обеднява още от 1989 година, когато на власт дойдоха престъпниците, наречени демократи. Най-много обедняхме през последните 12 години при управлението на мутродемократите.

179

КПСС БКП

преди 2 години

Всички ГЕРБЕРИ в затвора ! Мафиотската структура ГЕРБ докара народа до просешка тояга !

178

пена

преди 2 години

Еми от година ни управлява Радеф. Какво друго очаквахте от фурежка-комунист?

177

до леля Мика

преди 2 години

Ако и досега не си разбрала ,че тази държава няма да се оправи поне във близките 20 г, язък ти за възрастта и обраованието ! Не грешат да останат тук са само тези които стоят на някакво кранче ,,,,това да си работник или дребен служител ,не ми обяснявай до къде ще я докараш ,ако успееш да изплатиш едно жилище 60 кв. със хиляда мъки и да не ти го вземе съдия изпълнител си рядък късметлия .....

176

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Бабке!! Ти отговори ли си на въпроса, защо е така? Помниш ли социализма, Виденов, Луканов, орешарски... А как твоита хора ТОЩКО ГНОМА И СТАНЕВ СКЪСАНИТЕ КЮЛОТИ търсеха съдействие от БСП за кабинет???? Засрами се! НЕ МОЖЕ ДА ИСКАТЕ ПОМОЩ ОТ КОМУНИСТИ И ПОСЛЕ ДА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВИННИ...

175

Анонимен

преди 2 години

Скоро така ще ви размахат Клаус Шваб, че 80% от вас изобщо няма да останат, а Маркс и Енгелс не ги мислете.

174

Въпрос

преди 2 години

Унгария преди седмици сключо договор с Русия за дългосрочна доставка на газ и сега купува газта евтино от тръбата през България. Русия предложи и на България да сключи такъв договор. България купува на 600$ по спотови цени, другия месец ще купува на 800$, след нова година на 1000$. Тримореца Радев можеше да сключи договор с Русия както направи Орбан, и сега нямаше да има никакво повишение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца Радев, пък и заплатата му е добра, не са му грижа цената на отоплението, тока и храните.

173

Оги

преди 2 години

Борисов ще бъде отново премиер другия месец, а тази Нова година за последно ще бъдем поздравени от Зелен Ч0paп - Стиснато юмруче. Досвидание, товарищ!

172

Фея Магесница

преди 2 години

Тази мантра, с бедните работещи и с обещания, че работещите ще стават богати я размахват и Маркс, и Енгелс, и Ленин, и Сталин, и Корнелия Нинова. Баба Яга да излезе с нещо грам по-оригинално.

171

Нанков

преди 2 години

В държавата на Кирчовците и Румен Радев може да е президент. До ноември, после си взема чемодана и поехва наx0й.

170

опетков

преди 2 години

Тошко Африкански.

169

Анонимен

преди 2 години

Някои не им се вярва, че ГЕРБ са откраднали стотици милиони, но забравят, че 12 години са много дълъг период, а и има още 4 години преди това като кмет на София. Защо не си направите сметката колко са само средствата от ЕС за тези 12 години?

168

опетков

преди 2 години

Баба Мика едни си знае, едно си бае. Не ми се иска да я оборвам с цифри и факти. И откъде накъде ще ни сравнява с Люксембург? Там са нямали 45 г. "строителство на комунизма, Луканови и Виденови зими. И особено заслугите на Виденов, който ни върна светлинни години назад със заплати от 15 долара и пенсии от 5 долара. Та така бабке, основна вина за цените, освен резидента има и бандата за която си се закачила. Ако наистина беше свястна, за каквато се драскаш нямаше да гласуваш както ти заповядваше

167

Анонимен

преди 2 години

Никога повече мутродемокрация, никога повече Бойко Борисов.