10

Анонимен

преди 2 години

Изнесоха се преди циклона да удари и да ги разцепи.

9

koko

преди 2 години

Добре де по едно Тестче поне няма ли да направят???

8

Ядосан

преди 2 години

Каква държава сме, нямаме куража да се опълчим на турците. Капитана турчин, екипажа турски, явно ни е наследство от робството. Трябваше още от първия момент да се качат на кораба и разпитат всички, арестуват ги и после както е по процедура.

7

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 6: и жив да го дерете Баце пак не можете да покриете собствената си некадърност, посредственост и импотентност. Който може - намира начин, който не може - причина. Капиш, неандерталецо?

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 6-И сигуно Боко след 30г е виновен че нямаш грам акъл

5

Д-р Исня

преди 2 години

Е кой реши да не се карантинират! Поне 10 години карантина трябва да излежат!

4

Анонимен

преди 2 години

Наследството на Боко след 30г разграбване на държавата. Резултата е че нямаме кораби, нямаме граници, нямаме нищо. Боко, унищожителя на България.

3

Ай Сиктир

преди 2 години

Айде уважаеми гласоподаватели, туку-що импотентното служебно ппавителство (второто на сияйния президент Радев) ни завзе един кораб. Потънал и пълен с отрова. Забит в скалите на десетина метра от Камен бряг, някаква задръстена природна защитена зона. Да благодарим подобаващо, като пуснем единствения си глас за Негово Сияйно Величество Президент генерал Пилот Летец Радев!!!¡!!!!!!!!!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Сигурно са болни от...морска болест,при това вълнение.Аз един път пътувах по море с корабче от Бургас до Варна и след това се...люшках една седмица,като вървях по...сушата.

1

ФАКТ

преди 2 години

Нямат право,това е подигравка с държавата!!!