46

Анонимен

преди 2 години

статията ви е антисемитска. Престанете да нападате евреите, те са били в доста тежки моменти!

45

Анонимен

преди 2 години

В България има пъти, много пъти по- малко високотехнологични измамници от една Германия или Скандинавия, примерно, но това сега го раздухват нарочно за да ни спрат за еврото като ни изкарат ненадеждни!

44

пл

преди 2 години

До Анонименима и доста гадни български измамници. виж евгения генчева. в началото цъкаше като мен прости реклами за по 10 цента. после си направи сайт за реферали,завлече бая народ и изчезна. сега е променила схемата с разни други инвестиции . гадна руса измамница.много хора са и се вързали

43

НИКОЙ

преди 2 години

Глупав народ, даже имаше такъв филм преди 20г с Вин Дизел. Този Гал не е мозък, просто е гледал филма

42

пл

преди 2 години

Има една,пише се Мими Димитрова-бизнес предприемач. От години се опитваше да ме вкара в разни интернет инвестиции. Давах и на няколко пъти дребни суми. Еди път ме завлече с криптовалута. Много внимавайте с нея. Гледам ,че вече е изпечена измамница. Веднъж я видях случайно във влака ,но не исках да се разправям. Другата измамница е *** генчева,също завлякла много народ

41

Пора

преди 2 години

Който иска да инвестира си има други легални начини - я през банка, я през легален доказан брокер - всичко друго е измама - да, има комисионни но няма как. Такива като тоя по-горе освен да ги ебаваме двойно друго няма какво да се прави. Моя тел е във всичките им бази данни, често ми звънят за което в последствие се проклинат ХАХАХАХА

40

Доктор Сън

преди 2 години

Докато още има балами дето верват, че от нема нищо ше направят големата пачка така ще е ...крипто валутки и оп станааме богати хехеххе айде бе? Да ама не...нема лесно у тоя свет балъчета

39

Емо

преди 2 години

Е,МУРГИНА ОТ НАП ПРОСТО СИ ОТКРАДНА ЕДНИ ПАРИ И ВЕДНАГА НА НОВА РАБОТА СЕ УСТРОИ.ТО,МАЙ ТАКА Е ПО-ДОБРЕ.В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ПРОСТО,ДОХОДНО,А НАРОДА НАВЪЛЦИТЕ!

38

Анонимен

преди 2 години

За милиони няма закони.....

37

Анонимен

преди 2 години

Гал Барак сега ще го Бара Гол.

36

TALIBAN POWER

преди 2 години

Evreite ne si vzeha pouka ot Nacizma !...Pak grabyat horata.....pak mamyat ! ...Ibejdavame se...Te razbirat samo ot toyagata!

35

xaxsasб

преди 2 години

До 41 - Готиняци сте, ама сте пияни на кокал и друсате по цял ден. Имам познати от въпросните фирми и въпреки, че са масово досадни с ниски морални устои и понамирисват на прокиш. Много добре знаеш, че събираш парите на глупци. И аз съм работил с риби на западният пазар в друга ниша, но накрая реших, че няма да мамя хората и ни съм риба, ни рибар. Мантрите дето ги пишеш ги разправях преди 10г на 20годишни докато ги учех да бъдат мошеници. Порасни, резултат си на милиарди години еволюция.

34

Анонимен

преди 2 години

Нима не ги знаят къде са, врели-некипели. Всеки от тези мошеници си има гръб, я от Русия, я от краварите, няма нищо случайно на този свят. Просто едни бушони са и нищо друго.

33

Типичен Форекс Агент

преди 2 години

Я да не хулите бранша, добри бонуси дават. Когато има шарани, ще има и рибари. Важното е да върви по 30 000 лева заплатата всеки месец и да не съм видял друга статия, която да ми разваля рахатлъка. Все пак на Цариградско шосе в София си е яко за такъв бранш, все пак такива нови Бизнес центрове като Елипс Тауър за какво друго ще се ползват. Всички там сме си яки пичове и си бройкаме пачките, ако не вярвате заповядайте на Елипс Бизнес център от 5-тия етаж до горе сме все готини комании.

32

Анонимен

преди 2 години

Брей, виж ти какви интересни неща се случвали по време на управлението на престъпния бос Борисов.

31

Анонимен

преди 2 години

Ама той изглежда като агънце

30

баба мара

преди 2 години

подобен на този вълк съсипа авиокомпания балкан така че сме наясно за каквоиде реч

29

роб на влаЗта

преди 2 години

Браво.......Да отива в Украйна.

28

До Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да научите терминологията - милиционерите и прокурорите / съдиите в родината ни не са п р о с т и и продажни, а клиентоориентирани. А мутрите са платежоспособни клиенти. Затова са толерирани в *** т а.

27

Анонимен

преди 2 години

Добре де, а може ли най-накрая някой да публикува информация и за българските участници? Вече четохме за сръбски, руски, израелски, ама нашите по някаква причина са ги покрили (е, Пеевски изгърмя, ама там още американците го подпукаха с Магнитски).