165

Анонимен

преди 3 месеца

Кандидатът за президент на ВМРО изгонен от ВТУ за продаване на дипломи. Смех бате. А шефът му тлъстия с жълтата торбичка продаваше БЪЛГАРСКИ паспорти.

164

Лошо, лошо ...

преди 3 месеца

До България над всичкоЗащо поощрявате нарушаването на законите и то на най-важните, залегнали в конституцията.

163

моч

преди 3 месеца

Днес.бг . много бързо редактирате и триете всичко , което не ви е угодно :)))) Защо мълчите по новия скандал с фигуранта и бруталната наглост , с която си позволява да диктува работата и решенията на КС ?! Ехххх , ако журналистиката ви беше на нивото на цензурата , която практикувате......цена нямаше да имате :))))))

162

Истината

преди 3 месеца

До България над всичко......... Фигуранта направо е изпаднал в истерия, защото няма да има втори мандат. Гешев го чака да си поговорят.

161

България над всичко

преди 3 месеца

само умрелите гербаджии се вълнуват от двойното гражданство на Петков, защото са умрели от страх

160

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

Наглият фигурант в писмо до КС му нарежда да те разглежда делото за двойното гражданство на Кирчо Лъжеца защото искането за делото било неоснователно. Аргумента на фигуранта е, че първото служебно правителство вече не съществува и няма какво да се разглежда! Наглостта на фигуранта май надминава тази на Харварда!

159

куку

преди 3 месеца

Президента пак са о *** иска да отпаде делото на конституционния съд защото Кирето не бил вече министр . Това се казва наглост

158

Анонимен

преди 3 месеца

До Ха-ха-хатва да не е бойко продажни, който потъпка международното право, като върна бежанците в турция.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Браво РадеФ, ще ми липсваш с тази си твърда позиция! Но ще го преживея, заради хаоса, който редиш в страната! От Македония, моето си и хляба са ми по-скъпи!

156

Родолюбец

преди 3 месеца

Ха,ха,ха,и бай Боце Бански-БАЛКАНСКИ и той си прави предизборна пропаганда с нагли лъжи!!!!

155

КОМПАНИЯТА НА РАДЕВ:

преди 3 месеца

МАЯ.. ХАДЖИГЕНОВ.. БАБИКЯН.. РАШКОВ.. ТРИФОНОВ.. К. ПЕТКОВ.. СПЕЦОВ................... ЕХ, ЧЕ ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ....!!

154

Анонимен

преди 3 месеца

Злобарко,този прякор отива най-много на стиснатите му устенца,а на Киро измамника едни три години условно няма да му се разминат,въпреки всичките лупинги,които правят,за да му спасят задника!

153

хаха

преди 3 месеца

Фуражката бил пратил писмо до Конституционния съд писмо с молба, да се прекратяло делото срещу Кирчо, защото вече не бил министър.Няма такава наглост. Това , че са нарушили конституцията, че е подписвал декларации с невярно съдържание, нямало значение

152

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм сигурен че Радев действа правилно с Македония, въпреки че всичко това е истина.

151

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

Фигуранта предизборно се прави на голям патриот и защитник на българщината в Македония. Но ако някой му обещае втори мандат, ще приеме и най-абсурдните македонски претенции, ще признае ОМО Илинден, ще пусне Македония в ЕС. Дори ще им подари и Пиринския край като бонус.

150

Анонимен

преди 3 месеца

Радевите тролове отново са се развилняли и величаят размирника!По ***,злобен и нагъл обитател на президентството не сме имали!Имал наглостта да каже,че заварил през май България изолирана от ЕС,смешника,който до преди 2 месеца не бе канен на посещение от нито една държава!

149

Анонимен

преди 3 месеца

До ЛойкоБългарите започват да създават организации в южните Балкани през 18 век, за освобождението на българите от турско робство, тогава нито гърци е имало, нито македонци е имало в днешна Македония и Тракия, те се появяват през 19 век на тези територии, а македонската нация е измислена нация след 1944 година

148

Лойко

преди 3 месеца

Незнам защо си мислим в България,че вече е завършила асимилацията на македонците в Пиринска Македониа и е затрита родовата им памет.Ами то все още има живи свидетели и се знае,че нашата теория за македонците и македонизма е наша измислица и ченгета и платени историци агитатори и манипулатори промиват мозъците на българите. Ако го няма Македонския въпрос ВМРО трябва да изчезне.Затова подържат тази вразда със Северна Макеониа.

147

Анонимен

преди 3 месеца

Кашата с Македония я забърка Западна Европа. Нека тя да я сърба. Западна Европа подкрепяше Югославия и нейните зверства, дебългаризация, унищожаване на паметниците. Подкрепяше Югославия срещу Съветския съюз.........................Те трябва да кажат на макетата, че са ги лъгали заради антисоциалистическа пропаганда и заради Студената война на запада срещу Съветския съюз и Източния блок.

146

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 155 Съвършено вярно, а в РС Македония и югослевски.