148

Анонимен

преди 2 години

Браво РадеФ, ще ми липсваш с тази си твърда позиция! Но ще го преживея, заради хаоса, който редиш в страната! От Македония, моето си и хляба са ми по-скъпи!

147

Родолюбец

преди 2 години

Ха,ха,ха,и бай Боце Бански-БАЛКАНСКИ и той си прави предизборна пропаганда с нагли лъжи!!!!

146

КОМПАНИЯТА НА РАДЕВ:

преди 2 години

МАЯ.. ХАДЖИГЕНОВ.. БАБИКЯН.. РАШКОВ.. ТРИФОНОВ.. К. ПЕТКОВ.. СПЕЦОВ................... ЕХ, ЧЕ ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ....!!

145

Анонимен

преди 2 години

Злобарко,този прякор отива най-много на стиснатите му устенца,а на Киро измамника едни три години условно няма да му се разминат,въпреки всичките лупинги,които правят,за да му спасят ***!

144

хаха

преди 2 години

Фуражката бил пратил писмо до Конституционния съд писмо с молба, да се прекратяло делото срещу Кирчо, защото вече не бил министър.Няма такава наглост. Това , че са нарушили конституцията, че е подписвал декларации с невярно съдържание, нямало значение

143

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен че Радев действа правилно с Македония, въпреки че всичко това е истина.

142

Ха-ха-ха

преди 2 години

Фигуранта предизборно се прави на голям патриот и защитник на българщината в Македония. Но ако някой му обещае втори мандат, ще приеме и най-абсурдните македонски претенции, ще признае ОМО Илинден, ще пусне Македония в ЕС. Дори ще им подари и Пиринския край като бонус.

141

Анонимен

преди 2 години

Радевите *** отново са се развилняли и величаят размирника!По ***,злобен и нагъл обитател на президентството не сме имали!Имал наглостта да каже,че заварил през май България изолирана от ЕС,смешника,който до преди 2 месеца не бе канен на посещение от нито една държава!

140

Анонимен

преди 2 години

До ЛойкоБългарите започват да създават организации в южните Балкани през 18 век, за освобождението на българите от турско робство, тогава нито гърци е имало, нито македонци е имало в днешна Македония и Тракия, те се появяват през 19 век на тези територии, а македонската нация е измислена нация след 1944 година

139

Лойко

преди 2 години

Незнам защо си мислим в България,че вече е завършила асимилацията на македонците в Пиринска Македониа и е затрита родовата им памет.Ами то все още има живи свидетели и се знае,че нашата теория за македонците и македонизма е наша измислица и ченгета и платени историци агитатори и манипулатори промиват мозъците на българите. Ако го няма Македонския въпрос ВМРО трябва да изчезне.Затова подържат тази вразда със Северна Макеониа.

138

Анонимен

преди 2 години

Кашата с Македония я забърка Западна Европа. Нека тя да я сърба. Западна Европа подкрепяше Югославия и нейните зверства, дебългаризация, унищожаване на паметниците. Подкрепяше Югославия срещу Съветския съюз.........................Те трябва да кажат на макетата, че са ги лъгали заради антисоциалистическа пропаганда и заради Студената война на запада срещу Съветския съюз и Източния блок.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Съвършено вярно, а в РС Македония и югослевски.

136

Анонимен

преди 2 години

друго си е мъж с топки да ни представлява не оня крадец дето само за чекмеджето мисли

135

Анонимен

преди 2 години

Българите са най-объркания и най-манипулирания народ.

134

Манолов

преди 2 години

До АнонименСъвършено вярно, а в РС Македония и югосравски.

133

Анонимен

преди 2 години

Радев няма никакви правомощия в преговорите за присъединяването на Македония в ЕС.Защо се изказва президента по този въпрос незнам?Явно ГЕРБ ще спечелят изборите и иска да им направи мръсно.Всичко е толкова объркващо.България да не иска Македония в ЕС е най-объркващото.Като искаме македонците да са българи едниствения шанс е да са далеч от Сърбия и Русия.При тези обстоятелства ние защитаваме интересите на Сърбия и Русия,а не на България.

132

Анонимен

преди 2 години

Виновно за дебългаризацията на Северна Македония е 45 години прозападно управление на Югославия и антибългарската политика на западният любимец и западният питомец - Тито...........Запада е виновен за дебългаризацията на югорепубликата Македония.

131

Анонимен

преди 2 години

Вътрешната македоно-одринска революционна организация(ВМОРО е основана в Солун през 1893 г.) и е националноосвободителна организация на българите(БЪЛГАРИТЕ!) в Османската империя.Организацията е активна в Солунския, Битолския, Скопския, Одринския и Цариградския вилает в края на XIX век и началото на XX век. В програмните документи на организацията се изтъква, че тя ще се бори по революционен път за свободата на българите, за предоставяне на политическа автономия на Македония и Одринско.

130

Анонимен

преди 2 години

Западноевропейците знаят само, че сме русофилска държава, която пише на руски и говори на руски. Западна Европа не знае нищо. Знае, че пишем с руската азбука и сме славяни като руснаците....................Трудно се обяснява на тъппите западноевропейци..............Те не правят филми за българската история в техните исторически и документални телевизионни канали.

129

Анонимен

преди 2 години

Същността на проблема с Македония е ,че и в двете държави владеят все още руски олигарси и освен партии си имат и две държави.