168

Анонимен

преди 2 години

Лицето Румен Радев няма доблест да каже истината и да признае грешката си и за това иска, КС да прекрати делото за гражданството на Киро канадеца. Порой от селски хитрости и измъквания. Същият като Петков. Очевадно е, че предметът не е Петков като министър или не. Предметът е Указа на президента, с който той нарушава Конституцията

167

Gancho

преди 2 години

Единствено правилната позиция по отношение на Македониа е на ДПС. За пореден път доказаха,че имат Европейско мислене и поглед в бъдещето. Дай му на Ганйо да гледа назад в измислената си история със славно минало,лъжи...колкото искаш.

166

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев факт.

165

Мозък

преди 2 години

Каунчо може да е номер 1 за кандидат , но няма да додрапа до стола! Суверенът разбира вече къде го води мазната фуражка - към национална катастрофа !

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Абе на мен ли ми се струва или този и той... - ... - На само на теб ти се струва. Още, когато се появи за кандидат 2016, в негово лице видях излъчването на Тато! Сега, след като одъртя за 5 г, всеки път като се покаже, в профил и анфас се вижда Тато!

163

Анонимен

преди 2 години

Абе на мен ли ми се струва или този и той като онзи по физиономия и манталитет взе да го докарва до Идола от миналия век - Бай Т?!

162

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо не свърши нещо ами само констатира?

161

Анонимен

преди 2 години

проблемът със северна македония стои много над борисов, радев и който и да е друг политик, има го от 700 години като последните 100 са най-зле. и ще продължи и доста след сегашните политици. ако вие, като българи, не разбирате това, наистина не заслужаваме да имаме държава!

160

Анонимен

преди 2 години

Точно такава позиция очаквахме от президента,твърдо,точно както подобава.А гербераските *** като видят статия за Радев,все едно размахваш червен плащ пред бика!Яко озверели са, ако вожда им не вземе нещо на изборите остават без доходи.

159

Анонимен

преди 2 години

Браво! За пръв път ясна и разбираема позиция даже и за двуличници!

158

МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС!!

преди 2 години

НЯМА КРАЙ. - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! ИМАЛО ГО Е И ЩЕ ГО ИМА!! ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА!

157

Стига глупости

преди 2 години

До Ха-ха-ха: Голям смях, дума няма. Проблема ти е като на всички гербаджийски *** - липса на здрав разум. И какво общо има това, което е казал президента Радев с темата на статията?

156

дам

преди 2 години

Мис Пиги държи бизнеса с българските пасоши. В македонските форуми е пълно с инфо, колко К им трябва да им издадат указ ал бънди и мис пиги

155

Лошо, лошо ...

преди 2 години

До България над всичкоЗащо поощрявате нарушаването на законите и то на най-важните, залегнали в конституцията.

154

моч

преди 2 години

Днес.бг . много бързо редактирате и триете всичко , което не ви е угодно :)))) Защо мълчите по новия скандал с фигуранта и бруталната наглост , с която си позволява да диктува работата и решенията на КС ?! Ехххх , ако журналистиката ви беше на нивото на цензурата , която практикувате......цена нямаше да имате :))))))

153

Истината

преди 2 години

До България над всичко......... Фигуранта направо е изпаднал в истерия, защото няма да има втори мандат. Гешев го чака да си поговорят.

152

България над всичко

преди 2 години

само умрелите гербаджии се вълнуват от двойното гражданство на Петков, защото са умрели от страх

151

Ха-ха-ха

преди 2 години

Наглият фигурант в писмо до КС му нарежда да те разглежда делото за двойното гражданство на Кирчо Лъжеца защото искането за делото било неоснователно. Аргумента на фигуранта е, че първото служебно правителство вече не съществува и няма какво да се разглежда! Наглостта на фигуранта май надминава тази на Харварда!

150

куку

преди 2 години

Президента пак са о *** иска да отпаде делото на конституционния съд защото Кирето не бил вече министр . Това се казва наглост

149

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-хатва да не е бойко продажни, който потъпка международното право, като върна бежанците в турция.