185

БРАВО на ПРЕЗИДЕНТА

преди 3 месеца

ЯСНО, БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ И НИКАКВИ КОМПРОМИСИ

184

Анонимен

преди 3 месеца

Като чух изказването на шефа на ЕС,Македония ще влезне в ЕС скоро.Това ще стане след някакъв документ от ЕК,който ще подпишат България и Македония.

183

До Gancho

преди 3 месеца

Гомна Скоро вечерял ли си? За вечеря имаш 2 паници.

182

Анонимен

преди 3 месеца

Лицето Румен Радев няма доблест да каже истината и да признае грешката си и за това иска, КС да прекрати делото за гражданството на Киро канадеца. Порой от селски хитрости и измъквания. Същият като Петков. Очевадно е, че предметът не е Петков като министър или не. Предметът е Указа на президента, с който той нарушава Конституцията

181

Gancho

преди 3 месеца

Единствено правилната позиция по отношение на Македониа е на ДПС. За пореден път доказаха,че имат Европейско мислене и поглед в бъдещето. Дай му на Ганйо да гледа назад в измислената си история със славно минало,лъжи...колкото искаш.

180

Жалък факт

преди 3 месеца

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев факт.

179

Мозък

преди 3 месеца

Каунчо може да е номер 1 за кандидат , но няма да додрапа до стола! Суверенът разбира вече къде го води мазната фуражка - към национална катастрофа !

178

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен - Абе на мен ли ми се струва или този и той... - ... - На само на теб ти се струва. Още, когато се появи за кандидат 2016, в негово лице видях излъчването на Тато! Сега, след като одъртя за 5 г, всеки път като се покаже, в профил и анфас се вижда Тато!

177

Анонимен

преди 3 месеца

Абе на мен ли ми се струва или този и той като онзи по физиономия и манталитет взе да го докарва до Идола от миналия век - Бай Т?!

176

Анонимен

преди 3 месеца

да не би тоя да е обяснил позицията на България по въпроса за северна македония, ми той казва същото, каквото и предишните, въпроса е кой ще разясни позицията ни с факти и доказателства на европейците, чорапа е ясен, говори бавно и безсмислено

175

Анонимен

преди 3 месеца

човека, който най-много плюе злоба, обяснява за езика на омразата, че не трябвало да се употребява, и какво каза по-различно от предишните тоя чорап, решения обаче не виждам

174

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя защо не свърши нещо ами само констатира?

173

Анонимен

преди 3 месеца

сириозно?... ей добре че дойде радеф, за да ни светне

172

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ-ДПС шайката да говори за "обединение" е смешно, при положение, че те са абсолютно капсулирана групировка, която не допуска никого до държавните парични потоци освен верните й кадри. В малките населени места дори директорите на училища се поставят по партийна линия. Има ли голяма обществена поръчка, която да не е минала през ГЕРБ-ДПС фирма? Има ли директор на държавно предприятие, агенция или подобни, който да не е ГЕРБ-ДПС кадър? В София ГЕРБ-ДПС кметът вчера назначи престъпник за шеф на инспектората - това ли им е "диалогът"?

171

Анонимен

преди 3 месеца

проблемът със северна македония стои много над борисов, радев и който и да е друг политик, има го от 700 години като последните 100 са най-зле. и ще продължи и доста след сегашните политици. ако вие, като българи, не разбирате това, наистина не заслужаваме да имаме държава!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Точно такава позиция очаквахме от президента,твърдо,точно както подобава.А гербераските тролове като видят статия за Радев,все едно размахваш червен плащ пред бика!Яко озверели са, ако вожда им не вземе нещо на изборите остават без доходи.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! За пръв път ясна и разбираема позиция даже и за двуличници!

168

МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС!!

преди 3 месеца

НЯМА КРАЙ. - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! ИМАЛО ГО Е И ЩЕ ГО ИМА!! ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА!

167

Стига глупости

преди 3 месеца

До Ха-ха-ха: Голям смях, дума няма. Проблема ти е като на всички гербаджийски тролове - липса на здрав разум. И какво общо има това, което е казал президента Радев с темата на статията?

166

дам

преди 3 месеца

Мис Пиги държи бизнеса с българските пасоши. В македонските форуми е пълно с инфо, колко К им трябва да им издадат указ ал бънди и мис пиги