207

Анонимен

преди 2 седмици

Системна дебългаризация - това е задължително - за последните 2 години бг-тата доказаха, че не заслужават да съществуват !

206

Избирател

преди 1 месец

Разбрахте ли сега какво значи истински президент, браво, ген. Радев! Така се отстояват интересите на род и родина! Сега ще го сравнявате ли с професора философ и дългокосия съдия. Това е . Трябва ни истински лидер, смел, компетентен, с воля и дух!Победа още на първи тур, България Ви подкрепя !

205

Жалък факт

преди 1 месец

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

204

Хахаха

преди 1 месец

Радев му каза на тоя просръбски ***, директно и в прав текст какво се иска. Или с други думи "Виж си пагона и си намери място в строя"

203

Анонимен

преди 1 месец

До: 205 Пак съм аз - за да допълня нещо. Напоследък знам, че дори много сърби напират да получат българско гражданство, и търсят от девет кладенеца вода да намерят, за да докажат българска жилка, въпреки че са си сърби. А причините не са изненада - искат български паспорти не защото се чувстват българи, а защото стават граждани на ЕС. Хеле пък ако са македонци...

202

Анонимен

преди 1 месец

До: 205 Така е, вярно е това. Обаче постави се на мястото на македонските политици. Наистина, колко ще се самоопределят като (северо)македонци и колко като българи? Не се знае, но имат основателни страхове, че ще бъдат много. А тогава какво ще стане с т.нар. македонска нация?

201

ERICH

преди 1 месец

"На първо място македонските българи да бъдат наистина равнопоставени с другите седем съставни части от народа"" Но там всички са българи, е има и албанци,но те пък много се размножават

200

Анонимен

преди 1 месец

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ НА РСМ, ЛЕЧЕНИЕТО Е 100 ГОДИНИ САМОТА!!!

199

Анонимен

преди 1 месец

212,десетилетия наред беше загърбена саможертвата на хиляди българи,които са дали живота си за обединението и правото да бъдат българи! Десетилетия наред загърбвахме собствените си интереси заради СССР или ЕС! Въпросът отдавна не е в това дали са българи,а в кражбата на българска история и исторически личности,в подмяната на историческата истина! Не ние лишаваме децата им от бъдеще,защото те подменят историята и отказват да коригират отношението си към нас без да мислят за бъдещето на децата си!

198

Сатана

преди 1 месец

Радев печели-Дондуков 2

197

Илюминат

преди 1 месец

Мистър Инфлация, пак се изака!

196

Анонимен

преди 1 месец

Единственият проблем с Македония са българските комплекси и руските интриги, чиито проводник са предателите от КГБ/ДС. И да са били някога българи, вече не са. Освен да се поставим в международна изолация заради тях и да се намразим за хилядолетие напред, друго няма да постигнем, като лишаваме децата им от бъдеще.

195

Анонимен

преди 1 месец

Същността на проблема на Македония е ,че в България владее руска олигархия.

194

Анонимен

преди 1 месец

Интервюто на Радев за пред Българската телевизия е едно,а реалността е друго.Освен това гледах вчера Каракачанов по БНТ и той горкия колко лъже.Да си каже ,че той БСП,ДПС и ГЕРБ имат един шеф.

193

Анонимен

преди 1 месец

След няколко месеца ние ще искаме Македония да влезне в ЕС.Защо?Защото следва инфлация,която ще унищожи олигархията в България и зависимостта от руската олигархия.Когато стане това ще молим да влезне Македония в ЕС.Мислите,че нещата са случайни.Защо сега обявиха данните за Пеевски.Скоро ще разберете кой е шефа.Ще Ви стане ясно,че прокуратурата работи за олигархията.Интогава ще разберете колко много сте манипулирани.

192

бай Лазо

преди 1 месец

Същността на проблема с РСМ са комунистите от Кремъл начело със Сталин, които измислиха македонската нация. И същите на които poбуваш и ти фaтмакo!!!

191

Анонимен

преди 1 месец

Бях скептичен към Радев, но като видях как ги върти брюкселските бюрократи днес, почвам да си мисля, че е по-добрия избор.

190

Лазар Диманис

преди 1 месец

До ГарибалдиБиле учтиви Европеиците и си молчеле на изjавата на Радев за тормозот ... со децении ниту една тужба пред македонски суд за тормоз , ниту една пред мегународен во Стразбург. Таквото искажувание , на кое тука читам многу му се радувате , пред фактичката состоба пука како меур од сапуница ....И пасошите ги спомнал . Мислите дека , амбасадите во Ское не испратиа извештаи дома дека , од 120000 пасоши издадени на претходните ваши избори излегле само 522 гласачи .

189

Гарибалди

преди 1 месец

Абе Мамуни извънземни и подземни какво сакате вие повече от България дето първа на белия Свет ви призна за дръжава и то измислена , дето ви подарихме танкове , ваксини и т.н. , дето ни издавихте туристите в охридското езеро и се изкарахте невинни , дето ни унищожавате паметниците на Български език , дето тормозите согражданите си с българско самосъзнание .... и много други грехове иматате към нас българите - сичко виждаме и знаем за вас !!!

188

Лазар Диманис

преди 1 месец

Последна новина од Кранj ...Заев до Радев : Не сум сигурен дека ги разбравте пораките на Меркел и Макрон . хо, хо , хо ....