23

Разсмя ме

преди 2 години

Абе готин, колкото и коментари да пишеш истината е една - всичко което става е последица от безмозъчните действия на твоите любими гербаджии. Пенсии се формират от работеща икономика. Що не си направиш труда да провериш колко производственим мощности са открити за тези 10 години. После, ако можеш де, колко българи са избягали от страната заради супер управлението на герб. Ти защо мислиш, зад граница масово гласуват за всеки друг само не за бб?

22

Анонимен

преди 2 години

Защо умнокрасивите решиха, че субсидията на пенсионерите за вируса трябва да е само до Нова година? След това край вируса вече няма да го има ли, другарю Радев?? Но пък днес ни уверяват, че тока и парното щели да скочат с 40 %. Тия 14% на ниските пенсии е 35 лева. Браво на хунтата.

21

Сопола

преди 2 години

Вчера Радев обяви началото на игрите на глада

20

Анонимен

преди 2 години

Това заслужават пенсиите. Нали те скачаха на драгалевският син кар. Заради едните банани си продадахо свободата и насадиха децата си на пачи яйца. Три поколения страдат заради безумните пенсии. Бях 15 годишен когато гледах по телевизията как скачаха и виреха двата пръста. Едни вдигаха юмрука и викаха БСП. А пък другите викаха СДС. И накраят стана манжа с грозде. Сега аз и такива като мен патим. Заради безумието и тъпо.тията на пенсиите. дА ГЛАДУВАТ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ.

19

Наглост

преди 2 години

Явно метежниците са лъгали хората 2 години - няма едно заведено дело за корупция.

18

Метежа

преди 2 години

В момента се извършва троен геноцид върху пенсионерите. Ковид, глад и студ. А Рашков сваля цената на тока с арести

17

историкъ

преди 2 години

при 9-о септемврийските превратаджии винаги има глад, инфлация, фалити... винаги е така.

16

Анонимен

преди 2 години

До ИСТИНАТА НАМЕРИ СЕСТРА ГАЛЕВА И НАПОМНИ ЗА КАКВО ДЪРЖА ПАЛАТКИТЕ- СЕГА ВЕЧЕ НЕ И ТРЯБВАТЕ И ДУМА НЕ ЧУХМЕ В НС ЗА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ, ТЯ ВИ ЗАХВЪРЛИ И ЗАПОЧНА С ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА СЕБЕ СИ И ОСТАНАЛИТЕ В НС...

15

Анонимен

преди 2 години

хаха платените герберски *** вият по цял ден по форумите- никой не ви иска партията и лидера ви винету. На 14 -ти ще вече окончателно падате в канала. След това ще почне истинското чегъртане - до последната некадърна и необразована калинка. Ще има и следствени.

14

кЮмЮнист

преди 2 години

искахте промяна ... е на ви промяна... зелени чорапи накиснати в агнешки глави, обилно поляти с кленов сироп... и за по-лесно преглъщане чалга по армено-кюсендилски от 21век

13

А ДОХОДИТЕ КОГА

преди 2 години

ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО НИ ОБЕЩАВАХА СЕСТРА ГАЛЕВА, ХАДЖИ ПРАШКОВ, С КОВЧЕЗИТЕ, ГРОЗЕН СМЪРХОЛЯН, ПИНОКИО И ТЕХНИЯТ ЮМРУК-АМИ ВИСОКИ ДОХОДИ С КОИТО НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- А ПОЛУЧИХМЕ САМО ВИСОКИ ЦЕНИ И БГ БЕШЕ ПОТОПЕНА, КАТО КОРАБА КРАЙ КАМЕН БРЯГ- ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ, НО ГАДЕВ КАЗА БГ Е В ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ- ВИЕ УСЕТИХТЕ ЛИ ГО ТОЯ РАСТЕЖ, ЩЕ ИМА ЛИ ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ С ОГРОМНИЯТ РАСТЕЖ- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ.

12

Зозо

преди 2 години

Промяната на Рундю е факт. Юмручето горе и ровете в кофите за смет, стойте на студено....... Само глад го оправя простия комунист :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

опетков

преди 2 години

Нека да не намесваме ГЕРБ и ББ в настоящия хаос. От повече от 6 месеца (1/2 година) управляват калинките на Радев, които съвсем очаквано от подредената държава направиха една развалина във всяка област на управлението им. И да не се оправдават " с международното положение", некадърноста им избива отвсякъде. А най-големите им мошеници и некадърници сега се канят да доразгромят останалото с амбицията да продължат да "управляват". Дано по-голяма част от населението се освести и им бие шута.

10

Евроатлантик

преди 2 години

А соцялната пенсия без необходимия стаж е цели 172 лв на месец.Как ви се струва много ли са тия пари?

9

Анонимен

преди 2 години

Короната ще ги избави от неволята.

8

Анонимен

преди 2 години

Фуражката и чалгарите докараха 40% инфлация, ПП - промяната идееее

7

Анонимен

преди 2 години

опетков със сектанти не ми се говори. Чупката

6

дам

преди 2 години

Така е при хунтата, докато дадоха на пенсионерите добавките и вдигнаха , тока, парното и водата с по 40% и ги върнаха в първи клас

5

опетков

преди 2 години

До Анонимен 4 Виж си ушите и носа , след написаното от теб, колко са пораснали.

4

опетков

преди 2 години

Ало, писачите на Днес, много бързо забравихте, че над 1.5 млн пенсионери получаваха до съвсем скоро под 200 лв. Тъй като курса на лева спрямо еврото все още не се е променил, сметката показва, че тези 1.5 млн са забогатяли двойно. Съвсем скоро ще е по-изгодно да купуваме храна от Германия(в Турция отдавна е по-евтино).