146

Анонимен

преди 2 години

Е що да е конспиративно, след преброяването да ги ваксинират или поне така ще го наречем мероприятието

145

Анонимен

преди 2 години

Римляните винаги са били висшата класа от древността. За тях закони не важат. Скоро ще ни минат по численост и България ще стане новата Индия.

144

@ Германец | Duchess

преди 2 години

Ето още нещо интересно за теб. Потърси стряницата на Dr. Guntram Zimmermann, Hausarztpraxia Tübingen и прочети какво пише относно ваксините.Още нещо. Германец можеш да се наречеш само със завършени основно, средно и висше образование в Германия. Аз ги имам и трите и въпреки това не бих се нарекла никога германка. Никога. Аз съм българка, а предците ми (поне пра-дедите) са били селяни - виждаш ли разликата между нас? Такива като теб са утайката на всяко общество. Нямате чест, а сте надменни.

143

@ Германец | Duchess

преди 2 години

Едно предложение - изслушай това в линка, а после проповядвай на "простите българи" от високо. А името "германец" си го забоди там, където слънце не грее. Ако се мислиш за такъв, ще трябва да те разочаровам. https://youtu.be/4KD_3igxz0k

142

ГЛОБА 160 ЛЕВА!

преди 2 години

хахаИскам сега държавата да ги глоби с по 160 лева на калпак! Да, ама не ;) Т'ва просто няма как да стане.Но мен най-вероятно ще ме глобят, защото не се прeброих. Факт!Живи и здрави да сме! :)

141

Радослав

преди 2 години

Спрете помощите на всеки който не се е преброил и още на следващия ден ще са преброени! Щом не се е преброил, значи не е в държавата и помощи за него и родата не се полагат! Колко да е сложно?

140

Е истината е

преди 2 години

че повече от половината Столипиново са в Германистан и др.западни държави, какво да се преброят като ги няма там

139

Анонимен

преди 2 години

Аз днес си купих фалшив код за преброяване. Купих го от пича дето ми продаде и фалшивия ваксинационен сертификат. Много са добри тия пичове преди години и шофьорската книжка си купух от тях. Правят всякви документи които ти трябват.

138

Емо

преди 2 години

Тотев изгони половината град от нищета, пък после се чудим що Пловдив се обезлюдява.

137

Даа!

преди 2 години

ВСИЧКО Е СПОРЕД-ЗАВИСИ !Веднъж ги преброили 600 000 /според НСИ / , после някой по кабеларките каза че са 1. 6 млн. , а вече може и над 2.5 млн. да са + 1.7млн. от ДПС , и др. етноси 1 млн. ... , ето ти 5.8 млн. ,... българите колко остават --- 1.2 млн. !

136

кофти

преди 2 години

При тези ''индивиди'' , всичко е срещу ЗПЛАЩАНЕ !

135

мдааааа

преди 2 години

е то те са най-важните за преброяване,защото всички лежат за помощи,който не се преброи няма помощи и утре ще има опашки!!!

134

жоазиньо

преди 2 години

Излиза, че журналята знаят колко живеят в гетото, че даже и процента на преброилите се. Май някой е прекалил с дадени субстанции и му се привиждат 60 000 човека.

133

хаха

преди 2 години

хунтата едно преброяване не може да организира. За правителство да състави , въобще не говорим. Дори в Афганистан , талибаните си направиха правителство, но чалгарите и фуражките не могат, но пък харчат милион през 3 месеца за избори. За последните само 124 милиона, но пък нали изтеглиха нови 500 милиона дълг.

132

Анонимен

преди 2 години

Да ги изброят и тия, че да видим колко хора ни паразитират на гърбовете

131

вас

преди 2 години

добра идея е с ваксинирането да им направят по една имическ кастрация и ще си решим много бъдещи проблеми.

130

Хемус

преди 2 години

И аз не мога да го разбера това преброяване!Издадени лични карти,смъртни актове,актове за раждане,малко математика,алгоритми и теглиш чертата!Какво е това на 22 септември национален празник,да ме безпокоят в 19 часа вечерта!Тръгнали да хлопат по вратите все едно сме 1903 година,уж всичко автоматизирано!Пак точене на мангизи цялата схема

129

Даа!

преди 2 години

До ИСТИНАТА... ''Да се глобят със 120 лв., ''.... ама ще бъде за сметка , на държавата , ....както обикновено до сега !!

128

Кръстьо

преди 2 години

Само преброилите се ще вземат помощи ... и тръгнаха ордите ...

127

Култура ми Янков

преди 2 години

Не мага да разбера , какъв е този ЗОР за преброяване , насред ПАНДЕМИЯ ??????Кой е наредил ?Пак ли е за ПАРИ ?