11

Анонимен

преди 2 години

Как бе, нали Радев нямаше алтернатива?

10

Факт

преди 2 години

Герджиков има сигурни до 25% от ГЕРБ+11% от ДПС=36%-резултатът на Цецка.Въпросът е в несигурните.Предстои да разберем дали народът иска да бъде управляван от ГЕРБ и ДПС или не.Панов е колкото да легитимира ДБ,повече от 10% не може да вземе,айде 15% да са.

9

Зозо

преди 2 години

Цените летят в космоса, Рундю и БСП са изпята песен.

8

Ай Сиктир

преди 2 години

Трябва да притежаваш някакво крайно извратено чувство за достойнство, за за подкрепиш човек, благодарение на когото държавата е строшена и цари хаос, инфлация, пандемия... И в същото време гордо да заявяваш, че тоя човек си го докарал ти във властта. А вашата отговорност, Другарко Нинова, и отговорността на 130 годишната ви партия, тя, отговорността за всичко това, къде е? Как ще си я понесете?

7

Анонимен

преди 2 години

За да не се плащат грешни пари на още един човек за хората е по добре да си изберат Радев за втори мандат. Президента е представителна фигура, не е действаща.

6

ДДРОнег

преди 2 години

Е, колко ще гласуват за герПджипков - 25-30%, колкото са *** на герП !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Радев защо не излезе в телевизионен дебат срещу Герджиков? Така ще видим кой колко струва. Защото с предварително написани от някого речи, репетирани с правилна интонация не е много убедително някак си. Един срещу друг с еднаква подготовка ще е честно.

4

Анонимен

преди 2 години

Така си е. Независимият Радев стана президент благодарение на БСП и ДПС. Вярно, няма доблестта да го признае.

3

потник

преди 2 години

А Боко каква марионетка е,американска?Да, ама не защото не го бръснат за слива и не щат да го гушкат,което много го огорчава.

2

Анонимен

преди 2 години

Каката има нужда от пластичен хирург.Има денги,да не се скръндзи.

1

Анонимен

преди 2 години

Потници сте, и ти и руската марионетка Радев