51

ПсихоРадев активист

преди 2 години

Аз съм USA.... РАДЕВ съм, в Курило....

50

Н1

преди 2 години

"Истинското решение е закриване на офш. зони", казва твърдо Нинова, ест человека, ест проблема. Тоя народ ептен изтрещя в желанието си да се издокара или да избие чивия. Др. Корнелия сигурно не знае историята за възникване на офшорките. В началото на 19в. кралят на Англия освобождава с царски указ Бахама мама от данъци в знак на благодарност към острова за извършена голяма услуга към короната. За вечни времена. Как си представя Корни закриването, само тя си знае. Само дето няма да стане.

49

USA

преди 2 години

ГРОБАР БОРИСОФ ЛИ Е ?...... ИМАМЕ ПУЛИТИЧЕСКИ ТРУП НА ПОЗИТАНО !

48

Анонимен

преди 2 години

Всичките пари на бкп са крадени и недакрарирани потънали в някоя овшорка.органозирана престъпна група деистваща на територията на българия.мафията бсп са навсякъде в здравеопазването са се набутали,имотната мафия,наркоразпространение.всичко е незаконно при тях.всичко е с фалшифицирани и подправени документи.да връщате откраднатите пари от българския народ в държавната хазна.които наброяват на 200 милиарда.

47

www

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоИмето ти е наистина много подходящо, БРАВО!

46

българин

преди 2 години

Ще видим!-:)))

45

Реалист

преди 2 години

Хе-хе, само че няма да има победа за радеф и заедно с него ще гледате като на.рани на 21.11.

44

Война е..!!

преди 2 години

На война, като на война-има много жертви...

43

Активист

преди 2 години

Тия бсп живеят като ромите на социални издръжки и помощи,безплатно ползват помещения ток не плащат вода не плащат,пари взимат на заем не ги връщат.

42

Анонимен

преди 2 години

В Авганистан на ден от конфлика там и ковид умират по -малко от 30 човека.Те са 38 милиона население.А ние сме 6,7 милиона и имаме 100 човека починали.

41

Анонимен

преди 2 години

е не се кахъри лельо и един мандат е голямо постижение. много хора искаме да станем президенти с висока заплата.

40

МУН ЧО

преди 2 години

Нинова плюе правителството, но шефа им - Радев не бил виновен за провала им? Ми те без него не могат да пръднат бе! А той без разрешение от Деситу.

39

Георги Г.

преди 2 години

...или когато си мислиш, че си си сложил пионка за президент, а то се окаже, че си вкарал силна и независима фигура, която пет пари не дава за прогнилата ти партия :D

38

преди 2 години

Надявам се зеленият чорап да изчезне от политическата сцена на България завинаги

37

Бкп

преди 2 години

Снимаи те се с бсп за последно това е потъващт кораб,като титаник,няма кои да ви отлепи от дъното,това е антика.

36

Володя

преди 2 години

Румен Радев действа срещу БСП... всички го виждат.... И си заравят главите в пясъка... Щрауси....

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Генерал Радев е без алтернатива на сегашния президентски вот.Кабинетния професор-ректор и съдия номер...едно,не са на неговото ниво по много показатели.На първо място по родолюбие и принадлежност към редовите български граждани.Народа няма да направи грешка -на фалшивите...герои им мина времето.

34

ник

преди 2 години

Стига сте го лансирали този Панов той е бита карта колкото имат Костадинов,Сидеров и Луна толкова ще има и той- само си чешете езиците!

33

Анонимен

преди 2 години

Злобните на ББ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА И БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАТ ПО ДЖОБА СИ КАКВО ПРАВЕШЕ ББ И КАСВО ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ! БИЛО РАЗРУХА ИМАЛО КРАЖБИ! ЗАЩО НЕ ИЗВАДИТЕ ЕДНА КРАЖБА!ЖЕЛАНИЕ ИМАТЕ КАДРИТЕ НАВСЯКЪДЕ СА ВАШИ!ЗАЩО ББ НЕ ГО АРЕСТУВАТ ЗА КРАЖБИ? ЗАЩОТО НЯМА!

32

да бе да

преди 2 години

радев няма проблем с новите кандидатури. герджиков както и да замазва е кандидат на герб и дпс и за него ще гласуват твърдите ядра...останалите хора няма да открият в мекошавия герджиков президента който да защитава промяната а само новия плевнелиев който мълчи срещу кражбите .панов е много концентриран върху съдебната реформа а като президент няма да има лостове да влияе за това и е с ограничен кръг избиратели