56

тя

преди 2 години

Фан дъкова изхарчи милиардите на софиянци за да прави ремонт ва ремонтите !

55

нищо случайно

преди 2 години

ами последния крадлив бастион на герберастите столична община , много ясно свой хора да прикриват кражбите нищо случайно , няма хаджигенов да назначи

54

Анонимен

преди 2 години

Това адвокатче още има надежда за влизане в парламента. Няма толкова много балъци.

53

И какво?

преди 2 години

Ни ново...Хаджигенов е кукла на конци на БХК.

52

я

преди 2 години

Я най големия мозък се пръкна пак /прооост та ,,,,,,,

51

Голямо откритие

преди 2 години

Направил тоя Хаджигенов, то е ясно, че домашната прислужница на ББ - Данчето, ще назначи тоя който шефа и нареди. Иначе е прав, тази единствиното което прави е да се грижи паричния поток от общинските фирми да тече редовно към сметките на ББ. Той като видя колко сладко е да си кмет, мислите ли, че се е отказал от тая далавера за милиони. Изобщо не е. Само си е назначил вярно слугиня за да е сигурен, че ще му се отчита редовно и до стотинка

50

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че градът процъфтява при ГЕРБ. Лошото е,че Радевистите вдигнаха цените на всичко. Ще ни уморят тази зима. Некадърници.

49

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова се ръководела от линията на партията си. Ами, много правилно и отговорно. Като Вас ли да е . ,,Орел,рак и щука,,. Не можахте един кабинет да съставите, понеже не искате да носите отговорност.

48

Анонимен

преди 2 години

Тоя мушморок още мисли,че хората не виждат как за два месеца поскъпна всичко. При ГЕРБ живеехме добре, а сега цените хвръкнаха нагоре. Оставка, некадърници .

47

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов успя да разгони протистиращите миналата година. Избягаха от вонята на отровеното им трио.

46

Анонимен

преди 2 години

До49,,Не знам защо гърците ни мразят,Ами дошли сме през Дунава и за две - три години сме им завзели половината царство. Стара история. Закърмват ги с омраза към страната ни, а са и коварни хора. Затова и не им върви.

45

Асан

преди 2 години

Фандука е на суджук от 10 години :)))Сега Хаджигян Минекян Бабукян и Галева са борят да издърпат суджука от Тиквата и Фандука :))))

44

Анонимен

преди 2 години

Браво адвокат Хаджигенов! Явно успяваш да докараш пpocтите гербаджии до пълен бяс! Ще им се пукнат жлъчките от яд на тия болни кучета! Ха ха ха ха ха...

43

Грък лъжец

преди 2 години

Да не си мислиш че това ти е гърция и може да си правиш каквото си пожелаеш и ния ще ти козируваме да не се помисли за шев.не се прави на терикат щот ще ядеш лаина.

42

яйцехвърляча

преди 2 години

хаджигенов/а ше си остане бивш/а депутат/ка .

41

Ха-ха

преди 2 години

Хаджигенов е ясен,обаче Фандъчка е абсолютна самоковска овца,която е напълно неадекватна за управлението на София.Едва ли е в час за каквото и да е.Държат я там само за лице.

40

Убиец

преди 2 години

Хаджигенов е порачителя на наркомана от автокъщата на кръговото на геме димитров.убиеца е от патрулните полицаи от 7.

39

Анонимен

преди 2 години

А Хаджигенов е адвокат на мутрите. Няма нито едно спечелено дело.Абсолютен дънер. Видяхме го как съветва клиентите си уж бити зад колоната на МС да не дават показания. Видяхме го как разби протеста като го яхна с Отровното трио.Видяхме го и с прашката как целеше прозорци, мяташе храна по герба и разнасяше ковчези.Видяхме го и като инициатор на бесилки в София..Дори Лилана се отказа от него. А Гешев го направи смешен като показа колко е некомпетентен в комисията на НС. Само знае да лае Хаджигенов

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя лоптю откри топлата вода!

37

Н1

преди 2 години

Даа, тоя индивид не е добре и това е...