22

Иван

преди 2 години

Фандъкова - вън ! Надишахме се и на "качествения" въздух, който ти осигуряваш !

21

ДБ платени агитки

преди 2 години

Група пияни и дрогирани от софийските агитки хвърляли камъни по полицаи (нещо, което е специфично за агитките), но странно защо обявени от ДБ за герои... Абе тези същите са онези гамени, които бият невинни хора на мачовете... По цял свят това е изметта на държавата. Ама от ДБ ги героизираха. Новите АБПФК... Отпуснете им доживотни пенсии на тези че са им ударили по два шамара... Това ли са ви избирателите ДБ?... Няма ли други? Само на тези ли можете да платите?

20

Сатир

преди 2 години

Мирните протести се изразяваха във "Разнасяне на ковчези, бесилки и чували за трупове", "хвърляне на бомбички, павета и всичко подръчно,,,,,,,,,,,,,,,,4, обругаване на паметници на културата, излежаване в палатки мирно появили се на възлови кръстовища.

19

Глупости без край

преди 2 години

С подобни действия плиткоумните ДБ-ейци ще постигнат две неща: съмнителен по стойност краткосрочен дивидент във вид на електорална подкрепа на скорошните избори и в дългосрочен план ерозия в ръководните кадри на МВР и всички останали силови структури и подструктури в състава на Държавата, резултиращ в изпълнение на преки задачи по опазване на обществения ред и цялостта на институциите в по-малък от очаквания обем.

18

ДБ=БКП

преди 2 години

ДБ какви са всъщност? "Зелените" дето се борят за правата на "сексуалните малцинства" и са ултралеви + Да, България", които се водят партия от центъра, а това какво точно значи никой не знае + ДСб, които ги ръководи един прокурор от времето на тоталитаризма.. И ДСб има претенции да е дясна партия... Ама протестираха заедно с БКП... Заедно мятаха яйца подарени от Черепа, и заедно с БКП искат да правят правителство... Е как няма да има криза, когато комунисти (БКП+ДБ+Резидента) управляват?

17

Ме

преди 2 години

Много ясно, наше момче - комунистче. Това, че е заповядал да бият хората докато са закопчани с белезници, няма никакво значение. Даже е похвално.

16

ДБ са една шепа хора

преди 2 години

ДБ с 9 % на изборите, ама иска да управлява България...

15

Антония

преди 2 години

ДБ не са поискали оставката само на Арменския поп, наистина. Иначе на всеки, ама баш на всеки, за когото се сетят.

14

ДБ да си ходи от тук

преди 2 години

ДБ и в този сайт ли дойде? Отивайте си в дневник и медияпул. В дневник ако не пишеш лъжите на ДБ те блокират за продължителен период от време. Прокопиев нещо много е затегнал... Преди време в дневник пишеха против БКП, а сега са първи дружки, и ако пишеш срещу Резидента и те трият. Резидента и БКП сега се водят "сили на промяната" според ДБ. А също и Мая, ИБГНИ, Дончева, Бабикян... Голяма промяна ни очаква с тези политици... Ицо Иванов вече е станал 200 кила откакто е депутат...

13

Анонимен

преди 2 години

Настоявам Бойкикев-Маджото да си направи сепуко.

12

Фло

преди 2 години

ДБ пак настояват за нещо ... Тия наглеци няма ли да се спрат вече !?

11

чучело на Тиквата

преди 2 години

поредния *** на хранилка за заслуги срещу народа Да изметем крадлата мало умна фандъчка и шайката на тиквата в София

10

Един от мнозинството

преди 2 години

Аз пък искам Фигуранта да бъде изритан от президенсвото ! ВЕДНАГА ! Защото е вреден не само за една шепа лигльовци решили, че могат да нарушават обществения ред и безнаказано да нарушават законите в страната, а за целия български народ !

9

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си тоя селски милиционер главен секретар на МВР с четири звезди. Рожба на мутренската кадрова прлитика на св Книжният тигър Бокаса Еднокнижник....Срам, позор. вън Компирката от кметския пост...

8

ДБ защо краде?

преди 2 години

Кметицата на Красно село от ДБ кога ще напусне?

7

ДБ=БКП=криза

преди 2 години

България настоява ДБ веднага да изчезне от България, защото откакто те започнаха промяната държавата тръгна надолу. Инфлацията расте, цените се вдигат ужасно много, доходите са замразени...

6

Анонимен

преди 2 години

Баси и празния поглед :))))

5

Анонимен

преди 2 години

Да отива в Ипон, тиквата ще му намери синекура длъжност на някоя таборетка.

4

SS

преди 2 години

да де, ама гербе.pacт.ите се поддържат, си се назначават и назначават. Тия вредители се възпроизведат и се множат необезпокоявани от никога. А трябваше досега всичката таа помия да се омете! МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България!

3

Анонимен

преди 2 години

Ееее, ме може така, изчегъртаните гебрески калинки трябва да бъдат приютени някъде. Къде ако не при Фандъкова, че то май само този зайчарник остана.