62

Митко

преди 2 години

Демократична България понякога се взимат за много големи играчи

61

Васко

преди 2 години

ДБ може да настояват колкото си искат. Не са фактор

60

Анонимен

преди 2 години

По офчата глава и погледа на теле вишист, си личи че човека е много способен и да не е, поне е наше момче.

59

българин

преди 2 години

Този Гербер с Фандъкова,нямат ли срама вече?-:(((

58

Петър

преди 2 години

Единствената работа, която ДБ могат да вършат е да настояват, нищо друго не са направили през годините!

57

Паметливко

преди 2 години

А защо само неговото уволнение е нужно? Защото само той има куража да напомни на "президента", че има такива неща като офицерска чест?Относно побоя - след като за два и половина мандата Бойко Рашков не можа да намери НИТО ЕДИН от побойницита и да го накика в затвора където му е мястото, значи всичко това си е само засегната чест на провалили се политици. РЕЗИЛ!Група наемници в униформи пребиват хора и повече от година ни президент, ни Мая, ни никой... само трупат актив на гърба ни!

56

Анонимен

преди 2 години

Той ръководеше побоят над протестиращите на 2 септември. Джелатите преследваха хората в малките улици и биеха всеки, които им се появяваше пред очите. Въпросът е кой му нареждаше в слушалката?

55

отмъстители

преди 2 години

Оставете човека на работа.Много сте злобни.Не е доказано дали той е наредил побоя или колегите са се престарали.Който е сбъркал да носи отговорност.

54

Двоен аршин!

преди 2 години

Байко Рашков като е толкова стриктен защо не даде на прокуратурата записите с наглите протестиращи, замерващи исторически държавни сгради и полицаи с яйца, друга храна и павета!!!

53

.

преди 2 години

Ето пак наши и ваши.Не е важно работата да се свърши качествено а да се назначи нашият човек за това боксува тази държава.

52

Анонимен

преди 2 години

Дeeeeee Бъъъъъъъъъъ каква партия бяха. Оня по-шашовия не защитаваше ли амбрияжите? А другия - по-сбъркания не пишеше ли фалшиви новини? Имаше и още един ляв там... шугавеше се нещо из тях докато не се показа Майчето...

51

Анонимен

преди 2 години

От една страна, вярвам, че ДБ имат основание да искат уволнението му и го накажат, но от друга , ми се струва твърде тежко това наказание, защото ако го уволнят, нищо добро не чака него и семейството му, по-добре да го понижат в редови полицай или пътен полицай или да му намерят някаква друга работа на ниска длъжност, все пак той е изпълнявал заповеди!

50

Анонимен

преди 2 години

ИДЕ НАШЕТО ВРЕМЕ! НИКАКВИ ПОЛИЦИИ, НИКАКВИ ЗАКОНИ!!!! АНАРХИЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!

49

оф

преди 2 години

Ама този много лъже, лъже та се отнася ..! Този човек не мога и да го понасям! Какво да правя, а?

48

Анонимен

преди 2 години

Каква интелигентна физиономия, какво одухотворено излъчване! Този защо не стане ректор на СУ ?

47

Анонимен

преди 2 години

БКП! БКП! БКП! БКП! БКП! БКП! БКП! БКП! БКП!ДПС! ДПС! ДПС! ДПС! ДПС! ДПС! ДПС! ДПС! ДПС!Ще ви изчегъртаме всичките! И ПАК ще ви управляваме! Щото сте ппррооссттии!В очите ви го казваме и пак ще се прекарате! :)))))))))))

46

Анонимен

преди 2 години

Тия много са се уплашили. Сега ще направят и наркопласьорите герои. И, ако може, всички, които са ловили престъпници - изчегъртване! Явно е дошло пак времето на БКП-тата.

45

Анонимен

преди 2 години

Чегъртай мощно всеки противен гербаджия - както те чегъртаха адвекватите и можещи хора за сметка на калинките 12 години

44

Анонимен

преди 2 години

Ти ме си видял, но напиши камъни протести и ще видиш какво ще ти излезе. Над 60 кв павета бяха изкъртени на вашите платени вандалски протести!

43

Анонимен

преди 2 години

И защо да напуска?