168

ДА

преди 2 години

Мерки има,да,ама никой не ги спазва и никой не контролира!Градският транспорт е пълен с хора без маски или под брадичката!Дискотеки-фул!Никакъв контрол,ама иначе-мерки-има!

167

Мда

преди 2 години

Нетрябва да има по 3000 болни на ден, а по 3000 умрели на ден, за да си мръдне пръста това хм... "правителство".Децата ходят на училище, заразяват се, прибират се, заразвяат семействата си. А "правителството" прави на пук, за да не постъпва като лошото правителство на Бойко Борисов, дето беше овладяло пиковете. Ама тука се правим на интересни. Жалка история.

166

до 1-н

преди 2 години

Тия държави с пресните ваксини и с високия процент как я карат?

165

Въпрос

преди 2 години

До 1-н= За тези които се боцкат поради насилие от вакс-мафията, негодните ваксини са по-добрия и животоспасяващ избор, за да си получат открития лист. Какъв ти е проблема?

164

1-н

преди 2 години

какви мерки веше удължите срока на годност на ваксините с изтекъл срок на годнсот вместо с три месеца, направо с една година ли ве?

163

Анонимен

преди 2 години

живея заради денят на въжето, тогава ще си пукна от кеф

162

Анонимен

преди 2 години

Няма да позволя неспециалисти да извършват назални тестове за коронавирусна инфекция на учениците...Назалните тестове се извършват по-особено и неспециалист би могъл да навреди, обясни той...............................................................................................Не го харесвам,но тук ме спечели.Един човек да помисли с главата си!

161

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Какви допълнителни мерки, като в момента няма никакви.

160

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Някой да е "вцепенен" от Кацаров?

159

Анонимен

преди 2 години

Стойчо няма ли сега отново да възложи проучване на онзи инстититут, дето никой не го бръсне за нищо? Да разберем защо при вече натрупания опит, повече информация и "по-добра" организация смъртността при "успешното"служебно правителство е по-висока от тази при "нефелниците" от ГЕРБ? Преди ГЕРБ бяха виновни. Сега кой е виновен?

158

man

преди 2 години

При тази смъртност, за седмица се затрива населението на едно средно голямо българско село. България няма нужда от това точно сега.

157

:D

преди 2 години

Всичко било наред по 100 - 200 починали на ден. Тоя срам няма, егати мерзавеца.

156

Анонимен

преди 2 години

Гърция... Всички оваХани с първа доза НЯМАТ право на сертификат. Докато не приемат втора, ще правят тестове.Нали е ясно нататък...Островните държави - начело с Австралия, са опитното поле...

155

Анонимен

преди 2 години

Защо няма протестиращи? Няма кой да плаща ли???

154

Анонимен

преди 2 години

Какви да са резултатите? Нормално е да имаме такива министри...Те бяха избирани от Радев по единствен критерий - омраза към Борисов и ГЕРБ.

153

Анонимен

преди 2 години

Този безхаберник и некадърник още ли не си е подал оставката.

152

Анонимен

преди 2 години

Какви допълнителни мерки, като в момента няма никакви. Вие можете да налагате, но никой няма да ги следва. Пандемията е извън контрол, сега се надяваме да отшуми сама.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "80% сме! Миналите ги свалихме мяколко хиляди човека на площада, и на следващите няма да цепим басма ако се наложи!" Явно не си живял през Комунизма, но тъй като си докарахте Радев с ДС, нека ти обясня: ще отидете един два пъти на протест. ДС ще ви намери кои сте (да, бе значение колко сте) и ще започне един по един да ви прибира: за неплатени данъци, за нарушения, има за какво, а ако няма, ще "намерят" те. Не си давате сметка какво си докарахте,но скоро ще започнете да разбирате

150

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът заминава, умира. Такива ваксини ще ви набием на вас, дето се издържате от нашите данъци. Свят ще ви се завие. Скоро идва видов ден, кърлежи такива.

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 "Само гледай, скоро ще е. Само да минат изборите." ---- 80% сме! Миналите ги свалихме мяколко хиляди човека на площада, и на следващите няма да цепим басма ако се наложи! Да не казвам, че и по-голямата част от органите са от 80%, та ако ще се налага задължително ваксиниране, този път няма да има кой да ги опази!