14

blabla

преди 2 години

До Анонимен"За производството на ток колко централи ползват Газ че да вдигат цените. Най големите ел. централи са на въглища." и на газ и на въглища най-голямото увеличение идва от зеленото дето го даваме за зелените квоти от зелената сделка. Те са на 10торна цена и вече над 90% от цената на тока и парното. Не се притеснявайте, те ще поскъпнат още 100 пъти до края на следващата година без значение къде ходи дс.

13

Анонимен

преди 2 години

Тая Гинка Върбакова не е била пpocта, че искаше да купи ЧЕЗ! Сега щеше да е ултрамилиардер. На Цв.Цв. подставеното лице.

12

СС

преди 2 години

Мафията продава скъп ток на българският народ !! АЕЦ Козлодуй продава евтин ток на Турция и Гърция ??? Време е за бой по политиците !!

11

Анонимен

преди 2 години

Енергийната мафия се работи нормално )

10

СМЕХ....

преди 2 години

А, ШЕ затворят ли соларния парк наЛ.Шулева ГДЕТО продаде ЧЕЗ на чехите....хахахааа

9

Анонимен

преди 2 години

Незабавно затваряне на всички,перки,соларни паркове и тем подобни перачници на пари,първо да се осигури електро-енергия на нормални цени за родната промишленост и населението от АЕЦ Козлодуй и Мариците и чак тогава да се изнася навън,всичко друго е мижи да те лажи!!

8

изземват

преди 2 години

какъв прекрасен северозападен диалект

7

Анонимен

преди 2 години

МАФИЯТА ПЛАТИЛА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ, СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕ ДАДЕНОТО ПРЕЗ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ- ТАКА ПРАВЕЛИ В ЕВРОПА- ОБАЧЕ ЦЯЛО ЛЯТО ПОВТАРЯХА, ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ- И СЕГА ДОХОДИТЕ ГИ ЗАБРАВИХА А ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ- ХАК ДА ВИЕ ПАК ИЗБЕРЕТЕ МАФИЯТА. А ХАДЖИПРАШКО ГАЛЕВ И КОМПАНИЯ СА АКТИВНИ БОРЦИ НА МАФИЯТА.

6

Анонимен

преди 2 години

Евтини показни акции на Радев за отклоняване на вниманието от факта, че той еднолично повишава постоянно цените на тока!

5

Анонимен

преди 2 години

някак ми стана по-евтина цената след тая пиар акция...

4

Анонимен

преди 2 години

За производството на ток колко централи ползват Газ че да вдигат цените. Най големите ел. централи са на въглища. АЕЦ работи само за износ. Най евтиният ток заминава за комшиите а ние като по тарикати ползваме най скъпия ток. Мутрите направиха фотоволтаици и ветрогенератори и ни продават тока на баснословни цени.

3

Анонимен

преди 2 години

Жалките ПР опити на Фигуранта да покаже, че държи нещата под контрол. Ще произлезе (както винаги при него) едно голямо НИЩО, но за това ще се разбере след някой и друг месец. Сега до изборите ще кипи активна безмислена дейност.

2

ИСТИНАТА

преди 2 години

Тия АКО НЕ СЕ СПРАВЯТ БУТАТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАН,ЧЕ ГЛАДА Е ПО СИЛЕН ОТ ВСИЧКО.И ПОСЛЕ ТИЯ ИВВЕСТИЙЦИ КОЙТО СТЕ ГИ ПРАВИЛИ В АПАРТАМЕНТИ И ХОТЕЛИ ВСИЧКО ЩЕ СЕ СРИНЕ.ГЛУПАЦИТЕ НЕ РАЗБИРАТ,ЧЕ С 400? ВЕЧЕ В Европа не се Живее

1

Е ПА

преди 2 години

ДРЪН БРЪН