36

акъл море

преди 2 години

Да я бяха упоили и пратили в зоопарк.Но така е по лесно.Те родители убиват,та мечка.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Диви зверове от тоя калибър и хора.. трудно могат да живеят заедно. По силния трябва да победи. Вслучая това е човека."---> по тази логика освен хора нищо не трябва да населява земята

34

До 26

преди 2 години

Абе такива екоталибани като теб, ако се появят в тези родопски села, хем ще те бият, хем ще ти сменят пола.

33

ТестКит до 33

преди 2 години

Мечките са били там преди хората, не са имали шанс за оцелеят, естествения отбор не е между видов, когато има един вид които целенасочено изтребва друг. Тъпо изказване на човек мразеЩ природата е това!

32

оглеждайте мястото

преди 2 години

Браво на народа за защита от нападателите!

31

Анонимен

преди 2 години

REDNECKS!

30

Анонимен

преди 2 години

Диви зверове от тоя калибър и хора.. трудно могат да живеят заедно. По силния трябва да победи. Вслучая това е човека.

29

Пияния помак

преди 2 години

Аз от кога ви казвам какво ще стане. На хората им писна. Или е изяла стрихнина или някой я е гръмнал. То се не трае вече. Едно време защо нямаше мечки? Стрихнин.

28

ТестКит до 22

преди 2 години

То все едно много пари се искат да станеш ловец. Просто факта че ставаш пишман ловец в България. Първи закон на природата ловуването е за прехрана, убиваш ядеш плячката, това трябва да бъде условие да си ловец. Просто е - >Убиваш - изяждаш го<

27

Алекс

преди 2 години

Пукнала е от преяждане.

26

Анонимен

преди 2 години

""""Местната ловна пасмина е успяла да се разпише""""" ----- Още един Еко от рода на Грета Тублерона! Е, трябваше ли да чакат докато мечката нападне и разкъса човек???

25

Петков

преди 2 години

Няма мечка -няма проблем! /по Сталин/

24

Сайга 12

преди 2 години

Защо всеки си мисли, че стрелецът (ако въобще е застреляна) е непременно ловец? Че по онези села и не само там е пълно с незаконно оръжие! Хората, които се занимават с отглеждане на животни в планинските райони, освен кучета ВИНАГИ имат и огнестрелно оръжие. Било то законно или не!!!

23

Анонимен

преди 2 години

"...Според местните жители мечката за този период е убила 4 крави, 7 овце и е ранила още 3..." НО е нямало до съдебно производство! Местните са си направили суджуците, а после мечката виновна;) То в БГ-то някои от "мечките" и медни кабели "гризкат", и трансформатори "берат", и данъци не плащат, но за тях няма ловни дружинки, защото са под закрила на държавата!

22

Анонимен

преди 2 години

Само така сите вуци и мечки треба да се изтепад от тех полза нема. Пожелавам на тия дека ги защитават да ги срещнат у гората

21

Анонимен

преди 2 години

До Съдията Хайде сега всеки който няма пари да стане ловец, за започне да плюе и кълне като стара баба! Аман от неyдачници!

20

Анонимен

преди 2 години

Ами като не съ е Ваксала и ходи без Маска Корона вируса я е тръшнал с два -три патрона!!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Мечките са защитен вид. ......... Хората, техният живот и тяхната собственост също са защитени. Едно диво и очевидно глупаво животно е отстреляно, преди да разкъса някоя баба дето не е могла да изтича до дома си за да се скрие от стръвницата. Срамно беше, че не я застреляха веднага. И доколкото си спомням, имаше разрешение за отстрел.

18

satira

преди 2 години

В такива случай, мечката се залавя жива, и затваря в резерват.Държавата не се е намесила на време. И ето ви резултата.Саморазправа и застреляна мечка от местната ловна дружина.

17

Анонимен

преди 2 години

Мечката била защитен вид... Абе те и ромите са в "червената книга", ама в Родопите в турските села не смеят да крадат... Турците не могат да четат сигурно затова... И трепят крадците...