20

Как бе, Кунчев, си

преди 2 години

изчислил, че "циркулацията в училище на коронавируса е по-ниска от средната в обществото"? Витанов ли ти помага в сметките? Училищата са сред най-големите обществени институции, защото там има най-голямо ежедневно струпване в продължение на много часове - стотици деца в малко затворено пространство, повечето от които без маски и неспазващи мерки. Ясно е, че ще има заразени ученици и учители. Само не знаем кой как ще преболедува и кой ще попадне сред "сухите съчки". Голем "специалст" се извъди!

19

ехо

преди 2 години

много знаеш спри да приказваш вече глупости

18

до 14

преди 2 години

Спри с истериите. Ковида си отива. В Германия на контактните деца е намалена карантината на 5 дни, по препоръка на Роберт Кох институт !?!

17

Анонимен

преди 2 години

Докторе как така учениците са с маски в стаята и имало много болни ,а учителя е без маска на метър и половина и няма болни)

16

до 14

преди 2 години

Четеш ли с разбиране или ти е невнятно?Написал съм естествен имунитет. Колко е траен никой не може да твърди със сигурност.Ваксината да не би да ти гарантира доживотен?Баш настинка си е за децата, поразсополявят се малко и дотам.Бахтън от хипохондрици.

15

ха ха

преди 2 години

Кунчо откри топлата вода. Делта е летен грип!

14

Анонимен

преди 2 години

до #13 Вие вирусолог ли сте?? Няма траен имунитет при ковид, спрете да лъжете!! Няма нужда децата да го карат по 2-3 пъти и не е като настинката!! То по вашата логика, ежегодно да карат и грипа със всичките му разновидности, за да добият имунитет, който също не е траен. Мислете като пишете и не заблуждавайте хората!

13

Анонимен

преди 2 години

Децата не умират от настинката.Само придобиват естествен имунитет.

12

Анонимен

преди 2 години

по колко трябва да почнат на ден да умират по 200 ли че да ги затворите тези училища молове, фитнеси басейни кина и театри

11

Анонимен

преди 2 години

до #8 Ако има такива, които ходят по заведения и дискотеки си поемат риска, не да заразяват целият клас и нормалните и съвестни деца. Като не се спазват мерки, най-добрият вариант е преминаване онлайн, особено за големите ученици, гимназиите, те имат опит и се справят успешно с ДО!

10

Анонимен

преди 2 години

Кунчев а къде е измерена средната....,в автобусите до училище ли.

9

Търпелив

преди 2 години

Кунчев посланик на ковид-ана добра воля и много пари

8

Анонимен

преди 2 години

а иначе затварят училища и ги ограничават - за да могат децата да идат на дискотека и заведение - нема такъв кух народ

7

ДДРОнег

преди 2 години

Всявате паника и сте за затвор !!!___Заразен не значи болен !!!

6

Анонимен

преди 2 години

До 4Ако твоето дете виси по моловете и кръчмите. Проблемна си е твои. Моето дете не виси по кръчми, молове, А учи. И ЗА НЕГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ Е ЗА ДА УЧИ. КОЙ ИСКА ДА УЧИ ЩЕ УЧИ. ВСИЧКО ДРУГО Е ОПРАВДАНИЕ.

5

децата

преди 2 години

не боледуват тежко от настинката.По-голямата част от учителите също.Останалите са ваксинирани.Допълнителни мерки не са необходими.

4

минчо

преди 2 години

Та сега, какво правим.....изкарваме учениците от училище да висят цял ден на тумби по молове, кафенета и градинки.....Много умно. Абе ще се намерят ли мислещи хора в тази Ганьоландия бе....

3

Алекс

преди 2 години

В училищата не се спазват мерките и са доказан развъдник на вируса.

2

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера това какъв е смисът в училище да има мерки като в час физическо тези мерки е невъзможно да се спазват.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!