30

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да става, винаги черния е жертва, а белия лош - ето това новата модерна мантра за "равноправие". Белите хора може да бъдат обиждани, бити и убивани от черни хора, но това не е расизъм, расизъм е само когато по-тъмния се почувства засегнат - да живее либерастията.

29

ЧЕР РАСИЗЪМ02

преди 2 години

ДНЕС ДА СИ БЯЛ В САЩ СИ Е ТРАГЕДИЯ ПАРИ ДА МИ ДАВАТ НЯМА ДА ИДА ТАМ

28

ПроСоТо

преди 2 години

обаче няма да е зле да забележа кой е "админа",който толкова упорито ме трие,когато е на смяна..Та да не влизам под негови "матряли" де..

27

Анонимен

преди 2 години

.С техните камъни по тяхната глава?

26

...

преди 2 години

Значи ни,гер да си в щатите или мъж дето прави секс с други мъже или най-добре и двете! Мое да се пенсионираш само защото са те погледнали накриво рано сутрин когато си закъснял за работа! При това пенсията ти ше е стотици милиони долара!!!

25

Ванката

преди 2 години

6,9 млн. долара за нанесени щети!!! Бе тоз толкова пари никога няма да спечели през живота си, какви щети, кое му струва толкова милиони??? Искам и аз да поработя там и да ме обидят и после се пенсионирам...

24

Кривондел

преди 2 години

Търся работа в американска компания и някой, който е съгласен да ме обижда няколко пъти.

23

турчин

преди 2 години

То на мен България ако трябва да ми плаща за всичката омраза, която се е изляла върху мен само защото съм се родил турчин, не знам колко пари трябва да са това. Все си мисля, че това с пари не може да се плати. Пак хубаво, че има и добри българи в държавата, че те пък колко добро са ми правили, и това е безценно. С пари не може и доброто да се плати... Дано повече хора в България разберат, че човек не избира какъв да се роди, и да оценяват човека по личните му качества, а не по произхода му...

22

Да бе.

преди 2 години

Те ОДжей за по малко го осъдиха глупости.

21

далтовист

преди 2 години

Всъщност "бяла" и "черна" кожа няма ! Всички с ме с кожи в различни нюанси на кафявото в зависимост от наличието на меранин и керотин в епидермиса!

20

Анонимен

преди 2 години

Къде това да отида и я да *** пусуват 2 месеца, нема проблем. Даже не искам 130 милион... 13 ми стигат!

19

Анонимен

преди 2 години

До Балон като винаги 9 - Abe, да е. Ама ... знайш кво? За добре! Деца умирата като правят Galaxy и iPhone, iPad .. ама па са яки технологии брат иии ... мии ... заслужава си жертвата. Тази вечер, като хапваме и си гледам 78 инчовите 8к телевизори, ще се помолим и за тях :)

18

Анонимен

преди 2 години

Най-големите расисти в момента са цветнокожите. Искат свободия, да имат повече права от останалите и ако не стане на тяхното веднага - расизъм било.

17

Анонимен

преди 2 години

И защо съди компанията а не конкретните субекти(колеги) които са му формирали тази враждебна среда? Компанията го е наела на работа без расови предрасъдъци. Защото от компанията може да изкожи повече, ето затова!

16

ИСТИНАТА

преди 2 години

КАКВО ЖУРИ БЕ.КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ ЧЕ НЯКАКВО ЖУРИ Е РЕШИЛО НЕЩО

15

д-р Дрегер

преди 2 години

Ама вие що си мислите че "пострадалият" е получил нещо от тия милиони?Това е глоба, отива в бюджета на щата или във федералния.В най-добър случай са му платили съдебните разноски, ама предвид че е в САЩ не е сигурно и това.Ей това е начин на фирмата да покаже че няма смисъл да я съдиш - глобата ще платят, на адвокатите ще платят, но пари на някого в извънсъдебно споразумение само щото е хитър - нямааа.

14

ПорЦелан

преди 2 години

Сигурно са го карали да работи!

13

българин

преди 2 години

Тия изтрещяха тотално !!

12

Анонимен

преди 2 години

До 8Щеше да си напълно прав, ако властта в САЩ беше написала графитите и беше обиждала г-н Диас.Самият факт, че е осъдена толкова голяма сума показва, че в САЩ не се толерират, а се наказват подобни прояви. Дай поне един случай в България и в Русия на която съм сигурен, че си фен, да е осъден някой, дори за 1лев,рубла.Няма такъв случай!

11

Асан

преди 2 години

Джипси удари джакпота 130 милиона долари и марки :)))