172

Анонимен

преди 2 години

"Съжалявам за вишия близък. Но без тая епидемия нямаше да почине, нали?". ---------------- Не съм казал такова нещо. Просто щеше да има по-голям шанс да оживее. Защото нямаше с инфаркт да го сложат в ковид отделение, само защото тестът е излязал положителен /без никакви оплаквания и симптоми за ковид/. Щяха да го приемат в отделение за хора с инфаркти и да го лекуват от инфаркт. И за това положение на здравната ни коч ина и смъртта на толкова хора ваксините нямат никакво отношение.

171

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше здравеопазване в България отдавана да ви бяха ваксинирани, ама уви няма. Нямате и култура на собственото си здраве , то пък зависи от общото качество и ниво на образование на населението. По всички характеристики сме дъното, няма две мнения. Българина държи да е на дъното и никой не ни е виновен за това.

170

дo 186

преди 2 години

"Срам и позор за докторите, срам и позор за учителите, срам и позор за политиците..Ние само това можем. Да позорим другите. А изобщо не се сещаме, че това всъщност сме НИЕ. Срам и позор за НАС. Защото се инатим като малки деца и отричаме проблема. Конкретно за случая. Това са ни болниците, толкова можем. В тая ситуация - само ПРЕВЕНЦИЯ!

169

факт е

преди 2 години

Че повечето от нашите доктори нито знаят как, нито умеят да лекуват усложненията причинени от настинката. Безумно тъпчене със кортикостероиди, които повишават и кръвното налягане и кръвната захар, някой може ли да обясни причината поради която се прилагат? Неумело боравене с кислорода, къде повече, къде по-малко се пуска от необходимото, но рядко колкото е необходимо. Плюс лошия здравословен статус на част от населението и черната статистика е налице. Настинката е безобидна за 90% от населениет

168

Анонимен

преди 2 години

"96,07% от починалите лица не са били ваксинирани." Ама недейте така, сега Мангъропитекус булгарис какво ще пише?

167

Анонимен

преди 2 години

Не плюйте докторите. Те правят каквото могат. Много от заразените и починалите изобщо не са се грижили за здравето си. У нас половината гордо ще ти кажат - Аз никога не съм ходил на лекар и никога не съм пил лекарства. Лош начин на живот, сринат имунинет, радост за ковида!

166

11

преди 2 години

"178 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа" - ами това не е вярно, не са от последните 24 часа, пишат ги от събота и неделя.

165

ТестКит до 186

преди 2 години

Защото са ваксинирани, отговорихме си преди да си задал въпроса

164

Анонимен

преди 2 години

Защо при 30 хиляди заболели на ден в много милионна Турция, са починали около 200 човека? А при нас на 2 хиляди заболели, умират също толкова!!!!!!! Срам и позор за некомпетентните ни доктори! Срам и позор за всичките професори с подарени титли! Отговорете си сами на въпросите и мислете, за кого ще гласувате!!!!

163

до 176

преди 2 години

Не е достатъчно да има някой КОЛКОТО да разсъди...Трябва да се вижда целия проблем! Съжалявам за вишия близък. Но без тая епидемия нямаше да почине, нали? Положението в болниците е такова, защото хората там вече ИЗНЕМОГВАТ. Има хора, които казват, че трябва да се СПРАВИМ с тая ковид криза, така както в огромна степен други се справиха, а други казват "дреме ми.."

162

ТестКит до 174

преди 2 години

Да, това е логиката е на хората против ваксините, все им е тая, тях никой не ги държи отговорни

161

Дедо Пешо

преди 2 години

Ще ми се да ви кажа и повече ама няма място, а и сигурно сте млади и не знаете какъв беше живота някога /не съм червен и не ги защитавам/ и как си живеехме щастливо без ФАСЕБУК, ГЕСЕМИ, и и тем подобни. Сега карате колата и гледате съобщенията и новините по GSM-а и мислите че това е истината! НЕеее, не е това, това е облъчване тотал с онова което една шепа *** иска да ви представи за такава! Сиренето е безплатно само в капана за мишки /както и ваксАта също/ - един път лапнеш ли го - край!

160

Бъдете обективни

преди 2 години

250 пенсионера по-малко, това е реалната статистика за днес.Колко с ковид, колко без, е пропагандна дъвка.Другите дето не са с ковид, по-малко ли се хора, че са така медийно неглижирани.

159

???

преди 2 години

Има статистика за броя на ваксинираните в България по възрастови групи, но няма статистика колко хора от тези възрастови групи живеят в България и колко са в чужбина. Примерно при хората на възраст 60-69 години, напълно ваксинираните са 283366, но колко са хората живеещи в България на тази възраст, за да видим реалния процент на ваксинираните? НСИ казва, че към 31.13.2020 година всички български граждани на тази възраст, вкл. живеещите в чужбина, са 919675 човека.

158

Анонимен

преди 2 години

Реално на ден умират 300-400 души с така наречената скрита смъртност която не влиза в статистиките. Един малък град население на месец...

157

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе, просто има голяма скрита смъртност от Ковид - хора които не са диагностицирани или са умрели в къщи.

156

Анонимен

преди 2 години

"Ковида е БАШКА!Значи като сме на първите места по смъртност,дайте да се самоунищожим с ОЩЕ по150/200 души,които загиват допълнително на ден.Има ли някой в мозъчнто отделение?!"____Ами в мозъчното отделение има някой, колкото да разсъди,че по еди-колко си допълнително на ден са именно защото в болниците ни е ко чи на. Човече,ВЧЕРА мой близък умря от инфаркт. Сърдечна недостатъчност-тест за ковид положителен/без симптоми/-два дни в болница само на глюкоза-смъртен акт с ковид. Той е в статистиката

155

Анонимен

преди 2 години

Има една огромна надвишена смъртност в България с пикове и спадове съвпадащи точно с пиковете и спадовете в броя на регистрираните починали от Ковид-19, но надвишената смъртност е 2-3 пъти по голяма от броя на починалите от Ковид-19 за същите периоди. Излиза, че масово починалите от Ковид-19 се регистрират като починали от нещо друго.

154

Анонимен

преди 2 години

До ??? Май не разбират! При злополука с 3-4 загинали цялата държава настръхва, а при 187, тези бездушни подобия на хора са "Все ми е тая!"

153

подзаглавието

преди 2 години

е зловещо. Намаляват в болниците, най-вече се изправат интензивните. Нали се сещате как.