15

Анонимен

преди 2 години

Сега хипохондриците си мерят вдишванията на минута... До коментар #20 - ако дишаш по-често (това означава задушаваш се), имаш време - няма да умреш докато дойде линейката. Инфекцията не се развива толкова бързо. Просто белите ти дробове не са на пълния си капацитет и трябва по-често да дишаш да осигуряваш кислород. (Тези, които изкачват Еверест казват, че е като да тичаш и да дишаш през сламка.) Трябва и да започне лечение на пневмонията де.

14

Анонимен

преди 2 години

"Най -важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, е ако човек започне да се задушава." Аз ако стигна дотам че да почна вече да се задушавам, и да се обадят на 112 няма да ми помогне много - докато дойде линейката сигурно вече ще съм умрял!

13

някой

преди 2 години

"Загубата на миризма отдавна се смята за най-честия симптом на COVID-19. Когато той се появи, хората веднага отиват на лекар и започват лечението навреме", каза Болибок." Лечение на какво??? На обонянието ли??? Не съм чувал за такова лечение да има. Две мои колежки, пенсионерки, загубиха обоняние още миналата година при първата "вълна". И какво? Направиха си PCR тестове, излязоха положителни, самокарантинираха се, и нищо друго им нямаше!

12

доцент Мангъров

преди 2 години

Звънете ми по всяко време. Пристигам с пълна чанта аспирин и чай.

11

д-р Ох Боли

преди 2 години

Загубата на обоняние отдавна не е основен симптом на ковид-19. Даже е доста рядък при Делта варианта. И защо обсъждаме статия с някакво преписано интервю от руски сайт от преди половин година, не знам.

10

Анонимен

преди 2 години

Лекарят добавя още, че ако човек се намира в покой и дишането му е повече от 20 вдишвания в минута, е необходимо спешно да се потърси медицинска помощ.-----------========------------Господ, който е вашата ваксина, няма ли да помогне и в тоя случай? Да премахне задуха на правоверния? А ако не го премахне, въпреки молитвите, значи много грехове е натрупал задушаващия се и му е време за съд.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"доста хора потърсиха лекар, влязоха в болница"Точно така. Виж оня фелдшер и жена му как се махнаха от болницата. Е, умряха, ама това нема значение, нали е СЪС а не ОТ

8

Анонимен

преди 2 години

Никви лекари. Мангъров каза - пижамката, в леглото и чай. Това е вирус. Някои съчки ще изгорят.

7

Анонимен

преди 2 години

"Никога. Лекарят ще ви убие. Не се ваксинирайте, не спазвайте мерки и не ходете на лекар." - Сарказъм ли долавям или си куха лейка?

6

Анонимен

преди 2 години

Никога. Лекарят ще ви убие. Не се ваксинирайте, не спазвайте мерки и не ходете на лекар.

5

Алекс

преди 2 години

Спешната помощ може да се избегне с ваксина.

4

Зозо

преди 2 години

Да се ваксинират дрътите. Младите кихнеш, пръднеш и си оздравял :))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 2 години

от притеснение също се учестява дишането

2

Анонимен

преди 2 години

Заразен с Ковид ходех и на работа миналата година,оти парите са ми по важни..те са над всичко!!

1

Щерю

преди 2 години

Когато вече четете собствения си некролог - е време да се обадите за час при личния Ви лекар. По- рано не бива да го безпокоите...