21

Анонимен

преди 3 месеца

Сега хипохондриците си мерят вдишванията на минута... До коментар #20 - ако дишаш по-често (това означава задушаваш се), имаш време - няма да умреш докато дойде линейката. Инфекцията не се развива толкова бързо. Просто белите ти дробове не са на пълния си капацитет и трябва по-често да дишаш да осигуряваш кислород. (Тези, които изкачват Еверест казват, че е като да тичаш и да дишаш през сламка.) Трябва и да започне лечение на пневмонията де.

20

Анонимен

преди 3 месеца

"Най -важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, е ако човек започне да се задушава." Аз ако стигна дотам че да почна вече да се задушавам, и да се обадят на 112 няма да ми помогне много - докато дойде линейката сигурно вече ще съм умрял!

19

някой

преди 3 месеца

"Загубата на миризма отдавна се смята за най-честия симптом на COVID-19. Когато той се появи, хората веднага отиват на лекар и започват лечението навреме", каза Болибок." Лечение на какво??? На обонянието ли??? Не съм чувал за такова лечение да има. Две мои колежки, пенсионерки, загубиха обоняние още миналата година при първата "вълна". И какво? Направиха си PCR тестове, излязоха положителни, самокарантинираха се, и нищо друго им нямаше!

18

доцент Мангъров

преди 3 месеца

Звънете ми по всяко време. Пристигам с пълна чанта аспирин и чай.

17

д-р Ох Боли

преди 3 месеца

Загубата на обоняние отдавна не е основен симптом на ковид-19. Даже е доста рядък при Делта варианта. И защо обсъждаме статия с някакво преписано интервю от руски сайт от преди половин година, не знам.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Лекарят добавя още, че ако човек се намира в покой и дишането му е повече от 20 вдишвания в минута, е необходимо спешно да се потърси медицинска помощ.-----------========------------Господ, който е вашата ваксина, няма ли да помогне и в тоя случай? Да премахне задуха на правоверния? А ако не го премахне, въпреки молитвите, значи много грехове е натрупал задушаващия се и му е време за съд.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен"доста хора потърсиха лекар, влязоха в болница"Точно така. Виж оня фелдшер и жена му как се махнаха от болницата. Е, умряха, ама това нема значение, нали е СЪС а не ОТ

14

Анонимен

преди 3 месеца

Никви лекари. Мангъров каза - пижамката, в леглото и чай. Това е вирус. Някои съчки ще изгорят.

13

Я па ти..

преди 3 месеца

До Анонимен 10 Мнението ти е музика в ушите на погребалните агенции. Голяма реклама им правиш.

12

Анонимен

преди 3 месеца

"Никога. Лекарят ще ви убие. Не се ваксинирайте, не спазвайте мерки и не ходете на лекар." - Сарказъм ли долавям или си куха лейка?

11

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5 Успех Ви желая, бъдете сигурен, че и Лекарите нямат особена нужда от пациенти като Вас! Доверието е ВЗАИМНО!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Никога. Лекарят ще ви убие. Не се ваксинирайте, не спазвайте мерки и не ходете на лекар.

9

Мъка

преди 3 месеца

Стигне ли се до задух ,висока температура и кашлица вече няма спасение. Жена ми не вярваше в ковид , прояви тези симптоми , влезе късно в болница и след 9 дни почина.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Влизаш в болница, затварят те в стая в ковид отделение заедно с още 5 души, нямаш право да излезеш от стаята, с*рете и п*каете в гърнета и шишета един пред друг, никакъв мед. персонал не влиза в стаите, да се почиства, да се обслужват пациентите. За това ли да търся лекар? Да ме набутат в ада. Сакън.

7

Алекс

преди 3 месеца

Спешната помощ може да се избегне с ваксина.

6

Зозо

преди 3 месеца

Да се ваксинират дрътите. Младите кихнеш, пръднеш и си оздравял :))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 3 месеца

Изобщо не търся лекар, доста хора потърсиха лекар, влязоха в болница и излязоха с краката напред.

4

Анонимен

преди 3 месеца

от притеснение също се учестява дишането

3

Анонимен

преди 3 месеца

До ЩерюЗа лев и петдесе - толкова! При фризьорката къдрене и подстригване , с боядисване - 50 лева!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Заразен с Ковид ходех и на работа миналата година,оти парите са ми по важни..те са над всичко!!