24

Gogo

преди 2 години

Ще се извиня,я! Не мога да постна новите снимки от wc-то.

23

Анонимен

преди 2 години

"състоянието на Зукърбърг е спаднало с 5,4%, или 6,6 млрд. долара, до 116,1 млрд. долара" - COOL :)))

22

Анонимен

преди 2 години

"в аграрно земеделските ти кръгове имате представи че ИТ-тата копаем ферми у фейса или зяпаме кифли."Уоу ... каква компаеми фемри във FB, бе?

21

Анонимен

преди 2 години

До Хххх А ти ползвай буквар.

20

Анонимен

преди 2 години

Ларито ... добре че няма толова власт, че е далеч по гаден от всичките други милиардери, умножени по две.

19

Анонимен

преди 2 години

23 ползвал съм, точно същото съм правил много преди фб, няколко бота да говорят помежду си. За шоу. Измислят си език, който ти не можеш да разбереш. Дори с точки и запетайки, думите могат да са им само интервали.Аз не го решавам това дали трябва да се внедри или не трябва. Ония които измислиха аутсорс бизнеса ламтят и искат ботове, щото бота не иска заплата.Проблем е че нямаме право явно да си създадем собствена социална мрежа. Политици и медии наложиха само монопола на зукърбърг

18

българка

преди 2 години

И кога беше това ?!? Малииииииии, колко съм назад - даже не съм разбрала, че имало срив, нямало реклами, и някой загубил няколко милиарда...... Тюх !

17

Анонимен

преди 2 години

17 почти всеки сайт има фейсбук бутон за интеграция, ти си тръгнал да разправяш тинтири минтири. Освен това има и изкуствен ителект апита и какво ли не. Ай чети : В опит да увеличи прецизността на тези чат ботове, лабораторията за развитие на изкуствен интелект на Facebook (FAIR) редовно обучава алгоритмите. Едно от обученията е било оставяне на два чат бота да комуникират помежду си.Те са разчитали на готов сценарий с различни ситуации и реакции.P.s. хората на село знаят повече от теб.

16

До от СиднейАвсттали

преди 2 години

Абе видяхме ги Австралия що за държава са. Скоро ще си харчиш парите май само в пустинята като пак ви забранят да излизате от вкъщи.

15

от СиднейАвстталия

преди 2 години

До 13, ако на всеки ИТ му се налага да знае какво е фейсбук значи ясно що за ИТ е. Ти истински ИТ не си виждал, и в аграрно земеделските ти кръгове имате представи че ИТ-тата копаем ферми у фейса или зяпаме кифли. Ами аз си работя към правитествените проекти на Австралия, ИТ защити, киберсигурност. Написъл съм бая неща които захранват много говерментски сайтове тук. Зимам 5 цифри месечно долари, харча го по красиви места, карам си автоматика доволно. Оставям ти талаша на теб фейсбуци и т.н.

14

Анонимен

преди 2 години

Междувременно говорителят на Белия Дом Джен Псаки съобщи, че "Белият дом следи изкъсо ситуацията със сривовете на социалните мрежи".....Е, как няма, нали точно заради тях успяха да ОТКРАДНАТ изборите.

13

Анонимен

преди 2 години

Този ИЗВЕРГ не е никакъв създател на Фейсбук, а е КРАДЕЦА на фейсбук! Сега превърнал се във фашизиран евреин, мечтаната комбинация.

12

Анонимен

преди 2 години

5 на всеки ай ти му се налага да знае какво е фб. Камо ли пък киберсигурност да не знае.Ти си просто един льольо, дилетант, правеещ се на интересен тук. Липсва ти внимание и не можеш да го получиш по нормален начин, което навежда на мисълта че си и обратен. Твоето си е точно есхибиционизъм. Общо взето си - имаме тука розови *** искаме гейпарад и паркетния лъв евгени минчев ни закриля чак австралийският парламент.

11

Бay

преди 2 години

забавно е как *** не ползва социални мрежи, но пуска по 100 коментара тук. :D

10

Щерю

преди 2 години

От срива на Facebook получих запек, непоправима умствена изостаналост и сексуална напрегнатост - на кого да се жалвам сега...

9

г

преди 2 години

Аха-то и сладура ще има да ги търсите

8

Анонимен

преди 2 години

Интернет е за полово неутралните, а полово нормалните хора си правят чики-рики и празнуват

7

Анонимен

преди 2 години

Инфлуенсията да фаща мотиките. На нас хъба и хамстера са ни по важни!

6

Анонимен

преди 2 години

Така е за тези дето нямат реален живот, а по цял ден киснат в Нета.

5

от СиднейАвстралия

преди 2 години

И аз се извинявам ама какво е фейсбук, уатсап, инстаграм? От първото така и не си направих, още от както прекопавахте някакви ферми. А другите две така и не схванах смисъла, още по малко да си давам телефония номер. Просто някакви сайтчета от които има много по добри алтернативи ако толкова ви е изпотрябвало да си пълните живота с талаш. Работя в ИТ за правителството на Австралия по секретни проекти късаещи сигурноста и киберзащита. В един от най големия хакерски форум статуса ми е Сред Боговете