52

Б. Б.

преди 2 години

Само часовникът на Лозан Панов е 24 000 лв. Предлага вице, обаче тя беше с двойно гражданство...

51

A. A.

преди 2 години

Съдия Лозан Панов е свързан с групата на "Хидрата". Той притежава 6 ап. в София и др. имоти за над 1 милион лв., но е укрил истинската цена. Втората му жена Елизабет Панова укри 100 000 лв. от продажбата на недвижим имот и освен това има криминално досие. Такава кандидатура е криминална наглост.

50

Щерю

преди 2 години

- Какъв Президент? Та Лозан Панов има вид на изтрещял човек. Този не е с всичкия си...

49

Избори

преди 2 години

Този е избраникът на ДБ, висш съдия. Очакваме Прокуратурата да предложи на следващия тур президентски избори за президент някоя от заместничките Машева, Филипова, Пиронева. Инициативният комитет ИК ще носи името 'Обвинение за всеки' - ИГ.

48

ПроСоТо

преди 2 години

До Сата НАТО..ха ха!..Свежо!..Обаче ако позволиш да използвам стилът ти,мен па *** притеснява че нито сай обръснал,нит сай подстригал..."Старец-хипи"?

47

българин

преди 2 години

запъртъците на шорош

46

Анонимен

преди 2 години

П люя на Демократична България! Предатели и с ви рка д жии на Боко тиквата.

45

Анонимен

преди 2 години

Кой наш политик е бил най-близо до държавната баница и фирмените рушвети през последните десет години? Въпрос с понижена трудност. Вероятно същият, за който споменаха без да му кажат името и в санкциите по закона Магнитски

44

НИЩО ЧУДНО!

преди 2 години

"Правосъдие за всички" е креатура на метежниците и зад нея стои Радев. Целта е да бъдат отклонени политически нег.рамотни избиратели, които да гласуват за Лозан Панов, а после цялата му кохорта на балотажа да гласува за Радев. Всички номера ще опита ДС, но Радев няма да бъде спасен, защото догодина ще се промени света, не само България.

43

sofeto

преди 2 години

Лозан Панов може да е роден в София но както на много други от селата родителите му са селяци и така е възпитан по традиця, селяшки!

42

Джиджи

преди 2 години

То само аз и котката не сме се кандидатирали...

41

Сата НАТО

преди 2 години

Единствено ме смущава, че е на 50, а изглежда на 60+

40

ПАНЧО

преди 2 години

ПРИСАДИ СИ КОСА КАТО БЕРБО ИМАШ ПАРИ ВИЖ БЕРБО КОЛКО Е ГОТИН ТАКА

39

ЕИИИ

преди 2 години

БА СИ ПРИЧЕСКАТА АЙНЩАЙН

38

Сата НАТО

преди 2 години

Между другото, Лозан Панов има доста по-интелектуален вид от Герджиков.

37

Лили Барута

преди 2 години

Може да си представите каква е политическата ситуация в БГ щом тип като този и други подобни искат "фигурантското" място и сочен кокал

36

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 2 години

До До 32 ПУСТИНЯК СЕГА ДОБРЕ ЛИ ТИ Е ЦЕНИ ТОК ВСИЧКО ЛЕТИ НАГОРЕ ТЕ ТИ ФИГУРАНТ БАЦЕ ДОКАРА НА ПЕРНИК ВОДА А ТЕЗИ КОРАБА ГО ОСТАВИХА ДА ПОТЪНЕ И ИЗТЕЧЕ ТОРТА БАЦЕ АКО БЕШЕ КОРАБА ЩЕШЕ ДА Е ОТПЛАВАЛ

35

ПроСоТо

преди 2 години

иначе :- Някаква "мода" ли е кандидата за президент да е мъж,а за "вице"-жена?...Гледам СИЧКИ са така..Или е "неписано правило"?.."Разнежване на нежния пол"?..

34

ПроСоТо

преди 2 години

ха!..Айде пак недопуснат!!..Какво ти става бе?!..Написах:-"Госин Панов може и да е добър юрист,не го познавам,но "Всяка жаба да си знае гьола"!..Ако иска НАИСТИНА да бъде полезен на обществото,ами да действа в областта,в която е силен..Много малко,ама много малко хора остават с честта и достойнството си ,след като се включат в.."политиката"..

33

До 32

преди 2 години

Много си прав, но проблемът е, че това трябва да го проумеят предимно избирателите На ГЕРБ, а не можеш да очакваш много мисъл от тях!