19

дедо Ташунко

преди 2 години

безумна глупост и щуротия са тези пакетирания, харчат се пари за нищо

18

До 23

преди 2 години

Опаковай кравата на село и се похвали на съселяните.Ще си много интересен.Пич...ти осъзнаваш ли къде си ти, къде е Кристо?

17

ГенИалния Криско

преди 2 години

Смятам да опаковам картината "Мона Лиза на Леонардо ДаВинчи с блажна хартия и да я омотая с екологично чист канап в Лувъра , като така ще привлека огромен борй посетители в един от най-посещаваните музей в цял свят намиращ се в един от най-посещаваните градове на планетата ни - Париж.Търся спонсори .Само за разбирачи на Езкуството, моля . Койту разбира , тука са спира .Потомък на ПЕТО поколение бакали. Развили до съвършенство опаковането на разни неща . Триумфална Арка... ХА. Тя е за АМАТЬОРИ .

16

Анонимен

преди 2 години

всеки ден продавачката в нашия квартален магазин също прави "голямото изкуство" - опакова стоката на хората

15

Анонимен

преди 2 години

Представете си да съберете пари да идете на мечтаната екскурзия до Париж и изненадаа....Триумфалната арка-чарсафосана,голяма греда.

14

Асан

преди 2 години

Наметна бурката на Триумфалната арка :)))

13

Анонимен

преди 2 години

До мак "Как властите разрешават това, чудя се. Пълна т.ъ.пня е да покриеш чуждо изкуство и да твърдиш, че найлоните са изкуство." Ами, отговора е много очевиден: това, че ти мислиш, че това не е изкуство, не означава, че другите мислят като теб. И тъй като другите имат значително повече опит с изкуство от такива като теб, излиза, че ти си в грешка.

12

мак

преди 2 години

Как властите разрешават това, чудя се. Пълна т.ъ.пня е да покриеш чуждо изкуство и да твърдиш, че найлоните са изкуство.

11

@

преди 2 години

А ремонт направиха ли поне след тази опаковка? Тъй или иначе бяха подготвили арката като за ремонт, поне да бяха свършили нещо.

10

Анонимен

преди 2 години

Непоправимия опростачен балканец намира низко удоволствие да души вкисналата си същност докато плюе по нещата, които не разбира. А най-обича да се прави на морален, докато вие в помията.

9

Се ла ви

преди 2 години

Ебаааси , да "привлечеш" милиони посетители в град който от десетилетия има НЕПРЕКЪСНАТ туристически поток от десетки милиони посетители всяка година .... Ами че това е едно голямо постижение . Направо нИвирУятно . А да закриеш с бял плат и увиеш с канап такова прекрасно архитектурно и художествено произведение като Триумфалната Арка и да скриеш от погледа на туристите всички тези красиви фигури от камък .... и да наречеш това "произведение на изкуствота" ... каква наглост само.......

8

Свиреп

преди 2 години

Има проблем! В световен мащаб. Кому бе необходимо това? Кой изпита катарзис или нещо до конилигнус за това? Кой? Едни пари за опаковане в твърде големи торбички от магазина! Изкуство? Аре стига бе! Парвенющена вони, че не се трае! Харчим колосални пари за български филми и опери, от които никой не изпитва интерес! Ари стига! Това не е изкуство! Някой е навързан като свински черва да прави пари! Като в България.

7

АнонимеН

преди 2 години

ГРОЗНО И ПРО-СТО КАТО ТЕЯ ДЕТО СЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ ОТ ИДИОТЩИНАТА НА СНИМКАТА!

6

Сметалото

преди 2 години

Колосална глупотевина. Парите за нея биха спасили детски животи.

5

Qwerty

преди 2 години

Довечера ще си опаковам кочана с една гума. И аз съм творец.

4

Ха-ха

преди 2 години

Както е написано заглавието излиза, че демонтират и арката.

3

Жеко

преди 2 години

Кви са тия глупости най хубавото нещо е шкембе с бира а зимата сланина с вино. Тия арки марки изкуство било ай бегай бе

2

Анонимен

преди 2 години

Велик! Ходих специално в Париж да видя Арката: епично преживяване, а французите го БОГОТВОРЯТ Кристо заради проектите му.

1

Анонимен

преди 2 години

Хаха соцаджиите ще изреват на умряло като стане дума за Кристо, направо пощръкляват. А този проект е финансиран от фондацията му както всички други преди това.