18

Анонимен

преди 2 години

Преди да си искате заплатите кажете как се озовахте там

17

Анонимен

преди 2 години

Какво има да ги бавите? Да щурмуват кораба, да арестуват екипажа за нарушаване на морски граници, за екологична катастрофа и тн., кораба да се извади и конфискува в полза на държавата и всеки кораб на тази компания навлязъл във водите ни да се конфискува незабавно. Егати цирка и пародията, 2 седмици го гледат като нещо извънземно. Егати пародията на държава която сме щом 6 моряка правят държавата на порноклуб!

16

Onur bey

преди 2 години

Турците много не обичаме да работим и да не ни се плати. Ние не сме балами. Заорали са малко нарочно, ще си получат парите и ще си тръгнат. Е масрафа с операциите ще е за ваша сметка. А да съдите някой? Ще се оплачете на арменският поп. Хайде, лека и не се напрягайте много. Чакаме си парите просто.

15

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се разбере защо аджеба този кораб се отклони със 270 морски мили от маршрута си и се заби в скалите. Какво возеха камионите които събудиха хората в селото до Камен Бряг, посред нощ.. 500 тона кокаин струват 1000 пъти повече от кораба заедно с екипажа..

14

до 10

преди 2 години

То ти е написано ве!Само заглавията ли четеш?

13

Анонимен

преди 2 години

Нормално е моряците да се страхуват за живота си. Все пак те са били там през цялото време и сигорно са забелязали и разтоварването на тоновете кокаин първата вечер от жетствието. Някой зачуди ли се защо Украински кораб се заби в брега и то точно там? А и от днес и Брендо е Украински гражданин. А негов много близък приятел е шефа на зърнената мафия в Каварна.

12

Анонимен

преди 2 години

Да ги експортират в Турция и конфискуват кораба за неплатени услуги.

11

Анонимен

преди 2 години

Турска им работа

10

Гостенин

преди 2 години

Кораба турски, курса Одеса-Варна, ами защо никой не напише какъв е екипажа? Панамци? Едва ли. Украинци- може. Българи - тоже може. Ами ***?Какъв е капитана по народност? Каква тайна, какво чудо!Нашета си е антидържава! Защо е такава тайна капитана и солственика? Та знаем вече - компания със седалище във Лондон. За името на капитана искат пари от сайта.Е, поне таа пролет нарккоманите ще си седят у Софето.

9

Тая гемия

преди 2 години

кой знае колко пиене носи :)

8

Анонимен

преди 2 години

Държавата ни е пародия, две седмици този кораб стои до брега. Ако има атомна бомба вътре никой няма да заразбре докато не се вигнем във въздуха.

7

Анонимен

преди 2 години

Ясна е работата - умишлено са го забили до бреага за да има отзвук, какъвто и стана. Ако бяха свалили котва във Варна и искаха заработеното си нямаше нито пара да видят нито да ги чуе някой освен чайките на кея. Поредните роби които бачкат за някой капиталист.

6

АнонимеН

преди 2 години

ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ТОВАРА ОТ АМОНИЕВА СИЛИТРА НАПЪЛНО ЩЕ Е СЕ Е РАЗТВОРИЛ И ЗА МАРТ 2022 НЯМА И ДА ИМА ПОМЕН ОТ НЕГО! ЩЕ ИЗБИЕ ДОСТА ОТ МОРСКИТЕ ОБИТАТЕЛИ ТАМ , ЗАЩОТО ВОДИ ДО ОТРАВЯНЕ ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ ПЪЛЕН Е С НИТРАТИ НО НИКОЙ НЕ СЕ ПОГРИЖИ ДА ЗАЛЕПИ ПРОБИТОТО КОРИТО!

5

Анонимен

преди 2 години

тези да не пренасят нещо..

4

sa

преди 2 години

нормално собственика би трябвало да е бесен на екипажа за немърливостта им

3

Шерлок Хоумс

преди 2 години

Елементарен си Гешев.

2

Анонимен

преди 2 години

Май на никой не му пука, просто морето в един момент ще реши проблемите и на нашите управници, още малко време само е нужно..

1

Прокурор Гешев

преди 2 години

опит за убийство