38

некой нейде

преди 2 години

До Анонимен: изпълнили са заповедите на командния им състав = редно е да им бъде изплатена заплата

37

Анонимен

преди 2 години

Кризата е причинена, от лошотията на знаещите какво трябва да се направи и не желание да помогнат.Незнаещия едва ли може да помогне, там където не знае! Проблема, е че знаещите са алчни и зли, и искат хем да убият не знаещите хем парите да им вземат!

36

Анонимен

преди 2 години

Аварията с тази самоходна баржа показва безсилието на управляващата пасмина в момента свикнала да стои по бюрата и да брои парите от заплата до заплата и да яде от държавния стол и ако може нещо кьораво да удари. Кариерист, роднина, кариерист, роднина седнали между банкетните войски на радевой и пеят: спете спокойно, ние ще ви управим, вие не разбирате, само ние можем.

35

Анонимен

преди 2 години

Искате нещо си и затова сте спрели да работите, а? И затова сте джаснали кораба в брега, а? Айде, първо си платете (не е задължително да е с пари, а с престой на топло неколко години!) за поразиите, пък тогата, в пакет - в Турция да искате заплатите и там к'вото още искате!

34

?!?

преди 2 години

Правителството на Радев може да обвини полицаите за това че са били "журналисти" , който е псувал и хвърлял на пвета. Но не може да разпита пет турски моряка, забили кораб като камикадзета?

33

Тато из Правец

преди 2 години

Докарали са дрога за Боко тиквата!!!

32

Активист на БСП

преди 2 години

Бойко Борисов в уредил тая далавера,за да компрометира ген РАДЕВ!!!! Тиквата -в затвора!!!

31

Анонимен

преди 2 години

До 25. Ти нормален ли си или винаги си си такъв?Собственика що не си управлява кораба сам. Тогава никой няма да му удря корабите. Хем и заплати няма да се налага да дава. Аман от *** значи.

30

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая държава, която гранична не се качва веднага накораба за инспекция и вземане на проби ? Батиии аз смешната държава и абсикиралите държавни служители. Всипки да си подават оставките

29

Анонимен

преди 2 години

До 25. Значи ако Бойко е корумпиран и взема грешни решения, народа е виновен. И заради това трябва да остане гладен. Така ли?

28

Анонимен

преди 2 години

Руските пияници ,кво ще направят. Смятайте, колко са били фиркании да забият кораба в скалите :)) хахаххаха капитана е бил с 3 промила сигурно някъде по земята

27

?!?

преди 2 години

Когато човек се страхува за живота си, не си иска заплатите? Да кажат истината и защо искат кораба да потъне!?! Защо правителството на Радев продължава да лъже? На всички е ясно, че времето от тук нататък само ще се влошава! Защо моряците не се подчиняват ба Българската държава къде се намират? Защо се стархуват? Явно въпроса е по голям от това което ни казват. Защо правителството на Радев крие истината?

26

ПроСоТо

преди 2 години

обаче ако е верен иска им към компанията за..11000...евро и тя /"Компанията"/ не може да ги изплати,то..ега ти и "компанията!

25

Анонимен

преди 2 години

Кви заплати бе, набутахте собственика със стотици хиляди, разбихте кораб, предизвикахте мини екокатастрофа.... заплати искали. Не сте за бой, а за затвор, пиянки

24

Slowhand

преди 2 години

Трябваше на следващия ден отговорните институции да се качат на борда, да разпитат екипажа, снемат записи на корабния дневник, а не две седмици да чакаме филанкищията да реши казуса. Ако се докаже небрежност, застрахователите ще откажат покритие, а гемията им или каквото остане от нея, няма да покрие разходите по спасяването.

23

Slowhand

преди 2 години

Четейки коментарите по-долу, оставам с усещането, че някои са прекалили с хапчетата или с кокаина, който са доставили с кораба. Ако не се шегуват разбира се.Всеки чул недочул коментира глупости, че и лайкове събира. Корабаът не се е отклонил 270 мили а е държал курс към Варна, където е трябвало да разтовари стоката, която е карбамид (урея), а не амониева силитра(нитрат).Най-вероятно вахтените са заспали или са били пияни и са пропуснали да направят корекции на курса.

22

Анонимен

преди 2 години

Те за заплатите се тревожат. Милите.

21

Анонимен

преди 2 години

Доставка на кокаин, а пачките в Чекмеджето.

20

Анонимен

преди 2 години

11 к $ - много им тлъсти заплатите на тия си га ни...

19

Анонимен

преди 2 години

До 7 и като го забият умишленно за 11 хил. Дали ще им платят?