50

Toni

преди 2 години

Многодетно семейство, малцинствата пак, ще се съобразяват със законите в България, иначе марш. Как всички си ваксинирахме децата тук и нямаме претенции...

49

Анонимен

преди 2 години

Драмите на нулевоплатения български бачкатор в Англия с интелект на антиваксър изобщо не ме интересуват.

48

Анонимен

преди 2 години

???

47

Ха

преди 2 години

Само тук ли са задължителни целия набор от всички възможно ваксини ? Явно на Острова не са ?!?

46

Анонимен

преди 2 години

Като не ще ваксините от републиканския имунизационен календар да си ходи в Англия. Всички деца са имунизирани, само нейното не, че и се оплаква на омбудсмана.

45

Богата англичанка

преди 2 години

Да им наеме гувернантка.

44

Аз

преди 2 години

Правилно!Довчера плюха, че тук само некадърните сме останали сега да си берат ягодите на село)

43

Анонимен

преди 2 години

Имала време да сезира омбудсмана, нямала време да постави БЕЗПЛАТНАТА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксина за защита на детето си. Да ходи в Лондон да сезира арменския поп!

42

Анонимен

преди 2 години

Абе алоооо, става въпрос за задължителните ваксини по имунизационен календар. Шарки, детски паралич, коклюш и още 15 болести. По календар. ! Ковид не е включена като задължителна ваксина.

41

Мен

преди 2 години

Законите и правилата са еднакви и важат за всички. Точка.

40

Анонимен

преди 2 години

Ако се спре със задължителните ваксини и започне епидемия, това ще е вече страшна епидемия, а не като настинката ковид.

39

Анонимен

преди 2 години

Сега ще му бият една шествалентна ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш, хепатит Б, полиомиелит и Haemophilus influenzae тип b и няма да знаят от какво му е станало нещо.

38

.

преди 2 години

Ваксините са само предтекст! Не им требват чавета дето да се опитват да им комуникират на албионски! Все едно ромчета да гледат дето не знаят дума Български! Та те затова се е получило така :)

37

Анонимен

преди 2 години

Да се молим България да не оглупее и да не лудне като гърция. Засега превъртелите в РБ на тема юруш на ваксите са все още в ограничено количество. С тенденция към занижаването му, поради кофти и по- и най-кофти странични ефекти при набодените.

36

Борисчо

преди 2 години

Май никой от коментиращите не е разбрал, че не става въпрос за ваксини против Коронавирус, а за задължителните инунизации на всички деца

35

Анонимен

преди 2 години

Да ходи да се застреля. Или да си ваксинира децата, БЕЗПЛАТНО Е! Интересно дали и като са били в UK са били толкова нагли.

34

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането уж е право на избор по Конституция, но на практика има дискриминация и се нарушава тихомълком. Уж щеше да е една доза, без вреди, а ще стане ежегодно. Океаните се покачват, ресурсите на планетата намаляват, водят се геополитическии и хибридни войни.. Утре няма да има нужда от Ковид, а направо ще ви заповядат да се ваксинирате с незнайно какви отрови за депопулация или ограничаване на интелекта. И сме чао, освобождавайки земя отвоювана с кръв и пот за наглосаксонците и банкстерите.

33

Анонимен

преди 2 години

Страхът на държавата не е, че децата ни ще се заразят - те са ваксинирани и предпазени. Страхът е, че много хора ще решат да последват примера и ваксинацията ще спре и тогава може да тръгне епидемия.

32

бонго

преди 2 години

До бай Пешо--- Как ще ти застрашат имунизираното дете? Тези деца са опасни само за себе си, защото могат да се разболеят от имунизираните, които са вирусоносители, ако са контактни или заразени.

31

Някой си от някъде

преди 2 години

До бай ПешоЕ какво ги застрашават, нали знаеш,че и ваксиниран можеш да пренасяш коронавируса, а нали ваксинираните деца един вид леко преминава вирусът ако се разболеят и без усложнения като нормален грип то тогава какво пречат неваксинираните ?! Не би ли следвало неваксинираните да са в по- лоша ситуация ??