70

Едно към едно

преди 2 години

До Анонимен Ами те миллета и тук български не знаят.

69

Уточнение

преди 2 години

Всички, които заминаха за Англия, казваха, че там живеят като "бели хора"! Защо се връщат пак в бантустана? И такива многодетни семейства много по столипиновски ми звучат!

68

Анонимен

преди 2 години

Нормално да им искат да имат задължителните ваксини за България. Ние като пътуваме има държави, който изискват определени ваксини, които не се поставят в България.

67

Анонимен

преди 2 години

ЕС има сходни правила. Как няма да си ваксинираш детето с Полиомиелит ваксина или пък Морбили, Рубеола, Варицела, Тетанус и тн. Трябва да си доста ***.

66

анонимен

преди 2 години

До 66-СМЯХКато живееш в Лондон 17г.и ти е хубаво там, защо гласуваш на избори в България?Какво те грее кой управлява тук?Там нали сте си добре?!!!!На такиве като вас трябва да се забрани да гласуват на избори в България.

65

Анонимен

преди 2 години

Да учели майчиния си език. Ами говорете си вкъщи на български бре, какво ломотите на ингилизки. На много българи в Англия децата им не знаят дума български, та някои майки като дойдат в България да си оправят зъбите с гордост го заявяват.

64

Поручик Ржевски

преди 2 години

Ами и аз съм се върнал в България от чужбина и съм си поставил ваксини на детето. Все пак това са ваксини за много тежки болести и не искам да ги пропусна.Повечето българи живеещи в чужбина се радват там на реда и си спазват всичко, а като дойдат тука си мислят че са попаднали на необитаем остров и може да си правят каквото си искат. Е - не може.

63

Анонимен

преди 2 години

Ние сме "образцови" във всяко отношение. Доскоро имахме абсолютно задължителни 1 ваксина и 4 реимунизации с БЦЖ. И пак си бяхме на първо място по заболели от туберкулоза. Много пред държави, където от 15 години изобщо не я прилагат.

62

Смях

преди 2 години

Живея е Лондон повече от 17 години , няма да се върна в България , каквото ще да става , е ако БоКо и шайката му не са в затвора и управляват млади и успешни хора , а не 90-тарски физиономии на прехода и поколението им !!! Точно напускат хора от малцинствата , намалиха им на римляните социалните , не правят вече каквото си поискат ...и се връщат в БеГеТо да ударят едно рамо на БаЦе за изборите , а и могат да си безчинстват , безнаказано което им е гарантирано от ГЕРБ !!!

61

Анонимен

преди 2 години

Всяка година между 10-20 хиляди британци умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

60

Анонимен

преди 2 години

Те 2 милиона чистачи като си дойдат в умиращата държавичка България, ще се кфалифицират, защото умиращата държавичка България е в подем, икономиката се развива, технологии, нови производства, и има голяма нужда от кфалифицирани кадри. Така че, няма проблем, когато ЕС и Европа се срине и 2 милиона чистачи се приберат.

59

!!!

преди 2 години

СТАВА ВЪПРОС ЗА ВАКСИНИ КАТО ШАРКА.НЕ ЗА КОВИД

58

Анонимен

преди 2 години

Слуша се мнението на съвестния данъкоплатец, който не е в сивия сектор, а не празните приказки на слугинаж със заплата в Англия, горе-долу колкото на старша касиерка в Лидл в София.

57

Анонимен

преди 2 години

Англичаните дали се интересуват от законите и правилата когато някой отиде да живее там? Защо ние трябва да се съобразяваме с техинте. Дошли сте тука, важат тукашните правила, ако не ви харесва ... чантата, пътя и обратно ...

56

Ди

преди 2 години

Със сигурност могат да се поставят в един и същ ден всички ваксини. То се видя и от сертификатите за Ковид. Те и в британски лири ще приемат плащания. Не се знае само задържан лекар дали ще видим.

55

Анонимен

преди 2 години

При всяка Ковид вълна броят на заразените и умрели е след прибирането в България са ей такива като госпожата. Що не си стоят там, нали е много евтино.

54

Анонимен

преди 2 години

Тея смешници са в основата на Брексит.

53

до 54

преди 2 години

Какво ще стане ли? Ще слугуват тук или ще се квалифицират.

52

Аз

преди 2 години

А те трябва да се срещат с деца да се виждат с техните връстници и да общуват, да учат айчиния си език. На никой не му пука за недоносчетата и *** които отглеждате с антиваксърските си разбирания.То вярно никой не е умрял от морбили или хепатит...или чакай малко... кога бра малини в англията ни рива сега си седнала да мрънкаш. айде обратно на острова

51

Анонимен

преди 2 години

В Европа спазват правилата, тук се оплакват. Не се знае в кой катун са живяли. Сега много знаят. Да си стоят там. Тали им е много хубаво в Англия. Все витрини пълни с ниски цени снимат. Сега останаха гладни и ги изгониха. В Англия без ваксина никъде не можеш да отидеш. Тук вирнали главите и трябва да се съобразяваме с тях.