110

Ха-ха

преди 2 години

Вместо да реве по медиите да ходи да си ваксинира децата

109

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на ваксините много хора са спасени. Тук обаче се получава много интересен казус.В най-бедната страна в ЕС ваксинацията е задължителна и неваксинирани деца не се допускат в учебните заведения заедно с ваксинирани, за да не ги заразят. Междувременно в развитите държави от ЕС и Великобритания ваксинацията не е задължителна и ваксинирани и неваксинирани деца ходят заедно на детска градина и училище. Как така те не се заразяват? И как така само едните имат право на свободна воля?

108

Бахура

преди 2 години

Нали искате повече деца бе, ето ви. Ние за това не стъпваме вече в тоя ***. Скапвайте се жалко население. И да, мия чиниите в IBM. Айде чао.

107

славянин

преди 2 години

Нарковаксърите пак побесняха1 Ами нали вашите деца са набодени и предпазени бе дбили защо пак ви е страх от неваксинираните деца на нормалните хора!? Нали знаете приказката за българите в казана в ада САМО НА БЪЛГАРСКИЯ КАЗАН НЯМАЛО ДЯВОЛИ -ПАЗАЧИ! Прецаканият не може да търпи че може да има някой непрецакан като него!

106

Анонимен

преди 2 години

Ще спазват закона! Слагат ваксините и после градина! Антиваксъри, джендери, кресльовци и екоталибани трябва да спазват закона и да се държат възпитано!

105

Варнянски беК

преди 2 години

Ами прави са да не пускат децата и в детските заведения. Правилата са си правила. И ние решихме да не ваксинираме и брахме проблеми в България, и това беше една от многото причини да се изнесем в Англия. Имаме дядо, който едвам са спасили като малък след проблем с ваксина, и е оглушал доживот. Детето носи 25% от гените на същия тоя дядо. НИКОЙ не го интересува - ако стане нещо - упс, сори, кофти, чао. Тия ваксинирания на ангро, особено с тоя ковид, един ден ще го учат като геноцид в учебниците.

104

Анонимен

преди 2 години

Госпожата егоистка да се замисли кои са единствените деца без задължителни имунизации в България - децата със сериозни хронични болести. И на тези и без това имунокомпрометирани деца, тя ще пусне нейните англичанчета, носещи кой знае какви болести, които да изложат на риск болните деца, които и без това ако се разболеят ще изкарат много тежко болеста. Ами разбира се, че не е приемливо. Не е проблем 1 дете да не е ваксинирано, проблем е ако събереш няколко такива- това вече е огнище.

103

Анонимен

преди 2 години

Требва да си заслужил за да ти дават помощи, тез в Чужбина са чужди......хахахаха :)))

102

Анонимен

преди 2 години

Значи българчетата родени в България трябва да си носят имунизационен паспорт, 15 бележки от лични лекари и родителите съответно да плащат като гламави за всичко, но пристигащите от Англия трябва да са привилигировани, така ли? Всяка държава си има изисквания и докато не ги изпълниш, не можеш да ползваш обществени услуги.

101

77

преди 2 години

А госпожата и другите, които се прибират, колко данъци и осигуровки са платили тук, че иска услуги от държавата т.е държавната детска градина се плаща от държавата/общината и това, което плащат родителите е малка част от разходите.

100

Анонимен

преди 2 години

Ако може и за тези, дошли от прованса.

99

Край

преди 2 години

Става въпрос не за ковит ваксини. Да си ваксинират децата и да не мрънкат

98

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират ангийските деца Българските деза няма да се подлагат на научни експерименти с неочакван край

97

Алекс

преди 2 години

Имунизират децата и ги пращат на градина.Какъв е проблема ,че набиват тупана.България има правила,които трябва да се спазват.Едва ли UK се съобразява с българските правила.

96

Анонимен

преди 2 години

До Объркан гражданинПо принцип, при ваксинирани деца няма проблем да се пусне 1 (едно) неваксинирано дете. Защото ако са 2 или повече, ще могат да си предават инфекциите едно на друго и ще се получи неприемливата ситуация, едното дете да е заразено с опасна болест в детската градина. За което отговорност носи персонала. Възниква въпросът обаче, кое конкретно едно дете да се избере измежду множеството островни деца?

95

Анонимен

преди 2 години

Аз мислех че от чужбина са се завърнали само умните и красивите, а то и антиваксерите

94

Име

преди 2 години

До Анонимен 55,На това му се казва класика, фирми опериращи на неспекулативен пазар, да фалират при покачващи се цени.

93

Анонимен

преди 2 години

Според специалистите поставянето на липсващите ваксини при децата не отнема дълго време. ДА СЪКРАЩАВА ЖИВОТА С ОКОЛО 15-20 ГОДИНИ! ВИЖТЕ БРОЯ НА ПОЧИНАЛИТЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ НАД 60 ГОДИНИ! ФАКТИ А НЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ НА РАЗНИ ГЛОБАЛИСТИ!

92

Анонимен

преди 2 години

Държавните детски заведения се субсидират от държавата, т. е. от всички данъкоплатци и се спазват правилата за задължително ваксиниране на българските деца. Който желае може да си направи комуни за деца на антиваксъри, да си плаща обучението и съответно грижите за тях.

91

Док

преди 2 години

Ми да си одят обратно на "острова"!! България има един от най-добрите имунизационни календари в света. Да си ваксинират децата и няма проблем. Моите деца са със всичките задължителни ваксини, плюс ротавирусната когато бяха малки.