103

Тошо

преди 2 години

Времето беше лошо до сега, сега е хубаво баржи няма, те ще дойдат, пак времето ще се развали, ееееееееее, абе няма ли някой да синхронизира нещата, още на 20-ти трябваше тия баржи да са тука!

102

ааа

преди 2 години

"Представители на ГЕРБ, които посетиха Яйлата,критикуваха разследващите органи".Какво по дяволите правят там и се възмущават след като на всеки трезвомислещ човек му е ясно,че и администрацията и ръководството са назначени от герб и самото бездействие и липсата на адекватно решение за излизане от кризата са отговорни само те.Защо при такъв проблем ще идва МВР,военни,защо няма екип за справяне на подобни инциденти?Но герб нямат никаква вина,напротив,дошли са да се възмущават на собств.бездействие

101

Анонимен

преди 2 години

ДОБРЕ ЧЕ Е ЕВРОПА. ИНАЧЕ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СИ ОБЪРШЕМ С -ополите

100

Анонимен

преди 2 години

Тука трагедията не е в засядането, пак ще заседне някой. Трагедията е в това, че няма кой да действа в криза. Всеки вика да се спасяват, не е моя работа. Техника има, нали дойте плаващия кран, що не му смениха кофата и пак да разтоварват.Истината е, че си правеха сметка колко ще откраднат от спасяването на кораба. 25% от цената на кораба, товара и навлото го прибира държавата, е те тези пари искаха да вземат и една седмица само гимнастики превеха как да ги откраднат от държавата тези пари.

99

Анонимен

преди 2 години

На българина все дрога му се привижда. Корабът е там понеже е пътувал за Варна, сепарацията минава близо до скалите.Забили са се там в 0410, изтървали са завоя с 10 минути.Не са отговаряли и на повикванията от брега 1 час по-рано. Най вероятно втория помощник е заспал, при предаването на вахтата в 0400 само е казал таман и докато разберат къде са точно и таман на скалите. Такива инциденти стават, в балтиката *** редовно засядат и не защото са пияни, а защото заспиват нощем и то винаги в 04

98

Алекс

преди 2 години

Обадете се на специализирана фирма да изтегли кораба.Явно не разполагаме,нито с техника,нито с подготвени кадри.Сметката да се изпрати на собственика на кораба.

97

До просото

преди 2 години

Корабите с контейнери нямат мачти.

96

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство с един заседнал кораб не може да се справи!

95

АнонимеН

преди 2 години

АМОНИЕВАТА СИЛИТРА Е РАЗТВОРИМА ВЪВ ВОДА И ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА НЯМА ДА ИМА И ПОМЕН ОТ НЕЯ НО ЩЕ ИЗБИЕ ВСИЧКО ЖИВО КОЕТО ПОЕМЕ ОТ НИТРАТИТЕ И! ДА МУ МИСЛЯТ МОРСКИТЕ ОБИТАТЕЛИ, НАПРАВО ЩЕ ИМ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА!

94

Анонимен

преди 2 години

Това е държавата потъва, след толкова време некадърно управление години наред

93

Анонимен

преди 2 години

Инцидента с това нещастно корабче стана лакмус за некъдърноста на българския чиновник, за безсмисленото наливане на средства в служби от които няма никаква полза освен за рабощети в тях.

92

Анонимен

преди 2 години

До ДобреИ какъв му е приноса, пробил е кораба ли?

91

Анонимен

преди 2 години

Този потъващ кораб прекрасно илюстрира управлението на това служебно парвителство.

90

ПроСоТо

преди 2 години

па и като гледам снимката ../ако е автентична,де!./--корабът е БЕЗ НИКАКЪВ ТОВАР,тоест ЛЕК /за моските стандарти де/..Което знаачи,че без усилия биха могли да го изтеглят..Ами ако беше НАТЪПКАН с контейнери до .върха на мачтата?

89

Mersi

преди 2 години

На кой още не му е ясно, че този кораб си е свършил работата и сега остава само да потъне, за да си получат застраховката. После това замърсяване ще го афишират като антиреклама на България на туристически борси. И всичко това е само заради бездействието на шепа червени ***!

88

Анонимен

преди 2 години

Забравяте основно морско правило-помощ се предлага, но ако не я искат, не помагаш или помагаш безвъзмездно, за своя сметка, без да очакваш нищо в замяна. Затова седят там, иначе губиш товара, че и кораба. Това обаче е в международни води. При инцидент в чужди води става още по-сложно, да не говорим че там трафик линиите са почти до скалите, т.е до поворота са се движили по правилата. Срамът е, че държавата не може да си позволи да конфискува гемията и да води дела срещу частник. Няма капацитет

87

ПроСоТо

преди 2 години

добре де,НЕ съм специалист по мореплаването,но и аз се запитвам:..-Толкова ли няма два "обслужващи" морски съда,които да дръпнат въпросния "Вера су", и още два,които да я ПОБУТНАТ?..Все пак не е на дъното на "Бермудския триъгълник"..

86

Mersi

преди 2 години

А сега бегам баце...

85

Mersi

преди 2 години

А сега , бегам баце....

84

ГБ 2021г.

преди 2 години

До Анонимен .... Какъв ,,пиар" пък тебе те гони? То се вижда , че се мотаха Радевите министри доста време.