43

Лойко

преди 3 месеца

А,трябва да е променим тази наша глупава позиция най после,че станахме за смях и в пълна изолация.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Промяната ще я почустваме,вие като освободите тази институция още малко се радвайте не остана ...

41

зная

преди 3 месеца

Щом Путин промени позицията и ни разреши--ние ще се съгласим на всичко. Тези "независими" бг политица досега вече над 20г. не са направили нищо което да е различно от желанията на Путин. България е марионетка на путинска клика.

40

бай шиле

преди 3 месеца

абе вие бихте променили позицията си , ама идват избори , а и ви е страх .

39

бъдеще?

преди 3 месеца

как се чувстваш като знаеш,че си отиваш ?! знаеше ли за партията на радев ? за колко сребърника продаде бсп ?

38

Nnnn

преди 3 месеца

Утре като избере народа ПП и ДБ и веднага България ще си промени позицията и закона за ЛГБТ ще приемат.

37

Виктор

преди 3 месеца

Предизборни кьор фишеци.Само преди два дни ревеше ,че било много трудно, имало голям натиск.Как за два дни нещата се промениха. Комунистическа мошеничка

36

Анонимен

преди 3 месеца

Макар че не те харесвам,Браво за твърдата позиция...

35

Глъм

преди 3 месеца

Свърши тя, чушме те на връх празника на независимостта как продаде държавата и предложи лично ТИ да махнем ветото и да чакаме оня дето *** в преговорният процес глиган такъв.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Друга тема: И Живко Костадинов ще реши демографската криза, като задължи всички жени да спят с него и ще им направи деца.

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Друга темаТова да е проблема само, ще си ъдаря ташаците в тавана.......хахахаха :)))

32

Анонимен

преди 3 месеца

Друга тема разликата е че отатък заплатите са десет пъти по-високи и имаш права. И докато някои се усетиха и вървят към консерватизъм, други приемат бежанци, а тукашните като Плевнелиев направо се годеят че изгонили младите навънка, А петър стоянов коня искаше едно време да въвежда и латиницата в училищата. Ей такива продажници.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ей го и трола gosho с латиницата и опорките на плевнелиев. К'во беше gosho, Левски бил казал и че Радев е хем фигурант, хем военен диктатор, нали ве мистър няколко долара ?!

30

Друга тема

преди 3 месеца

България не е добре ! Има застаряващо население ! Това трябва да спре да е така !България има проблем, който нито 1 друга страна и територия няма !Основният проблем на България е , че има застаряващо население, редом с нея и Европа има застаряващо население ! Тва е континентоален проблем ! Трябва да се разреши ! България трябва да стани царство и да бъде дарена на Живко Костадинов, защото той е дар от БОГ ТАНГРА ! А този БОГ е типично български и е създаден от български хора - божества !

29

Браво на Йотова

преди 3 месеца

Вашата кандидатпрезидентска двойка е 1. Гласувам за Радев - Йотова!

28

ха

преди 3 месеца

Че кой го интерисува

27

Анонимен

преди 3 месеца

Тази от почтенните ли беше?!

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 8 Те са една шепа народ, като махнеш албанците сигурно са колкото Варна......хахахахаха :))) Много ни се зъбят, което нема да свърши добре за и двете страни, ще спечели некой трети :)))

25

Анонимен

преди 3 месеца

До 32Да,бе да македонците имали шанс ,а сърбите не!!!Затова ли Сърбия е в преговорен процес и затворила 7-8глави от преговорната рамка,а на македонците ,не им е дадена дата за започване на преговори!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Макетата имат минимален шанс, но поне имат шанс за ЕС, докато техните идоли сърбетата нема да имат такъв :))) България е слаба в момента, обаче от нея зависят много неща на Балканите, да не се заблуждават сърбите :)))