14

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц: Прави разлика между пророкуване и врачуване. Първото е от Бога, второто от демоните. Хора, моля ви, образовайте се!

13

Луна-президент

преди 2 години

Ванга: Руса жена ще оправи България!

12

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 12...................А библейските пророци не правят ли същото,както Ванга-да пророкуват?Според теб те омразни ли са на Господа,защото според думите ти така излиза?

11

Българин

преди 2 години

Който се е научил да мрази, това си е божие наказание! За делото на Ванга тепърва ще се разбира, но както казваше Тя..."злото ще биде , и ще си отиде"! Ще изживеем и тези кризи на бездуховност и празнословие! За този ,който говори за Библията ще кажа, че тя е накарала толкова хора да повярват в нея , че цялата ни ченгесарска църква не са се докоснали и най-малко до нейното ниво!

10

Анонимен

преди 2 години

Врачките са омразни на Господа. Техните "пророчества" са от злите духове, с които общуват. Четете Библията!

9

Съдбата го показа!

преди 2 години

"Не искайте много, не може да му платите цената." -- Ванга. За скачащите за богат живот, без да знаят защо скачат важи най-вече!

8

House M.D.

преди 2 години

Колега Кривославен, кълна се в себе си, че нямам нито рога, нито опашка. Това е фолклор.

7

Асан

преди 2 години

Питайте чичко Гугъл той знае :)))

6

Асан

преди 2 години

Ванга е родена на 31 януари 1911 зодия водолей като Мангъров... Кой *** я писа тая статия :)))

5

Всъщност

преди 2 години

Ванга е записана на 3 октомври, но НЕ е родена на тази дата. Родена е около Благовещение - 25 март, но като седмаче не са давали големи надежди да оцелее в онези времена. Затова е записана по- късно, когато вече е била преминала границата и е било по- вероятно да живее. Най- смисленият живот!!!

4

Поклон

преди 2 години

Поклон пред Мъченицата Ванга!!! Голям Човек, Голямо Сърце! Енергията на Рупите я усещам дори и аз, когато за пръв път приближих - без да знам, че наближаваме. Никога няма да има втора такава Душа в пределите на БГ, а и на тази планета. Ванга е най- потресаващото Духовно Явление в наши дни. Поклон, Ванге! ОБИЧАМЕ ТЕ!

3

Анонимен

преди 2 години

Никой неможе да спре енергията по нашите земи. Има мкого ,като Ванга ,но не търсят популярност . А тези който се вживяват против хората, като ванга.... са обикновени хора, без познания. Това,че не разбирате дадена материя , не е прави фантастика:))

2

Асан

преди 2 години

Тиквата шаманства 20 години :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред Ванга! През 92-ра година ни каза, че в семейството ни ще има голяма и неизбежна смърт, и да се подготвим! Два месеца след това почина бра ми! Едва на 29 години!