93

до истината

преди 2 години

Нека бъдем честни, ИТН спечели Протестния Вот срещу индианския вожд Винету, а не "победи" защото предложи нова национална програма за развитие. Що се касае до Радев..., ами той изпълнява партийната деректива на Болшивиките и ЦК на БКП! Какво му е трудното за разбиране?

92

хайтов

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. С действията на ИТН,ДБ,БСП и госпожица 500К , под юмрука на Радев, стигнахме до 10% инфлация, цените на газ, ток, петрол растат. А тяхната промяна е "стани да седна", Гешев искат да го сменят с Панов, щефа на Икон да стане транспортен министър, Асан отново да е министър на финансите, и. т.н.

91

Въпросът е

преди 2 години

ИТН са единственната партия която победи ГЕРБ за 15 години, не разбирам защо Радев ги разсипва?

90

Разберете

преди 2 години

Радев е комунист за това разсипва ИТН

89

Елементарно

преди 2 години

До Истината...Защото са десни

88

баба мара

преди 2 години

има такива видяхме ви сценаристите прос=то=тия до шия изчезваитеи не се показваите повече съсипахте си кариерите

87

Истината

преди 2 години

ИТН са единственната партия която победи ГЕРБ за 15 години, не разбирам защо Радев ги разсипва

86

ръждата

преди 2 години

То само с желание не става, момеее... Трябва дългосрочна национална визия/програма за икономическо развитие на държавата, в тази програма трябва да са включени и здравеопазването, и образованието, и науката, и високите технологии... Та, къде ви е програмата питам, да я видим, да я прочетем! Това се отнася и за всички партии.

85

Loyko

преди 2 години

Вашата промяна си е дръжте за вас. На всеки нормален човек му стана ясно,че нищо не става от вас и нищо умно неможете да измислите и направите най вече. Излишно е да се напъвате вече.Мъртво родени бяхте и така ще си отидете.Взехте се много на сериозно,а не си давате сметка,че плюенето не е като правенето.Каквото ви шоуто,такова и присъствието ви в Парламента... Никакво....

84

Барселона

преди 2 години

Но...проблема е че не знаят КАК да я направят...Факт...

83

123

преди 2 години

Боже пази България-тази била юрист?!и не вижда че основния проблем е точно в съдебната система. Ако тя работикакто досега, нито пари, нито здравеопазване, нито образование ще има. И задкулисие по-лошо от досегашното, или по правилно мафията ще продължи да управлява.

82

до анонимен

преди 2 години

""""ИТН я иска, ГЕРБ я направи. Дигна на крак и доходите....""""" --- И как Винету вдигна доходите??? Откъде дойдоха тези пари??? Ние икономика нямаме - нито промишленост, нито производство, нито сел. стопанство..., инвестиции също! Останаха ресторантите, хотелите, кебабчийниците, а това не е икономика, поне не развита. Ааа, може би, от годишните траншовете на ЕС?! Е, добре но те не са вечни! Та като прекратят траншовете "кво прайм"???

81

Анонимен

преди 2 години

Може и да е вярно, но нямат подходящи кадри и капацитет.

80

ATLANTA

преди 2 години

До Анонимен 86 ... Тя е кукла на конци. Няма собствено мнение. Оня трошляк ТОШКО Африкански и държи тон и и говори на ***, а тя се хили. ПУДЕЛ НА УЧИНДОЛСКИЯ..........

79

ЛОШО КУЧЕ

преди 2 години

<Петър Илиев напуска СУ преди да бъде изгонен!!!!!!!!!!!!!! АМИ КРАДЕЦ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ! Да му отнеман и докторската степен и да си ходи в БАРБАДОС.

78

Срам

преди 2 години

ИТН са точно толкова отговорни за сегашното състояние на България, колкото е отговорен и Радев.

77

Истукан

преди 2 години

ИТН не предлагат никаква промяна. Не видях нищо в програмата им. Имат интерес единствено от приватизация на всичко. Не могат да предложат никаква промяна. Може само да лъжат и да имитират някаква промяна. Видяхте кандидатите им за премиери, че са бивши министри от НДСВ. Каква промяна. Нов бардак със стари ***.

76

ЬЬЬ

преди 2 години

На теория много от партиите преди избори се обявяват за промяна,а почти всички до сега,вземат ли властта,мислят само за корупцията и за собственото си забогатяване и това е основната причина българите да не вярват на обещанията на политиците.

75

Анонимен

преди 2 години

Госпожо, ИТН я иска, ГЕРБ я направи. Дигна на крак и доходите и се скъсаха да ходят по Гърция на почивка. Да пълнят магазините. Погледенете си цените, погледнете си нещастния кораб дето заседна. Борисов до сега 100 пъти да го беше извадил. Погледнете си протестърчететата, с които се опитвате да се разберете. И които ви забиха нож в гърба. Погледнете си Фигуранта, който работи вече 5 години за Кремъл. ТОВА ли искате???

74

Анонимен

преди 2 години

До: номер 69 Ах, каква ръка а! Пипа нежно! Дотолкова, че навсякъде може да я обара без да я усети! Бррр... направо тръпки ме побиха!