161

ганьо

преди 8 месеца

Ей, ***, ***, все той велик, все другите лоши, и все той прав, а другите грешни.

160

Помним

преди 8 месеца

Как се беше видяла в чудо втория ден на предния парламент, та Татяна Дончева ти наливаше акъл. Са ти порасна самочувствието и я плюеш. Ама за разлика от самочувствието, акъла си ти си все като на мишка.

159

Часовникар

преди 8 месеца

И тая започна да бълнува - това са пълни глупости ! И ние повярвахме в това,ама повече наивници няма !Само по лозунгите сте , ама то у нас лозунгаджии наспорил Господ :))) Айде ходете си по живо,по здраво !

158

Анонимен

преди 8 месеца

Промяната, която ИТН иска, е те да са на мястото на ГЕРБ. Останалото е същото: шефа от джипката (=шефа от диванчето във фейсбук), калинките (шнорхелите), безотчетност и откъде-на-къде ще ви се обясняваме (Слави, Петър Илиев, липса на разговор с другите партии). Проблемите на България не се изчерпват с партийни субсидии и мажоритарни избори, но вие едно си знаете, едно си баете. Гласувах два пъти за Слави, никога повече. Имахте шанс и показахте, че не ставате.

157

ОНЗИ

преди 8 месеца

Абе онзи 148 - бб съсипа и разгради цялата държава ти си тръгнал да баеш че г-н Митев ограбил българия - я върви м ....та си !!!!

156

Анонимен

преди 8 месеца

До Дядо ЙоцоХайде стига с тази пропаганда срещу освободителите руснаци, а ако се заинтересоваш, ще видиш, че не само руски войски, но и войски на съюзниците им - англични и американци е имало след 1944 година в България!

155

ОНЗИ

преди 8 месеца

Казано направо: ТОЧНО КЪСО ВСЕОБХВАТНО - БРАВО ИВА !!!!

154

Анонимен

преди 8 месеца

Татяна Дончева е опитен политик и има нужда от такива политици, но просто я наричат "поразяващата уста" и затова не всички я обичат, нали е адвокат, иначе на ИТН също им пожелавам успех!

153

Ганди

преди 8 месеца

Куха лейка,чалгаря и е обещал да стане синоптчка в 7/8 tv,партньорка на Ванката

152

Анонимен

преди 8 месеца

В предизборната платформа не са заложени никакви реформи, каква промяна може да иска тогава.

151

Anonimen

преди 8 месеца

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето - да го направиш...По делата ви познаваме.

150

избирател

преди 8 месеца

Прочетох за Невяна Митева и вече реших. Гласувам за интелекта и обединението на българите. Да натирим мутрите и да не допущаме да надигат глава.

149

Дядо Йоцо

преди 8 месеца

Комунистите не можаха да вземат властта в България въпреки разложението и тероризма който прилагаха над българския народ. 9 Х 1944 се случи благодарение на Червената Армия. Така и сега, народа вижда кои са приятелите и враговете на България. Въпреки че овладяха президентската институция, народа се събужда и няма да допусне враговете да управляват.

148

Маг Минчо

преди 8 месеца

Нека изберем по-добрата Митева! Невяна Митева!!!

147

Анонимен

преди 8 месеца

Ало дефектната промяна се прави с много сиво вещество което при късия е в малко количество. А при тези дето му слугуват изобщо го няма. Промяна ще правите по скоро подмяна. Ако искахте промяна още на първите избори щяхте да направите правителство. Тогава всички ви подкрепяха но изпуснахте шанса поради много акъл. На изборите през ноември ще отидете в трета глуха. Там ще си бъркате по дупките и ще се кефите. По Умни сеяндури не бях виждал през тези 32 години.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Пацо Шнорхела щеше да е най-най-великият премиер, който България никога не е имала. Ама на - не стана.

145

Анонимен

преди 8 месеца

Нямате хора моме. В Псалмите е писано: Какъвто е вожда, такива са и приближените му. Не може около една куха глава да се съберат умни хора.

144

Манолов

преди 8 месеца

Ясно, тази е просто природно т ъ п а, още по-зле е, че е хем комплексирана, хем лакома и кариеристка. Типично за ИТН. Лошото е, че не само. Доста от българските "граждани" са така.

143

Анонимен

преди 8 месеца

Представям си точно как го е казала. Бау-бау.

142

Анонимен

преди 8 месеца

ИТН са чао, дано никой вече не се заблуди за тия кл0уни...