153

ганьо

преди 2 години

Ей, ***, ***, все той велик, все другите лоши, и все той прав, а другите грешни.

152

Помним

преди 2 години

Как се беше видяла в чудо втория ден на предния парламент, та Татяна Дончева ти наливаше акъл. Са ти порасна самочувствието и я плюеш. Ама за разлика от самочувствието, акъла си ти си все като на мишка.

151

Часовникар

преди 2 години

И тая започна да бълнува - това са пълни глупости ! И ние повярвахме в това,ама повече наивници няма !Само по лозунгите сте , ама то у нас лозунгаджии наспорил Господ :))) Айде ходете си по живо,по здраво !

150

Анонимен

преди 2 години

Промяната, която ИТН иска, е те да са на мястото на ГЕРБ. Останалото е същото: шефа от джипката (=шефа от диванчето във фейсбук), калинките (шнорхелите), безотчетност и откъде-на-къде ще ви се обясняваме (Слави, Петър Илиев, липса на разговор с другите партии). Проблемите на България не се изчерпват с партийни субсидии и мажоритарни избори, но вие едно си знаете, едно си баете. Гласувах два пъти за Слави, никога повече. Имахте шанс и показахте, че не ставате.

149

ОНЗИ

преди 2 години

Абе онзи 148 - бб съсипа и разгради цялата държава ти си тръгнал да баеш че г-н Митев ограбил българия - я върви м ....та си !!!!

148

Анонимен

преди 2 години

До Дядо ЙоцоХайде стига с тази пропаганда срещу освободителите руснаци, а ако се заинтересоваш, ще видиш, че не само руски войски, но и войски на съюзниците им - англични и американци е имало след 1944 година в България!

147

ОНЗИ

преди 2 години

Казано направо: ТОЧНО КЪСО ВСЕОБХВАТНО - БРАВО ИВА !!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Татяна Дончева е опитен политик и има нужда от такива политици, но просто я наричат "поразяващата уста" и затова не всички я обичат, нали е адвокат, иначе на ИТН също им пожелавам успех!

145

Ганди

преди 2 години

Куха лейка,чалгаря и е обещал да стане синоптчка в 7/8 tv,партньорка на Ванката

144

Анонимен

преди 2 години

В предизборната платформа не са заложени никакви реформи, каква промяна може да иска тогава.

143

Anonimen

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето - да го направиш...По делата ви познаваме.

142

избирател

преди 2 години

Прочетох за Невяна Митева и вече реших. Гласувам за интелекта и обединението на българите. Да натирим мутрите и да не допущаме да надигат глава.

141

Дядо Йоцо

преди 2 години

Комунистите не можаха да вземат властта в България въпреки разложението и тероризма който прилагаха над българския народ. 9 Х 1944 се случи благодарение на Червената Армия. Така и сега, народа вижда кои са приятелите и враговете на България. Въпреки че овладяха президентската институция, народа се събужда и няма да допусне враговете да управляват.

140

Маг Минчо

преди 2 години

Нека изберем по-добрата Митева! Невяна Митева!!!

139

Анонимен

преди 2 години

Ало дефектната промяна се прави с много сиво вещество което при късия е в малко количество. А при тези дето му слугуват изобщо го няма. Промяна ще правите по скоро подмяна. Ако искахте промяна още на първите избори щяхте да направите правителство. Тогава всички ви подкрепяха но изпуснахте шанса поради много акъл. На изборите през ноември ще отидете в трета глуха. Там ще си бъркате по дупките и ще се кефите. По Умни сеяндури не бях виждал през тези 32 години.

138

Анонимен

преди 2 години

Пацо Шнорхела щеше да е най-най-великият премиер, който България никога не е имала. Ама на - не стана.

137

Анонимен

преди 2 години

Нямате хора моме. В Псалмите е писано: Какъвто е вожда, такива са и приближените му. Не може около една куха глава да се съберат умни хора.

136

Манолов

преди 2 години

Ясно, тази е просто природно т ъ п а, още по-зле е, че е хем комплексирана, хем лакома и кариеристка. Типично за ИТН. Лошото е, че не само. Доста от българските "граждани" са така.

135

Анонимен

преди 2 години

Представям си точно как го е казала. Бау-бау.

134

Анонимен

преди 2 години

ИТН са чао, дано никой вече не се заблуди за тия кл0уни...