181

No Name

преди 8 месеца

Хайде всички за ръчичка и да ви няма в управлението. Изнагляхте до болка.

180

ИСКАМЕ , БЕ....

преди 8 месеца

Е...КАК ДА НЕ ИСКАМЕ "ПРОМЯНАТА"---ТЯ ВЕЧЕ ВЪРВИ ЯКООООО....!ТОК , ГАЗ , ПАРНО И ХРАН. СТОКИ ВЪРВЯТ ЯКО С ЦЕНИТЕ НАГОРЕ......ТЕ , БАШ ЗА ТАЯ "ПРОМЯНА" ---ФЪРЛЯХМЕ ЯЙЦА , РАЗВАЛЕНА РИБА И ДОМАТИ ЦЕЛО ЛЯТО........НАЛИ , ТАКА??!.....ЕТО ,БЕ ...ПОЛУЧИ СЕ!!!

179

Анонимен

преди 8 месеца

То само с искане не става, вие сте изключително некомпетентни и ме е страх от вашата промяна, защото със сигурност ще е към по-лошо. Основния ви човек Петър Илиев е хитрец-измамник, с такива хора ли ще ми правите промяната.

178

man

преди 8 месеца

Промяната е налице -> всички цени са променени. Нагоре.Следват данъците, лихвите по кредитие.

177

Хмммм

преди 8 месеца

За оня мурафет от филмите за възрастни ли говори Митиве?Така да я почуства раката на дпс,пхахаааахахаа

176

вярно

преди 8 месеца

но за това пък нямат шанс срещу всички останали. Сега ще им покажат как се правят коалиции и как се усвояват едни евро пари. Жалкото че народа пак ще *** *** и други. А ако искаме да сме честни, на сградата на праламената надписа тябва да гласи - Мижи да те лажем! Да живей живей келепира

175

Ха,ха !

преди 8 месеца

Тая фльорца искала промяна ! Ами нали точно чалгарския кандидат за премиер щеше да ни раздава шнорхели вместо хляб ! А днес разбираме , че Киро-Харварда щял да ни раздава по една свещ , за да си светим докато има режим на тока. А след Нова година са ни приготвили и изкуствени пениси , за да се самозадоволяваме , защото няма да има и хляб!

174

Българин

преди 8 месеца

Стига с тая Митева ! Стига ! Фамилията на тази женица е Рупчева и няма защо да се прави на гражданка, защото си остава селянка .... семпла чиновничка ! Какви са тези изхвърляния да я цитирате ?????

173

Да бе!

преди 8 месеца

Тая пров..ансалка като иска промени защо не съставиха правителство, за да направят тия промени. Радевото служебно правителство вече направи тези промени- промениха цените на храните, горивата и на всички стоки и услуги. Айде мадам, бегом на село...

172

Анонимен

преди 8 месеца

Офффф ай стига ве ИТН. Колкото повече говорите за каквото и да е толкова повече затъвате, не го ли разбрахте най-накрая. Слави продължавай да се криеш , те май вече не те търсят , ама как да е

171

Анонимен

преди 8 месеца

...А КАКВИ ОБЕЩАНИЯ БЯХА, КАКВИ ЗАПИСИ НА НИКИТО В ПОНЕДЕЛНИК БЯХА, А КАК ЩЯХА ДА НИ ИЗСТРЕЛВАТ В КОСМОСА, Е ДА ДЕ, АМА НЕ- ОКАЗАХА СЕ ЖАЛКИ СЦЕНАРИСТЧЕТА СЪС СЪДРАНИ ДЪНКИ СПЯЩИ НА ЗАСЕДАНИЯТА НА НС/ВИЖ ПИЯН ТОШКУ С ГУГЛЕТО КАК СПИ СЛАДКО/ЩЯХА ДА РЕЖАТ КРАЙНИЦИ ЗА МАЛКА ГРЕШКА, СЛЕД ТОВА СЛАФЧУ НИ НАРЕЧЕ НЕНОРМАЛНИЦИ ЗАЩОТО ИСКАХМЕ ДА ГО ВИДИМ НА ЖИВО- АБЕ "ЛЮБОВТА" И ПРОСТОТИЯТА ИМ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СТРУЕШЕ НА ТАЛАЗИ И СИ КАЗАХМЕ ЧЕ УЧИНДОЛЦИТЕ СА ПОЗОР И ТРЯБВА ДА СИ СТОЯТ В КАБЕЛАРКАТА 7/8

170

Анонимен

преди 8 месеца

Продължавай да мечтаеш!Вие имате червен картон...

169

Анонимен

преди 8 месеца

Моме а ти мислиш ли, че имаш място? Едно време в моя клас щеше да се въртиш около 4-ка! Нищо особено не си, нарочиха те за нещо умно и можещо и ти взе, че си повярва. Дончева е без коментар, рядко !

168

Анонимен

преди 8 месеца

Митева въобще не е наясно как изглеждаше ИТН извън Парламента. Сбирщина от сприхави мъже и жени, които нищо смислено и полезно за българите не направиха. Работиха само за интересите на своята олигархия.

167

А. А.

преди 8 месеца

Пълна излагация.

166

Каква промяна ?!

преди 8 месеца

Някой знае ли за каква промяна говори лелката от ИТН, защото засега промяната на Радев и марионетното правителство е само към по-лошо - вдигнаха цените на ток, газ, вода, парно хляб, олио, спряха строителството на Хемус и метрото в София, репресират своите политически противници .

165

Андрейчов

преди 8 месеца

Абе работата стигна до там,че Има такива ... нещастници натискат за промяна на ... заплатите СИ ,а другото който накъдето хване да държи яко :))) Айде,може и без тях !!!

164

Слави за смях...

преди 8 месеца

Има такъв народ вече го няма, ще бъде 5 или 6-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

163

==========

преди 8 месеца

През цялото й интервю се чуваше само: аз, аз, аз...И е права, само тя за една година е провалила цели два парламента...

162

гербер

преди 8 месеца

До онзи. И как точно я разграби и съсипа бе, говведдо мръссно? Като построи хиляди неща ли? И намираше винаги пари за всичко. Е, не е перфектен или че всичко беше наред, но в сравнение с другите и особено сегашните беше много над. Но, иддиоти като теб, заклети антигербаджии знаем че никога няма да го признаят и бялото ще изкарат черно.