173

No Name

преди 2 години

Хайде всички за ръчичка и да ви няма в управлението. Изнагляхте до болка.

172

ИСКАМЕ , БЕ....

преди 2 години

Е...КАК ДА НЕ ИСКАМЕ "ПРОМЯНАТА"---ТЯ ВЕЧЕ ВЪРВИ ЯКООООО....!ТОК , ГАЗ , ПАРНО И ХРАН. СТОКИ ВЪРВЯТ ЯКО С ЦЕНИТЕ НАГОРЕ......ТЕ , БАШ ЗА ТАЯ "ПРОМЯНА" ---ФЪРЛЯХМЕ ЯЙЦА , РАЗВАЛЕНА РИБА И ДОМАТИ ЦЕЛО ЛЯТО........НАЛИ , ТАКА??!.....ЕТО ,БЕ ...ПОЛУЧИ СЕ!!!

171

Анонимен

преди 2 години

То само с искане не става, вие сте изключително некомпетентни и ме е страх от вашата промяна, защото със сигурност ще е към по-лошо. Основния ви човек Петър Илиев е хитрец-измамник, с такива хора ли ще ми правите промяната.

170

man

преди 2 години

Промяната е налице -> всички цени са променени. Нагоре.Следват данъците, лихвите по кредитие.

169

Хмммм

преди 2 години

За оня мурафет от филмите за възрастни ли говори Митиве?Така да я почуства раката на дпс,пхахаааахахаа

168

вярно

преди 2 години

но за това пък нямат шанс срещу всички останали. Сега ще им покажат как се правят коалиции и как се усвояват едни евро пари. Жалкото че народа пак ще *** мухи и други. А ако искаме да сме честни, на сградата на праламената надписа тябва да гласи - Мижи да те лажем! Да живей живей келепира

167

Ха,ха !

преди 2 години

Тая фльорца искала промяна ! Ами нали точно чалгарския кандидат за премиер щеше да ни раздава шнорхели вместо хляб ! А днес разбираме , че Киро-Харварда щял да ни раздава по една свещ , за да си светим докато има режим на тока. А след Нова година са ни приготвили и изкуствени пениси , за да се самозадоволяваме , защото няма да има и хляб!

166

Българин

преди 2 години

Стига с тая Митева ! Стига ! Фамилията на тази женица е Рупчева и няма защо да се прави на гражданка, защото си остава *** .... семпла чиновничка ! Какви са тези изхвърляния да я цитирате ?????

165

Да бе!

преди 2 години

Тая пров..ансалка като иска промени защо не съставиха правителство, за да направят тия промени. Радевото служебно правителство вече направи тези промени- промениха цените на храните, горивата и на всички стоки и услуги. Айде мадам, бегом на село...

164

Анонимен

преди 2 години

Офффф ай стига ве ИТН. Колкото повече говорите за каквото и да е толкова повече затъвате, не го ли разбрахте най-накрая. Слави продължавай да се криеш , те май вече не те търсят , ама как да е

163

Анонимен

преди 2 години

...А КАКВИ ОБЕЩАНИЯ БЯХА, КАКВИ ЗАПИСИ НА НИКИТО В ПОНЕДЕЛНИК БЯХА, А КАК ЩЯХА ДА НИ ИЗСТРЕЛВАТ В КОСМОСА, Е ДА ДЕ, АМА НЕ- ОКАЗАХА СЕ ЖАЛКИ СЦЕНАРИСТЧЕТА СЪС СЪДРАНИ ДЪНКИ СПЯЩИ НА ЗАСЕДАНИЯТА НА НС/ВИЖ ПИЯН ТОШКУ С ГУГЛЕТО КАК СПИ СЛАДКО/ЩЯХА ДА РЕЖАТ КРАЙНИЦИ ЗА МАЛКА ГРЕШКА, СЛЕД ТОВА СЛАФЧУ НИ НАРЕЧЕ НЕНОРМАЛНИЦИ ЗАЩОТО ИСКАХМЕ ДА ГО ВИДИМ НА ЖИВО- АБЕ "ЛЮБОВТА" И ПРОСТОТИЯТА ИМ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СТРУЕШЕ НА ТАЛАЗИ И СИ КАЗАХМЕ ЧЕ УЧИНДОЛЦИТЕ СА ПОЗОР И ТРЯБВА ДА СИ СТОЯТ В КАБЕЛАРКАТА 7/8

162

Анонимен

преди 2 години

Продължавай да мечтаеш!Вие имате червен картон...

161

Анонимен

преди 2 години

Моме а ти мислиш ли, че имаш място? Едно време в моя клас щеше да се въртиш около 4-ка! Нищо особено не си, нарочиха те за нещо умно и можещо и ти взе, че си повярва. Дончева е без коментар, рядко !

160

Анонимен

преди 2 години

Митева въобще не е наясно как изглеждаше ИТН извън Парламента. Сбирщина от сприхави мъже и жени, които нищо смислено и полезно за българите не направиха. Работиха само за интересите на своята олигархия.

159

А. А.

преди 2 години

Пълна излагация.

158

Каква промяна ?!

преди 2 години

Някой знае ли за каква промяна говори лелката от ИТН, защото засега промяната на Радев и марионетното правителство е само към по-лошо - вдигнаха цените на ток, газ, вода, парно хляб, олио, спряха строителството на Хемус и метрото в София, репресират своите политически противници .

157

Андрейчов

преди 2 години

Абе работата стигна до там,че Има такива ... нещастници натискат за промяна на ... заплатите СИ ,а другото който накъдето хване да държи яко :))) Айде,може и без тях !!!

156

Слави за смях...

преди 2 години

Има такъв народ вече го няма, ще бъде 5 или 6-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

155

==========

преди 2 години

През цялото й интервю се чуваше само: аз, аз, аз...И е права, само тя за една година е провалила цели два парламента...

154

гербер

преди 2 години

До онзи. И как точно я разграби и съсипа бе, говведдо мръссно? Като построи хиляди неща ли? И намираше винаги пари за всичко. Е, не е перфектен или че всичко беше наред, но в сравнение с другите и особено сегашните беше много над. Но, иддиоти като теб, заклети антигербаджии знаем че никога няма да го признаят и бялото ще изкарат черно.