10

Анонимен

преди 2 години

Това престъпление е по лошо от убийство . Трябва по тежко наказание

9

Анонимен

преди 2 години

Нареждате гъсеници на всички места,където обикалят *** вечер !Оставяте място. Колкото да минат две гуми и да продължават да дрифтят !Ужаса за момичетата е неописуем !!!

8

крак за крак

преди 2 години

Бащата на момичето с ампутирания крак да купи един трион от близката железария.....

7

До пияница мистик

преди 2 години

С такива изказвания като твоето виждаме истинското лице на поддръжниците на герб и мутрата. Задръстени провинциалисти, за да висите на по ракия и да коментирате политиката. За друго не би бива, както и да проявите малко човечност към пострадалите момичета. И да, око за две, зъб за чене, къде без това - в омразата сте най-силни.

6

Анонимен

преди 2 години

На водача вероятно и пробата за мозък му е отрицателна.

5

бай ганю

преди 2 години

От играчка става плачка

4

Елемаг

преди 2 години

Във всеки областен град има по 20-30 галфона с рязaни аспуси дрифтещи и стряскащи съня на хората.Отдавна полицията има административни лостове да ги спре и да е тихо и нощем и без такива изстъпления като последното.Пита се в задачата защо Пътна полиция не предприема нищо.Пак повтарям има и закони има и власт да го направи!!!

3

Анонимен

преди 2 години

А пробата за мозък? И тя отрицателна?

2

Момо

преди 2 години

Отново дрифт, хлапашки изпълнения и едно осакатено момиче в разцвета на силите си... А полицаите само се чудят къде да си сложат камерите и да подремнат после няколко часа на меко в колата.

1

malart

преди 2 години

Бащите на момичетата да му извъртят един "дрифт", че иначе условна и пак убиец на пътя. Вендетата е изход в територията на импотентната прокуратура