12

До до пияница мистик

преди 3 месеца

Ако жертвата беше твоето дете друга песен щеше да пееш. Много са лесни нравоученията на чуждото нещастие....

11

Анонимен

преди 3 месеца

Това престъпление е по лошо от убийство . Трябва по тежко наказание

10

Анонимен

преди 3 месеца

Нареждате гъсеници на всички места,където обикалят *** вечер !Оставяте място. Колкото да минат две гуми и да продължават да дрифтят !Ужаса за момичетата е неописуем !!!

9

крак за крак

преди 3 месеца

Бащата на момичето с ампутирания крак да купи един трион от близката железария.....

8

До пияница мистик

преди 3 месеца

С такива изказвания като твоето виждаме истинското лице на поддръжниците на герб и мутрата. Задръстени провинциалисти, за да висите на по ракия и да коментирате политиката. За друго не би бива, както и да проявите малко човечност към пострадалите момичета. И да, око за две, зъб за чене, къде без това - в омразата сте най-силни.

7

Анонимен

преди 3 месеца

На водача вероятно и пробата за мозък му е отрицателна.

6

бай ганю

преди 3 месеца

От играчка става плачка

5

Елемаг

преди 3 месеца

Във всеки областен град има по 20-30 галфона с рязaни аспуси дрифтещи и стряскащи съня на хората.Отдавна полицията има административни лостове да ги спре и да е тихо и нощем и без такива изстъпления като последното.Пита се в задачата защо Пътна полиция не предприема нищо.Пак повтарям има и закони има и власт да го направи!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

А къде е милицията?Сигурно в близката шкембе чорба на ракийца и чорба?Или дебне да глоби някой очилат пенсионер каращ с 40?Бафти и абсурдната к0чина!

3

Анонимен

преди 3 месеца

А пробата за мозък? И тя отрицателна?

2

Момо

преди 3 месеца

Отново дрифт, хлапашки изпълнения и едно осакатено момиче в разцвета на силите си... А полицаите само се чудят къде да си сложат камерите и да подремнат после няколко часа на меко в колата.

1

malart

преди 3 месеца

Бащите на момичетата да му извъртят един "дрифт", че иначе условна и пак убиец на пътя. Вендетата е изход в територията на импотентната прокуратура