30

Справедливост

преди 2 години

Да му ампутират и на него крака.

29

Анонимен

преди 2 години

Познайте марката на автомобила, ясна индикация за манталитета и умствения багаж на шофьора.... Да, познахте - В M W.

28

sofeto

преди 2 години

Онова нещо МВР-Рашко-сельото откато е, на територията безаконието става все по страшно!

27

Анонимен

преди 2 години

Ето това е истински проблем в България- всеки ден умират млади хора или биват осакатени, а ние роним сълзи за 90 годишна без заболявания починала от ковид

26

Сосидж

преди 2 години

Почти всеки ден карам в Стара Загора и там водачите често са един от малкото в България, които няма да пуснат пешеходец.

25

Варненски

преди 2 години

Тоя ако се измъкне с условна и си седи в къщи, ще го линчуват и то заслужено. С празната си тиква зачерни живота на децата. Сега цял живот да работи и всичките му пари да отиват за издръжка на тези деца. И като *** да го разкарват за назидание: Тоя осакати три деца. Не бъди ОЛИ ГОФРЕН като него. Карай внимателно!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Сега ще го дрифтят на кръгово в затвора.На един крак.

23

Мдааа

преди 2 години

Сега шофьорчето да се обади в бтв и да пита за онази организациика дето оправдава и урежда шофьорите и актовете да паднат в съда!Беше много хубав репортаж,там обесниха че кат е незаконен!Даже може да осъди момичетата че му пречат на дрифта!Пример може да стане моторисчето от варна което уби момиче,но се оказа че момичето е виновно и му пречело!

22

В.Узунов

преди 2 години

По малко ще ходи на обущар.

21

Анонимен

преди 2 години

Винаги поглеждам по неколко пъти, когато отивам до маркета, нищо че е на 50 метра от блока :)))

20

анти диема

преди 2 години

Ах, тоя лош коронавирус пак.

19

Асан

преди 2 години

Шофьорът е дрифтирал... Драйфал ли е какво е това :)))

18

Анонимен

преди 2 години

Мястото на катастрофата е на цели 900 метра от първо районно, какво може да направи нашата полиция, тя е по-порста и от чийф Уигъм. Малко по-близо - на 800 метра е РДВР-то, ама пък какво ги бърка?

17

Анонимен

преди 2 години

Какво са правили тези момичета на пътното платно късно вечерта. В 23.20 часа не трябвше ли да са в леглата. А този какви дрифтове прави по нощите. Този свят ще се самоунищожи. Както вървят нещата хич не са на добре.

16

защо

преди 2 години

Елемаг, на магистрала "Тракия" заснеха със сертифицирана камера, кола движеща се с 240км/ч и наказанието падна в съда. Убития на "Герена" е бил съден за въоръжен грабеж и убийство, случаят "Милен Цветков" .... няма да изброявам повече. И същите наши бабаити стават примерни зад граница. Защо?

15

Анонимен

преди 2 години

Това също е естествен подбор. Трябва да се издаде книга със записките на специалист който познава ценностната система на българското простолюдие и да се изучава от всички сегашни и бъдещи родители!

14

Елемаг

преди 2 години

15 защо.Да ти обясня,за едно гърне "промяна по конструкцията" 50 лв всяка вечер фишче,колко му даваш да издържи,да си не приведе курника в ред?Мога да продължа и с още административни лостове.В Ямбол мерят на преглед и шума и ги не допускат да минат.Останалите Пунктове,какво се ослушват?А относно лафа на битата карта-90% от досъдебното производство се извършва от полицията.Това,че не могат да образуват качествено произвдоство,не е проблем на съда.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам в закона "Око за око, зъб за зъб". За мене това е истинското правосъдие. Убил си човек - и тебе те убиват. На момичето са й ампутирали крака - и твоя крак ампутират. Уверявам ви, че този закон ще намали много престъпността.

12

защо

преди 2 години

Елемаг, защото единствената истина, която ББ каза е "Ние ги ловим, а те ги пускат". Гротескно, но истина. Примери сам можеш да си намериш.

11

До до пияница мистик

преди 2 години

Ако жертвата беше твоето дете друга песен щеше да пееш. Много са лесни нравоученията на чуждото нещастие....