14

Марсел Попов

преди 2 години

Скоро моркова ще бъде прибран и на ред идва тоягата! Ганe, ваксинирай се!

13

Питане

преди 2 години

До #2, а къщата с басейна, на Малдивите, кой ще я ползва- наследниците от завещанието ли? Нали не си забравил, че ваксината причинява тромби, т.е. смърт?

12

Анонимен

преди 2 години

До #7, какви училища да затварят, нали казаха, че от учителите вече има голям брой ваксинирани? Нещо като в оня виц- не тичай пред снайпериста, така ще умреш изтощен. Като се ваксинираш, нима имаш шанс- глупости! Колко починаха от ваксините, и колко като ваксинирани, но пак умряха от ковид? Всичко е печалба за производителите на ваксини, нищо друго.

11

Неразбрал

преди 2 години

В каква томбола да участват? Те още когато подписват, че нямат претенции към производителите на ваксини, подтекстово се подписват, че ще участват и в руска ролетка. Спечелиш ли в тази игра, каква по- голяма награда, да останеш жив след ваксинация очакват?

10

Койчо

преди 2 години

Пробвайте с търкащи лотариини билети от тотото може да хване декиш.Българина обича да търка и печели

9

Анонимен

преди 2 години

Кацара е виновен защото каза че училищата ще ги затворят когата станем тъмно червени. Е вече сме виолетово бембени и стана страшно. Със сеяндури на власт така се получават нещата. Очакваме след 14 ноември още по големе Сеяндури да дойдат и тогава ще я довтасаме.

8

Ху Кеърс

преди 2 години

къде ги тези заразени покажете едно място където има поне 50 човека и да не са актьори смисъл този грип не тръгна като бизнес по светътбих казал ваксинираните реално се заразяват с коковид докато неваксинираните имат cопол духаш си носа и готово

7

Анонимен

преди 2 години

С томбола няма да стане. Хората в другите държави са измислили друг начин. Но те са богати и никой нее краднал 12 години милиарди.

6

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте училищата, че ги превърнахте в ковидарници, а ваксините са личен избор!

5

Анонимен

преди 2 години

Джакпота е два живота!!!!

4

Асан

преди 2 години

Томбола ли колко е джакпота :)))

3

Анонимен

преди 2 години

То да не е салам на промоция, че да има интерес.

2

Анонимен

преди 2 години

Къща на Малдивите с басейн,това е условието да се боцна аз!!От там нататък глобалистите решават дали са съгласни с офертата ми!!

1

Ужасена

преди 2 години

Вместо с томбола трябва със военните да ги принудим да се ваксинират. Ако трябва и помощ от НАТО.