18

Чака

преди 2 години

До Анонимен Много точно,ПИЧ !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Смърди на некомпетентност. В Китай досега пристанище щяха да построят, а в Африка на ръце щяха да го разтоварят. Незнам какво чакат още! Явно глобалното затопляне да повдигне новото на световния океан. Развали ли се времето, а то може да стане всеки момент, корабът ще се разцепи на скалите, а някой моряк ще се удави, гарантирано от Нептун. Една махала индийци , срещу 100 лв на ден на човек, с въжена техника за превоз на торбите, щяха да са разтоварили до сега 700 тона да изплава кораба.

16

гост

преди 2 години

До Анонимен 20Тиквеника сигурно щеше да се пробва да помести кораба с гранатомет или с джипката. Въпроса опира до ресурси и съгласие на собственика на кораба да приеме или откаже помощ.

15

гост

преди 2 години

Добре де, кажете кой е собственик на транспортния кораб и чий е товара.

14

Анонимен

преди 2 години

Тиквеника не е на власт, сега се вижда какви некадърници сте!

13

Анонимен

преди 2 години

Не ви знам морското право във Варна, но екипажат са банда пирати. Навлезни са в Български териториални води без позволение и са застрашили крехката еко систма на един резерват. Мирише ми направо на терористичен акт. Ако в кораба имаше кокаин или мигранти? Така ли пак щяхате да стоите от страни и да гледате безучастно. Външна гранница на ЕС сме. После се чудим защо не сме в Шенген по море. Това Варненци сте готини хроа. За мохабет, а и готвите вкусно. Но работа човек да не ви кара да вършите.

12

Анонимен

преди 2 години

Екипажът отказва да си тръгне, защото по морското право тогава корабът става ничий.. А нашите трябва просто да престанат да хранят. Верно, че те са просто наемни работници, така им е наредено, но сега държавата троши едни милиони, които после никога няма да си прибере от собственика.

11

Анонимен

преди 2 години

Пак с оня грайфер ли ще пробваме да разтоварваме...

10

Анонимен

преди 2 години

Нашите "морски вълци" от морска администрация и политически "великани" от служебното за две седмици опънаха едно въже и разтовариха малко товар в морето. Досега вече трябваше да сте говорили с холандците да ни пратят няколко балона, да вдигнем малко носа на коритото и да го изкараме вътре в морето. След като няма компрометирано товарно помещение може да го довлачите до пристанището и да го разтоварите кораба.

9

О

преди 2 години

Вера чао, чао чао... !

8

АнонимеН

преди 2 години

МОРЕТО Е ЕДНО И СЪЩО! ЗАЩО ВОДАТА ТАМ Е ТОЛКОВА ЧИСТА ,А НА ВАРНА ИЗГЛЕЖДА МЪТНА И ТЪМНА

7

Анонимен

преди 2 години

Корабът на служебното правителство нещо заседна, а?

6

Много са вкусни

преди 2 години

И не забравяйте следващото лято пак да почерпите плажуващите туристити с черноморски миди. Голям деликатес са и всички много ги обичат.

5

Мда

преди 2 години

С постоянство към прогрес !

4

АнонимеН

преди 2 години

ИМАМЕ СТРАХОТНО МОРЕ, ВОДАТА МУ Е С ЦВЯТ КАТО ОТ ТРОПИЧЕСКИ РАЙ! АКО НЕ СИ БЯХМЕ СЪСИПАЛИ ОТ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ ШИРОКИТЕ ПЛАЖОВЕ КОИТО СЕГА СА ВЕЧЕ ТЕСНИ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ НАРАВНО ПО-ХУБОСТ С ТРОПИЧЕСКИТЕ ОСТРОВИ!

3

Анонимен

преди 2 години

Пакетите с кока успяха ли да разтоварят през нощта?

2

Анонимен

преди 2 години

Товара бил в хамбара- ми добреее

1

Black Sea

преди 2 години

Нашите тАпаци направо къртят. Екипажа щял да бъде карантиниран. Те вече повече от 10 дена са там на това място ама зер някой може да е заразен. От кого. От нашите шОпари от Мирска Администрация ли дето се бяха качили на кораба? Освен ако вечер не ходят на кръчма в Каварна и сутрин се прибират. Те кръчмите и без това нищо не спазват, ама тях никой не ги проверява. Но екипажа трябва да се карантинира. И то веднага.