18

Чака

преди 11 месеца

До Анонимен Много точно,ПИЧ !!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Смърди на некомпетентност. В Китай досега пристанище щяха да построят, а в Африка на ръце щяха да го разтоварят. Незнам какво чакат още! Явно глобалното затопляне да повдигне новото на световния океан. Развали ли се времето, а то може да стане всеки момент, корабът ще се разцепи на скалите, а някой моряк ще се удави, гарантирано от Нептун. Една махала индийци , срещу 100 лв на ден на човек, с въжена техника за превоз на торбите, щяха да са разтоварили до сега 700 тона да изплава кораба.

16

гост

преди 11 месеца

До Анонимен 20Тиквеника сигурно щеше да се пробва да помести кораба с гранатомет или с джипката. Въпроса опира до ресурси и съгласие на собственика на кораба да приеме или откаже помощ.

15

гост

преди 11 месеца

Добре де, кажете кой е собственик на транспортния кораб и чий е товара.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквеника не е на власт, сега се вижда какви некадърници сте!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Не ви знам морското право във Варна, но екипажат са банда пирати. Навлезни са в Български териториални води без позволение и са застрашили крехката еко систма на един резерват. Мирише ми направо на терористичен акт. Ако в кораба имаше кокаин или мигранти? Така ли пак щяхате да стоите от страни и да гледате безучастно. Външна гранница на ЕС сме. После се чудим защо не сме в Шенген по море. Това Варненци сте готини хроа. За мохабет, а и готвите вкусно. Но работа човек да не ви кара да вършите.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Екипажът отказва да си тръгне, защото по морското право тогава корабът става ничий.. А нашите трябва просто да престанат да хранят. Верно, че те са просто наемни работници, така им е наредено, но сега държавата троши едни милиони, които после никога няма да си прибере от собственика.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Пак с оня грайфер ли ще пробваме да разтоварваме...

10

Анонимен

преди 11 месеца

Нашите "морски вълци" от морска администрация и политически "великани" от служебното за две седмици опънаха едно въже и разтовариха малко товар в морето. Досега вече трябваше да сте говорили с холандците да ни пратят няколко балона, да вдигнем малко носа на коритото и да го изкараме вътре в морето. След като няма компрометирано товарно помещение може да го довлачите до пристанището и да го разтоварите кораба.

9

О

преди 11 месеца

Вера чао, чао чао... !

8

АнонимеН

преди 11 месеца

МОРЕТО Е ЕДНО И СЪЩО! ЗАЩО ВОДАТА ТАМ Е ТОЛКОВА ЧИСТА ,А НА ВАРНА ИЗГЛЕЖДА МЪТНА И ТЪМНА

7

Анонимен

преди 11 месеца

Корабът на служебното правителство нещо заседна, а?

6

Много са вкусни

преди 11 месеца

И не забравяйте следващото лято пак да почерпите плажуващите туристити с черноморски миди. Голям деликатес са и всички много ги обичат.

5

Мда

преди 11 месеца

С постоянство към прогрес !

4

АнонимеН

преди 11 месеца

ИМАМЕ СТРАХОТНО МОРЕ, ВОДАТА МУ Е С ЦВЯТ КАТО ОТ ТРОПИЧЕСКИ РАЙ! АКО НЕ СИ БЯХМЕ СЪСИПАЛИ ОТ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ ШИРОКИТЕ ПЛАЖОВЕ КОИТО СЕГА СА ВЕЧЕ ТЕСНИ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ НАРАВНО ПО-ХУБОСТ С ТРОПИЧЕСКИТЕ ОСТРОВИ!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Пакетите с кока успяха ли да разтоварят през нощта?

2

Анонимен

преди 11 месеца

Товара бил в хамбара- ми добреее

1

Black Sea

преди 11 месеца

Нашите тАпаци направо къртят. Екипажа щял да бъде карантиниран. Те вече повече от 10 дена са там на това място ама зер някой може да е заразен. От кого. От нашите шОпари от Мирска Администрация ли дето се бяха качили на кораба? Освен ако вечер не ходят на кръчма в Каварна и сутрин се прибират. Те кръчмите и без това нищо не спазват, ама тях никой не ги проверява. Но екипажа трябва да се карантинира. И то веднага.