128

Анонимен

преди 2 години

Тоя от кое от чекмеджетата си изпълзя и защо още не е в затвора?

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114Ми нали съм ти казвал, че познавам хората по лицата, тоз Герджиков си мяза на такъв :))) Едно е да си интелигентен, друго е да си авторитет, има разлика огромна :) Бил съм в студентски град у Софето, само селянки, поне ударих ударно тогава, бил съм и във Велико Търново общежитията, пак ударих, във Варна се гъчкаха в една стаичка 6 момичета, чак ми дожаля.....хахахаха :))

126

Анонимен

преди 2 години

Не берете грижа за Радев, ще си купи няколко овчици,ще потегне бащината къща и ще заживее щастливо в село Славяново.

125

Анонимен

преди 2 години

Радев е такава подставена фигура, че не проумявам как не го осъзнавате! Всичките му действия са диктувани от някого!

124

Шах и Мат!

преди 2 години

Нацията не може да бъде обединена по никакъв начин. То ако можеше нямаше да има нужда от избори изобщо. Щяхме просто да направим списък с приоритетите и целите и да си ги изпълняваме последователно. Но понеже народът е разделен по всички теми затова правим избори уж мнозинството да вземе властта. Но вече и това е невъзможно защото няма ясно изразено мнозинство. Никоя партия не може да вземе повече от 25%. Коалицията е почти невъзможна. Служебно правителство също не може да управлява до безкрай.

123

ЕМО

преди 2 години

Бат Румен отиде в канала.... Утре и ДПС ще кажат,че го подкрепят и ша го лай кучето в пенсионерската му резиденция....От Гешев зависи къде ще живее занапред Радко.

122

:)

преди 2 години

Хора, бъдете мъдри и не публикувайте нищо никъде. Пазете вашия избор за себе си. Троловете ще изчезнат защото ще си пишат ден, два и после в утайката - където им е мястото.

121

Анонимен

преди 2 години

Корупцията на ГЕРБ ни раздели и няма как да се обединим докато те не напуснат политическия живот.

120

ИК

преди 2 години

Стефан Цанев, Богдана Карадочева, Валя Балканска, Теодосий Спасов, 12ректори на университети са част от инициативен комитет на професор Герджиков

119

Анонимен

преди 2 години

Някой задал ли си е въпроса, защо в България не се избира министър председател или президент: ИНЖЕНЕР? Ще ви отговоря, защото инженера първо гледа схемата-технически и тогава пристъпва към решаване на проблема. В България лаладжии, мутри, измислени юристи с купени дипломи, професори по нищо, доносници с максимални пенсии-нищо правещи . Това е фалит за държавата. П р о с т народ слаба държава.

118

тъй де

преди 2 години

Одъртя Борисоff, но акъл у тиквето му не дойде!

117

ПроСоТо

преди 2 години

милата Тиква!..Напъва са,проглуши ни ушите,закле са че бил щял да са кандидатира за президент и да "отвее Радев с 200",обаче нящо са спатъхна горкия!...Както Зайко Кукурайко,дет са провикнал "Ни сам младоженяк" като видял ловците,така и тая трагикомична креатура са провикна:-"Ни сам кандидатин за президентин"..Горкото съществително!...Падението му е тежко и болезнено..Но той си е дебелоглав и дебелокож,така че ...Важното е,че постепенно забравяме,че трябва да му потърсим сметка за безбройните кр

116

Анонимен

преди 2 години

Някой задал ли си е въпроса, защо в България не се избира министър председател или президент: ИНЖЕНЕР? Ще ви отговоря, защото инженера първо гледа схемата-технически и тогава пристъпва към решаване на проблема. В България лаладжии, мутри, измислени юристи с купени дипломи, професори по нищо. Това е фалит за държавата. *** народ слаба държава.

115

ГЕРБ Чорейбе!

преди 2 години

Джанъм Сокерес

114

Анонимен

преди 2 години

От униженията на Радев е най доволна Деса, сега му се връща дето и изневеряваше с момиченцата на повикване.

113

Анонимен

преди 2 години

По лошо, Радев я беше влачил за косата в резиденцията, след като го беше заварила.

112

Бат Сали

преди 2 години

Само Буци ша ни упрай глупави билгири има много ....не виждит нищо !

111

Боби

преди 2 години

Борисов източи държавата и се оттегли от управлението. Други от ГЕРБ ще са кандидати за премиери и президенти. Борисов се пенсионира като царя.

110

Зозо

преди 2 години

До Анонимен......... Ти 2000 лв. на едно място не си виждал никога. :))))))))))))))))))))))

109

Берба

преди 2 години

На кой ни оставяш божееее, на кой?!!